Fredagen den 29 mars 2024 - klockan 07:22
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Min sommar


Martin Benz 2013-11-29

Sommaren 2013.

Jag hade semester i 5 veckor. Första veckan på semestern så åkte jag hem till min familj och till våran katt Sussie, gumman som vi brukar kalla henne för, och så packade jag ner alla mina grejor i väskan. Första veckan på semestern så åkte vi i väg till Ullared jag och min familj och mina två stora systrar Jessica och Ann-Sofie och Jessicas nya pojkvän och Ann-sofis gamla pojkvän Mattias var inte med, men det gick lika bra ändå. Det tog lång tid och åka dit till Ullared, några timmar tog det.

När vi kom fram till Ullared så gick vi in och tittade på alla sakerna, vi köpte många nya kläder och vi köpte nya byxor till mig och så köpte vi nya tröjor och snygga T-shirtar, det var det jag köpte. Jag köpte också tre Simsons strumpor också och dom var snygga.

Jag köpte nya snygga kalsonger med, jag köpte två tv-spel med. Ett som jag inte kommer ihåg och det andra tv-spelet jag köpte var wii nintendo - Super Mario galaxy 1.

Jag har inte spelat dom än, men jag ska göra det sen för jag har inga batteri till dom. Det ska bli roligt att spela dom.

Sen sen köpte jag en dvd box, den första säsongen av Lilla Huset på prärien, den var jätte bra.

Jag köpte en ny skräck film med ”A spit on your grave” den hanlade om en kvinna en Kvinna som blev vågtalen och så tog hon livet av sig och sen dödade hon alla med en sax. Det var mycket blod och slafs det var en bra film och en spännande film och en rolig film.

Efter filmen så gick vi och åt middag, det bliv potatis och köttbollar och brunsås och lingon och grönsaker och så drack vi läsk till coca cola och sprite och till efterrätt åt vi äppelkaka med vaniljsås till och det var gott.

Jag köpte en cd skiva också, hela min familj köpte så många saker. Vi träffade inte Ola-Conny eller Morgan så jag kunde inte få autograf och det kunde inte Henrik heller.

Vi köpte en tröja med Ola-Conny och Morgan på och den var fin och snygg. Kanal 5 var i Ullared med så vi blev filmade hela familjen Benz, så vi är med i den nya tv serien Ullared vi blir kändisar på tvn sen, det är roligt.

Jag och Ann-Sofie och Jessica, mina två stora systrar, pratade mycket med kanal 5 och jag pratade med mycket med dom, men dom ville inte prata med mig så jag struntade i det. Dom pratade med mina föräldrar med det var roligt, men Oskar tyckte inte att det var roligt att bli filmad på tv på kanal 5 så han blev inte filmad. Det kommer nog nån gång i höst.

 

Sen så köpte vi godis med i Ullared sen så gjorde vi inte så mycket mer i Ullared. Sen så åkte vi hem från Ullared. Jag sov hela vägen dit och hem.

 

Vi har varit bada i Rigeleje i havet och det var skönt och vara i väg och bada. Vi badade i en halv timme sen så körde vi där i från till Brösarp och hälsade på hos pappas stora syster Marianne och träffade hennes katt Nisse. Nisse är svart vit och brun ,våran katt Sussi är mamma till Nisse och hon är en bra mamma till honom, och han är en bra grabb.

 

Sen så pratade vi mycket med varandra och det var roligt, så fikade vi med. Vi fikade på Zoegas kaffe och så åt vi en kaka till, men min stora syster Jessica drack saft. Sen så åkte vi till Brösarps pizzeria och så åt jag kebab pizza med allt på och så drack jag en läsk till och det var gott och dom andra i min familj åt också pizzor men dom åt andra pizzor och så drack dom med läsk till och det var gott vi hade pizza sallad. Till efterrätt så åt jag jordgubb och vanilj glass med kolla sås på och strössel och det var gott.

Sen så sa vi hej då till Marianne och körde hem tillbaka till Hässleholmsvägen 4 i Stoby igen.

 

När vi kom hem så tog vi det lugnt

Vi har också varit på IKEA i Älmhult och handlat. Vi handlade mycket saker och till middag åt vi potatis med köttbullar och brun sås med lingon och grönsaker till med och så drack vi läsk till.

Till efterrätt så åt vi äppelkaka och drack kaffe. Sen så åkte vi hem.

 

Vi har också vari i väg och tittade på hästar i Jägersro och det var roligt vi åt mackor och kex till och så drack vi kaffe och öl och saft. Det var gott och så köpte jag en glasstrut med jordgubb och vanilj smak. Vi pratade mycket det var roligt sen gick vi in igen och tittade på hästarna och vi vann mycket pengar! Det var roligt och titta på dom duktiga hästarna.

 

Vi var i väg i Danmark och vann gosedjur, vann också den största chokladen ett marabou chocklad med nöter i men vi åkte inga karuseller, men det gick bra en då och vi åt god mat med och dricka.

Vi tog många fina kort med och sen så åkte vi hem.

Vi var i väg och badade i många sjöar med och badade i och det var skönt. Sen så tog vi en massa fina kort med sen så åkte vi hem igen till hässleholmsvägen stoby igen.

 

sen så åkte jag hem i från min familj tillbaka till Ljungdala igen när jag var hemma i Ljungdala.

De tre sista veckorna så tog jag det bara lugt och umgicks med kompisar, tittade på tv pratade mycket med varandra och åt god kvällsfika.

Hela min sommar har både varit bra rolig och spännande

slut

skrivet av Martin Marzedes Benz

 

 


Kommentera Tipsa en vn Skriv ut






Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia