Fredagen den 19 april 2024 - klockan 11:48
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


MITT FYRKANTIGA LIV:


ANDREAS JOHANSSON 2017-04-28


21/4: Imorse körde lottiz pappa oss in till Hässleholm, eftersom vi hade  mycket packning med oss hem till mig. Sen gick jag till stadshusets cafè och jobbade mellan klockan 7:40-10:05. När jag hade jobbat så gick jag till klockis och bloggade vid 10:45-11:30 och lottiz hämtade mig.
Vi gick sen till subway och köpte mat och gick sen hem. Vi gick sen ner till ica k och handlade och även inom city gross också. När vi kom hem så packade vi upp maten och gick ner igen till stan och inom gallerian och inom gamestop. Sen gick vi hem igen och gjorde kvällsmat och bjöd även ner en av mina vänner på mat.

22/4: Imorse så åt vi lite innan vi tog bussen ner till ica maxi och var inom butiksloppisen, elgiganten och även öb innan vi åt mat på burger king. När vi hade ätit så tog bussen hem och städade lägenheten. På kvällen så gick vi ner till luckan vid 18:35-20:30.

23/4: Idag så var vi hos min mamma och hon hade ett litet kalas eftersom hon fyller 65 år på tisdag nästa vecka. Jag och lottiz var även ute en runda med hennes hund Fabian, innan vi gick hem.
När vi kom hem så tvättade vi och lottiz klippte även mitt hår. Jag börjar även känna mig närvös och orolig i magen eftersom det är min sista vecka med post och kopiering.

24/4: Ny vecka!!

Idag så har jag jobbat på cafèt mellan 7:55-15:50. När jag jag hade jobbat så gick jag inom gamestop och kollade lite innan jag gick hem och gjorde kvällsmat.

25/4: Jag har jobbat mellan klockan 8:00-14:20, pga orolig och lös i magen. Idagså fyller även min mamma 65 år.

26/4: Idag så har jag jobbat 7:50-15:35 och även lottiz hämtade mig. Jag har även pratat med min godman. Sen gick vi hem och gick ca 3 km`s runda och ner till apoteket och köpte medicin för min min mage och gick sen hem igen.

27/4: Idag så har jag jobbat min sista dag med post och kopiering och jag fick 300 kr i presentkort av kommunledningskontoret och även en chokladkartong av miljökontoret och blev rörd av det och började nästan att gråta!!!
Ikväll så var jag och lottiz och veckohandlade på ica kvantum.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut






Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia