De Geergymnasiets tidning på webben
Förstasidan

« Föreg. Nästa »


Artiklar

Dags för färger och glamour


Nansy Varglid, Linnéa Willner 2014-03-14




 

Nu är det vår och det innebär att alla slags möjliga klädes plagg förs in i butikerna. Vilket innebär att ta fram plånböckerna ur fickan och börja fylla garderoben med mycket färgglatt.


Grönt, rött, blått, vitt och gult är tillexempel färger som börjar ta plats just nu, våren vi alla har längtat efter. Snön smälter och träden börjar visa sina blomstrande färger, alla blir en aning varmare och längtan till sommaren blir allt närmre. 

Vilket innebär att alla möjliga slags butiker får fram vad kunderna väntat på, det förnyade vårmodet. Men vad är det ’’ nya’’ och det som sägs vara modet just denna vår? 

 

Mönster

Mönster är något som alltid funnits genom åren när det gäller mode, och nu när våren närmar sig allt mer så ser man genom alla skyltfönster vid butikerna att mönster har en stor delaktighet i vårmodet. De finns alla möjliga slags mönster, i stora mängder av färg och rörelser. Mönster har varit väldigt trendigt genom åren, dock så kommer det alltid nytt för varje år som går. 

Randigt och blommigt är det som ingår i dom flesta butikerna nu, färger är även väldigt fascinerande också med tanke på att det alltid kommer nya kombinationer som får kläderna att se mer livligt ut och glamouröst ut. 

 

Färger 

Det finns alla slags möjliga färger och även sådana som blivit väldigt populärt nu för tiden. Oftast är det mycket färgglatt som tillexempel : Vitt, pastellfärger, silver och guld. Vilket passar utmärkt när våren är på väg, man kan även slänga på sig ett par solglasögon och glittrande smycken. 

Det finns väldigt många sätt att kombinera klädesplagg med hjälp av färg eftersom det finns hur många som helst, vilket gör allt mycket bättre. Då kan man slänga ihop ett par fina och förberedda outfits till våren! 

 

Tips!

Ibland har man svårt för att få till en bra outfit, vilket man kan lösa med några tips som jag rekommenderar!

Det första tipset : Skinnjacka, det funkar alltid med alla slags möjliga plagg och det är även snyggt. Andra tipset : Skjortor, det är ett bra bas plagg och det funkar alltid i alla slags väder. Tredje tipset : Kjolar : Det finns långa som korta och det är alltid lika snyggt varje gång, eftersom det finns så många olika designs. 

 

Mode är något stort inom samhället och det lär komma ännu fler slags kläder och glamour, så ett tips är att spara pengarna eller bara ta föräldrarnas kreditkort, det funkar alltid!


Tipsa en vn Skriv ut



Sök Sökhjälp

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

De Geers hemsida
Lärkan
Ansvarig utgivare:   Niclas Unosson
Webmaster:   Niclas Unosson
Redaktion:   Rikard, Karin