Fredagen den 29 mars 2024 - klockan 15:53
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


MITT FYRKANTIGA LIV:


ANDREAS JOHANSSON 2017-05-05


28/4: Idag så har jag jobbat på stadshusets cafè mellan 7:50-10:10, min flickvän lottiz var också med och fikade på morgonen. När jag hade jobbat så gick vi till klockis och jag bloggade.
Efteråt så gick vi hem och ner till stan och åt middag på graffiti och gick sen en runda på stan, innan vi gick hem och packade. Vi tog tåget till vinslöv vid 15:55, och lottiz pappa hämtade oss på stationen. Jag ska vara i vinslöv denna helg eftersom det är valborg.

29/4: Imorse så gick vi upp vid 9:25 och kollade lite på tvn och åt lite frukost. När vi hade ätit så cyklade vi ner till byn och handlade lite och cyklade sen hem igen. Vid klockan 14:00 så gick vi till hennes lilla syster och hennes familj och grillade korv och umgicks till cirka 16:50. Sen gick vi hem och kopplade av.

30/4: VALBORGSMÄSSOAFTON!
Idag så gick vi inte upp förrän vid 13:00. Efteråt så gick vi till en av lottiz tjejkompisar och hälsade på en runda. Vi gick sen hem och grillade kött hos hennes föräldrar och gick hem och åt. När vi hade ätit så cyklade vi ner till vinslövssjön och kollade på majbrasan vid 18:45-19:30. Sen efteråt så cyklade vi hem och duschade och kollade på filmen Fifty Shades of Grey.

1/5: FÖRSTA MAJ!
Imorse så gick vi upp vid 9:00 och packade och även städade. Efter vi hade städat så gjorde jag middag och vid 12:45 kom lottiz föräldrar och hämtade oss och vi åkte till äldreboendet Sjögläntans Vårfest och vi var där till 14:00.Sen så körde lottiz pappa oss hem till hässleholm. Jag packade upp och gjorde vid månadspapper till min godman. Efteråt så gick vi ca 3 km runda och gick hem igen och bara kopplade av.

2/5: Idag så började jag på mitt nya jobb på Garnisonen/P2( kanslihusvägen) och jag var där mellan 7:50-14:05. Efteråt så tog jag bussen in till stan och hoppade av vid city gross och gick sen hem.

3/5: JAG FYLLER 39 ÅR!!
Idag så har jag varit på garnisoen mellan 8:05-14:00.
Min mamma och pappa ringde och grattade mig, och vid 15:30 kom lottiz och sen kom även min kontaktperson och jag fick ett presentkort på gamestop. På kvällen så gjorde vi hemmagjord plankstek och hade det mysigt tillsammans.

4/5: Idag så har jag varit hemma pga att det känns inte riktigt rätt för mig att jobba på garnisonen, eftersom jag vill gärna utvecklas istället än att bara hålla på med att koka kaffe och passa upp folk, och det känns att dem bara utnyttjar mig när jag är på garnisonen/P2.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut






Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia