Lördagen den 20 april 2024 - klockan 02:06
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Arvingarna


Michael Åsenbjörk 2012-10-09

Arvingarna är ett svenskt dansband från Partille utanför Göteborg som bildades 1989 och som deltagit i den svenska melodifestivalen 1993 1995 1999 och 2002 de framförde 1993 där bidraget Eloise som vann och fick därmed representera Sverige Eurovision Song Contest 1993. Där bidraget slutade på sjunde plats.


Medlemmar

 
Lars "Lasseman" Larsson

Född 26 februari 1972 spelar klaviatur och är sångare han är son till Lasse Larsson tidigare klaviaturspelare i Streaplers och kusin till Anders Larsson som tog över i Streaplers efter sin farbror Tommy Carlsson .


Kim Carlsson 

Född 20 mars 1972 gitarrist och är sångare. Han är lillebror till Tommy Carlsson och son till Hasse Carlsson, sångare i Flamingokvintetten.


Tommy Carlsson

Född 7 augusti 1968, är trummis och sångare. Han är äldre bror till Kim Carlsson och son till Hasse Carlsson, sångare i Flamingokvintetten.


Casper Janebrink

Född 2 januari 1970 är basist och sångare. Han sjunger bland annat låten ”Eloise” vinnare i melodifestivalen 1993. Han är son till Dennis Janebrink basist i Flamingokvintetten. Han har även en halvbror som spelar trummor i det svenska dansbandet Glennartz, Christopher Janebrink.

*fakta taget från Wikipedia


Kommentera Tipsa en vn Skriv ut






Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia