Onsdagen den 24 april 2024 - klockan 12:50
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Min resa till Gran canaria


Vensin Kritt 2013-06-03


Den 5:e januari 2013 klockan 07,30 lyfte vårt plan till Gran Canaria, klockan 12,30 landade vi på Gran Canarias flygplats. I Sverige var det då minus grader och väldigt kallt. På Gran Canaria var det+25, sol, varmt och skönt.

Vi steg på bussen som körde oss till vårt hotell, Gloria Palace i San Augustin, ett underbart hotell. Varje dag gick vi ut och utforskade ön.

Vi gick till stranden. De var tio minuters gångväg dit från hotellet. Stranden var härlig, svart och den glittrande . Havet var mycket vackert. Vi åkte till ett stort och shoppingcenter, Atlantico. Det har jätte fina kläder där. Priserna är som i Sverige.

Vi åkte även till Mogan med buss. Resan tog ungefär två timmar och vi såg mycket av ön. I Mogan åkte vi ubåt ner till havets botten på ca 25 meters djup. Där såg vi ett vrak och många fiskar.

På kvällarna kom vi tillbaka, åt mat också sen gjorde vi oss inordning för kvällens show. Varje kväll erbjöd hotellet sin intressent bara två för att betala i två sorters så att först gäster olika shower. En kväll kom ett gäng flamencodansare. Det var jätte duktiga. En annan kväll var det cirkus, komedi och Abba-tema.

En kväll var det olika så sorters exotiska djur som var temat. Min syster Venus fick komma upp på scenen och hålla i en boaorm som var fyra meter lång.

Maten var väldigt god. Det fanns mycket mat, mycket att välja mellan.

Veckan gick väldigt fort, det kändes som en dröm. Jag rekommenderar verkligen alla att åka till Gran Canaria.







Kommentera Tipsa en vn Skriv ut






Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia