Torsdagen den 25 april 2024 - klockan 21:22
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Min födelsedag


Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun 2015-02-16

Jag fyllde 26 år i måndagen den 2 februari men vi hade kalaset i söndagen den 8 februari.

Hela släkten kom hem till mig, jag fick 400 kronor, Nintendo DS spel med Mario party tour Island, Luigis mansion 2 , en trisss lott som jag förlorade på och på kvällen spelade jag död rymd, som är ett tv-spel.

På dagen när gästarena var hemma hos mig så åt jag hamburgare och dom andra åt något annat. Innan vi skulle börja att fika så spelade jag tv spelet resident evil revelations, till fika fick vi marägtårta och kaffe, men jag fick coca-cola.

På onsdagen tog jag och Christer lite lugnt och kollade på 007 ser i rött och efter det spelade jag död rymd igen, då kom Ronny och Ingrid till mig, vi åt pizza Christer och Ronny fick lätt öl och jag Cola, Ingrid tog ett glas vatten.

På lördagen före kalaset så köpte jag hela säsongen med 007, på torsdagen efter kalaset så lämnade jag och Robin tillbaka Mario party tour Island, för att jag hade en dubbel och samtidigt bokade jag resident evil relevelations2.

När jag bokade det spelet så betalde jag 399 kr, när jag ska hämta spelet på den dagen som ska komma ut så kostar det 100 kr, innan vi bokade spelet så fikade vi.

När vi kom hem så spelade vi död rymd tills den stora och långsamme zombien kom. Sen tröttande jag och började att spela på skyrim nu spela jag som en orckvinna.

När jag kom tillbaka till klockarverkstaden så bjöd jag på morot tårta och när jag kom hem efter jobbet så spelade jag och Robin resident evil darkside och vi klarade ut spelet på samma dag.


Kommentera Tipsa en vn Skriv ut




Kommentarer
1. Min födelsedag morsan 2015-02-18


Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia