De Geergymnasiets tidning på webben
Förstasidan

« Föreg. Nästa »


Artiklar

Hösten - En överlevnadsguide


Emma Lager Kolehmainen, Hanna Leinonen 2015-09-28


Nu när löven ändrar färg och kylan börjar tränga igenom våran hud, så dyker det upp massor att klaga på. Mycket att bli ledsen över. Vi är här för att hjälpa era frusna hjärtan med våra värmande och glada tips så att ni överlever den dystra svenska hösten.


Inköp av nya höstkläder

Den som säger att pengar inte kan göra dig lycklig har fel. Nya outfits under hösten är en glädje utan dess like som alla förtjänar. Ta din plånbok och köp dig några stickade tröjor och ett par nya kängor. Det är nu ditt liv blir lättare. 


Varm dryck varje kväll
 

När du fryser och är trött, men ändå måste fokusera på dina höststudier så kan du dämpa ångesten med en kopp varm choklad med marshmallow-topping, kaffe eller te. Låt värmen spridas genom hela din kropp och låt lugnet svepa över dig. 


Zoellas höstvideos

Har du inte sett Zoë Suggs youtubevideos, så har du missat något. Denna youtube-kanal erbjuder allt mellan smink-videos och humoristiska utmanarvideos med hennes bror eller pojkvän. Sök på Zoella på Youtube, och du kommer inte bli besviken.


Doftljus 

Följde du vårt förra tips är du troligtvis medveten om Zoës kärlek till doftljus, och vi älskar dem minst lika mycket! Om du inte är allergisk eller lätt får huvudvärk, hitta din favoritdofter  och KÖP! Tänd ljuset och låt det brinna, låt aldrig hoppet försvinna, det är mörkt nu och det är långt kvar tills det blir ljusare igen.


Söndagsbak 

Bakverk gör dig glad. På hösten behövs glädje. Så därför kan du förgylla dina söndagar med att ställa dig och baka. Baka så mycket chokladkakor och cupcakes att det räcker tills nästan söndag, så du har något gott att längta hem till varje dag efter skolan. 


F.R.I.E.N.D.S (Vänner)

Det behövs även ett gott skratt när den mörkare tiden är på väg. Serien Friends är som en julklapp, du kan inte bli något annat än glad och exalterad. Mys ner dig i din nya stickade tröja, med en varm dryck, dina doftljus och sist men inte minst dina färgsprakande cupcakes. Sen startar du ett avsnitt och nu kan vi inte hjälpa dig mer. Lycka till med att överleva hösten!


Tipsa en vn Skriv ut



Sök Sökhjälp

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

De Geers hemsida
Lärkan
Ansvarig utgivare:   Niclas Unosson
Webmaster:   Niclas Unosson
Redaktion:   Rikard, Karin