Fredagen den 26 april 2024 - klockan 22:15
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Tyskland april 2014


Anders Peterson 2014-05-06

Jag och Robin letar efter spel
Jag och Robin letar efter spel

Jag köpte Skyrim
Jag köpte Skyrim

på gallerian
på gallerian


utanför gallerian
utanför gallerian

Ett gammalt vattentorn som nu mera är ett museium
Ett gammalt vattentorn som nu mera är ett museium

Jag åt fish'n chips
Jag åt fish'n chips


Vi spelade mycket Uno. Jag vann hela tiden
Vi spelade mycket Uno. Jag vann hela tiden

Utanför hotellet
Utanför hotellet



Nere i hamnen
Nere i hamnen



Vi såg levande statyer
Vi såg levande statyer












Vi (Jag och mina assistenter Christer och Robin) började morgonen med att stiga upp klockan 06,00 och lämnade Hässleholm klockan 08:00.

Först körde vi till Helsingborg och tog färjan till Danmark, färjan tog bara i 20 minuter och när vi var framme i Danmark gick inte nästa båt förens klockan 15:30 så vi körde en liten sväng i den lilla byn vid hamnen. Byn var övergiven och mörk och när klockan närma sig 16:30 så var det dags att köra ombord, den båten tog 2 timmar så vi var i Rostock vid18:30.

Då körde vi till hotellet, vi hade rum 336. Vi gick in i rummet och ställde in väskorna, sedan gick vi 3 ut och åt på något ställe som heter Alex. Innan vi gick tillbaka till hotellet, gick vi in i en affär som hette Rossman och handlade godis och läsk att dricka, på kvällen satt vi och spelade Uno innan sängdags, Unot köpte jag på båten på vägen.

 

Nästa morgon vaknade vi klockan 08:00 vi åt frukost vid 08:30 och sen gick vi ut och på en galleria, köpte jag 3 stycken spel som heter Skyrim, 2 stycken wii-spel, wii U spel och 3 pussel, 1 Disney, 2 hobbit pussel och en hobbit mugg och sen köpte jag en Cola flaska att dricka i bilen, sen körde vi sväng på grus vägar, det tog lång tid att hitta tillbaka till motorvägen.

När vi kom fram till hotellet så spelade vi Uno, vi spelade till klockan 17:40 för att kl 18:00 skulle vi äta på en restaurang, där åt vi hamburgare och sen gick vi in på Rossman och köpte mer dricka att ha på hotellet.

Senare på kvällen spelade vi mera Uno innan sängdags.

På fredagen steg vi upp på samma tid som dagen innan. Vi tog och åkte tillbaka till gallerian och där köpte en jättelång skräckfilm som är 14 timmar och på kvällen åt vi på Burger King, när vi kom tillbaka till hotellet så spelade vi lite mer Uno. vi la oss vid 22:55 och steg upp vid klockan 06:00 för båten gick 11:15, vi var i Danmark vid 13:30. Sen tog vi båten i Helsingborg och sen körde vi hela vägen tillbaka till Hässleholm senare på kvällen åt jag och Christer pizza och när vi kom tillbaka till lägenheten så blev det lite spel och lite film tittade. Detta var min Tysklandsresa 2014.


Kommentera Tipsa en vn Skriv ut






Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia