De Geergymnasiets tidning på webben
Förstasidan

« Föreg. Nästa »


Artiklar

En aura av kaffe


Ebba Fälth, Frida Stark 2015-03-06


Hur letar man reda på sina lärare?

DET GÖR MAN INTE. Du kommer inte till dem. De kommer till dig.


Men här kommer några tips på hur man löser problemet: 

 

 1. Man skulle ha ett chip inprogrammerat i kaffemuggen så man lätt kan hitta dem. Eller varför inte en inbyggd Walkie Talkie så man bara kan anropa dem. Ett chip på nyckelknippan skulle också fungera. I varje klassrum ska det sitta en elektronisk tavla som är en karta över skolan. På denna karta så syns det var lärarna befinner sig så att man snabbt och lätt ska kunna hitta dem och kunna be om hjälp, eller vad det nu är man vill.

 

 2. Alternativ nummer två är lite out of the league. På dörrkarmen till klassrummet sitter det en sensor och när läraren går ut så sätts en klocka igång. Låt oss säga att den sätts på två minuter. Då har läraren två minuter på sig att komma tillbaka innan vi elever, som har en knapp vid våra platser, kan trycka på knapparna. Dessa knappar sänder då iväg en elektrisk stöt. DET, om något, kommer trigga läraran till att komma tillbaka. 

 

 3. En annan idé är att man skulle kunna ha ett belöningssystem. För som alla vet så går nästan varenda lärare på skolan runt med en kaffekopp hela tiden. Systemet är väldigt enkelt; mer närvaro = mer kaffe, mindre närvaro = mindre kaffe. 


Tipsa en vn Skriv ut



Sök Sökhjälp

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

De Geers hemsida
Lärkan
Ansvarig utgivare:   Niclas Unosson
Webmaster:   Niclas Unosson
Redaktion:   Rikard, Karin