Torsdagen den 25 april 2024 - klockan 11:11
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Min resa tilll Irak


Vensin Kritt 2013-09-09


Den 24 juni 2013 Klockan 7:26 tog vi tåget Till Köpenhamns flygplats Kastrup. Av vid skullel till i Irak. Att möta Kusiner och släktingar, Som jag inte Träffat   på flera år skulle bli jättekul. Det var Jätte varmt, 47 grader. Tur för oss hadel vi AC i lägenheten.
Vid firade min kusins bröllop. Det var väldigt trevligt att få vara där och dansa med nära ochkära.

Vi åkte runt I norra Irak . I fem dagar var vi i  Suleymania och det var fint där. De har jättfina parker och de har just  öppnat  mellanösterns  tredje största tivoli där,  "Chavy Land",  vi åkte dit en kväll. Otroligt stort, Man kunde åka upp på berget mest och besöka en stor restaurant och café.

I norra Irak  finns det många Naturliga vattenkällor Och vid varje källa har de byggt Så att man kan grilla och bada om man vill.  Vi åkte runt på flera I sådana platser blivit som vi stannade vid länge.
V i var också Och hälsade på hemma hos min Mammas familj, i en annan stad, ca 40minuter ifrån pappas stad. Vi var där i nio dagar. Där hade de lite  problem med ström Och vatten. De hade ström i två timmar, sedan var den borta I flera dagar. Vatten fick vi en gång var 15 dag, så vi fick köpa vatten eftersom det inte räckte.

Men jag har njutit och under min resa, Underbart att  träffa  alla vänner Och famlij igen och att se Platser  jag Inte sett förr.


























nöjesparken
nöjesparken




































































































Kommentera Tipsa en vn Skriv ut






Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia