Fredagen den 19 april 2024 - klockan 09:38
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


MITT FYRKANTIGA LIV


ANDREAS JOHANSSON 2016-09-09

27/8: Imorse gick jag och lottiz upp vid 06:00 och åt frukost. När vi hade ätit så packade jag ner mina fotbollssaker och vi gick sedan ner till Jacobsskolans parkering.
Jag åkte med Hif Klinten till Ängelholm och spelade 3 st fotbollsmatcher, fast mitt lag bestod bara av 4 spelare ( 2 förluster, 1 oavgjord). Jag träffade även på en av min gamla klasskamrat som jag inte har sett på 16 år. När jag kom hem vid 15:40, så väntade lottiz på mig så vi gick ner till stan en liten runda och sen hem igen och bara kopplade av tills vi gjorde kvällsmat. Jag och lottiz firade även 11 månader tillsammans.

28/8: Idag så gjorde jag plankstek till middag som vi åt. Efteråt så spelade vi monopol och bara kopplade av tills vi skulle lägga oss att sova.

29/8: Ny arbetsvecka och jag hjälpte till med posten och kopiering. På kvällen så tränade jag fotboll mellan klockan 17:35 till 19:20.

30/8: Idag så lånade jag en cykel på stadshuset och cyklade ner till elgiganten och köpte ett par nya hörlurar. Min mamma var även på jobbet och hälsade på en liten runda.

31/8: Ikväll så var det även dags för innebandyträningen efter 4 månaders uppehåll, och det kändes rätt bra, men nästan alla som var där brukade inte allvar med träningen eller lyssnade på tränaren som var en tjej.

1/9: Ikväll så var lottiz hos mig och vi tvättade vid klockan 16:00 till ca 19:40, och efteråt så åt vi lite kvällsmat innan det var dags för att sova.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut






Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia