Fredagen den 26 april 2024 - klockan 05:30
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Mitt Fyrkantiga Liv


ANDREAS JOHANSSON 2016-09-16

2/9: Då var det fredag igen och jag gjorde ägg och sill mackor på jobbet. Efter jobbet så gick jag till klockis och hade datakurs mellan 10:45-11:30. Lottiz ringde även till mig och berättade att en av mina bästa vänner som jag har känt i cirka 25 år ville inte veta av mig som vän mer. Jag började att fundera på om jag hade gjort nått mot honom. När jag hade slutat, så gick jag hem och där efter så kom även lottiz hem till mig. Vi gick ner till ica kvantum och veckohandla. När vi kom hem igen så packade jag och vi gick ner till stationen och åkte till vinslöv, där jag skulle vara i helgen. Jag tog även några foton på kameler som betade lite på en gräs plätt, eftersom det var cirkus i byn, men dem fotona la jag inte upp på facebook.

3/9: Vi gick inte upp förrän vid 11:30 och åt lite frukost. Sen efter vi hade ätit så cyklade vi ner till byn en liten runda och kollade lite eftersom det var vinslövsdagen. Vi matade även ankorna vid sjön innan vi cycklade hem igen. Jag började även bli förkyld och kände mig hängig.

4/9: Imorse gick jag inte upp förrän vid 11:00 och åt lite frukost och kollade även lite på tvn, innan vi skulle göra middag. Efteråt så packade jag min väska, och lottiz följde med mig till hässleholm.
När vi kom hem så kopplade jag av lite med mitt tv-spel och gjorde även vid papper till min godman. Jag såg även min bästa vän utanför min altan och frågade varför han inte ville vara min vän efter 25 år, men han hade inte sagt så till lottiz, utan jag blev lite fundersam vad mina vänner sysslar med mot mig egentligen. När han hade gått så gjorde jag och lottiz kvällsmat och hon klippte även mig.

5/9: Ny vecka, idag så var jag hemma från jobbet pga min förkylning och hosta.

6/9: Idag så försökte jag jobba och det gick bra. Min mamma ringde också till mig och sa att hon hade gått i pension nu och det kändes bra för henne.

7/9: Jag har jobbat idag med och på kvällen så cyklade jag till min innebandy träning, men jag bara kollade på när dem andra tränade mellan klockan 17:40-18:45.

8/9: Jag har jobbat i dag med och lottiz hämtade mig på jobbet och vi gick hem.
Vi gick ner till ica kvantum och handlade lite och gick sen hem igen och gjorde kvällsmat. Vid cirka 18:40 kom min godman och hälsade på en liten runda och pratade. När hon hade kört så kom även min bästa vän ner en runda och var hos oss till klockan 22:00.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut






Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia