Fredagen den 29 mars 2024 - klockan 08:06
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Semester Beddingestrad


Susanne Levin 2014-06-09

Här ligger jag och slappar i gräset
Här ligger jag och slappar i gräset

coverbandet som spelade beatleslåtar för oss.
coverbandet som spelade beatleslåtar för oss.

Jag och mamma utanför stugan vi hyrde.
Jag och mamma utanför stugan vi hyrde.

Mina assistenter och mamma och pappa var oxå med på underhållningen.
Mina assistenter och mamma och pappa var oxå med på underhållningen.

Här är vi på vikingamarknad.
Här är vi på vikingamarknad.

Tittut här är jag.
Tittut här är jag.

Nää nu vill jag inte vara med längre.
Nää nu vill jag inte vara med längre.


Kl 12 började jag min resa til Beddingestrand med mamma pappa och min assistent Sing. vi åkte till Beddingestrand där vi hyrt stuga en vecka. Det blev några stopp på vägen bl.a i simrishamn där vi åt middag. När vi kom fram till stugan var det skönt att komma av stolen. Eftersom det var fint väder la jag mig och vilade på gräset. Sen var det dags att installera sig i stugan och förbereda sig inför morgondagen.

gomorron idag bar det iväg till Ystad för att kolla läget där och äta lunch. vi stannade utanför ett kloster och lyssnade på ankornas skrik +lite till. Sen körde vi hem och lämnade bilen för att ta en promenad till kiosken och köpa glass och en jordgubbssmoothi. smaskens. klockan 17.00 kom mina andra två assistenter. Dom ska oxå vara här under min semestervecka. vi satte oss ute på terassen och satte igång datorn med massa goo musik sen fikade vi alla på rulltårta. På kvällen blev det soffmys.

Idag gjorde vi en ny utflykt då bar det iväg till skanör /falsterbo. I skanör tog vi en härlig promenad bland alla fina hus. vi stannade vid ett cafe och åt lunch. sen gick vi till Ica för att handla lite inför kvällens grillparty. som blev korv och en köttbit och potatisgratäng och grönsaker. mumsigt värre tyckte vi. sen var denna dagen oxå till ända.

Lite shopping blev det idag. Vi åkte till Malmö och handlade lite kläder sen gick vi till  en auktion och kollade gamla grejor. Vi mötte upp Gun och Louise som kommit för att vara med oss på semestern. Sen körde vi hem och åt jordgubbar och grädde smarrigt värre. Resten av kvällen gick åt till en massa pladder om hur dagen varit.

Idag är det stranden som gäller. Jag, Louise, Sing och Gun vi låg där och lapade sol i några timmar. Sen åkte vi tillbaka till stugan. Tror att jag fick halva stranden med mig hem i rullisen. Så nu fick den sig en rengöring. Efter lite vila och mat i magen tog jag en promenad med mina föräldrar vi handlade lite och käkade en glass. Jag fick en bernstenshalsband av mamma. Kvällen avslutades med allsång på skansen på tv:n.

Idag åkte vi till vikingamuseum i Höllviken. där sålde dom smycken skor svärd m.m. Jag var rätt så trött så passade på att ta en tupplur. Det blev en tidig kväll för min del.

efter frukosten rullade jag in till mina assistenters rum och kollade på skönheten och odjuret. Sen åt jag middag innan vi begav oss in till Ystad. där lyssnade vi på beatleslåtar som ett coverband spelade. Det var jättebra. vi kom inte hem förrän 23,30. Så det blev bingen direkt när jag kom hem.

Idag är det dags att säga hej då till stugan och åka hem till Hässleholm.
Så efter frukosten hjälptes vi åt att städa och sen satte vi oss i bilarna och åkte hem.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut






Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia