De Geergymnasiets tidning på webben
Förstasidan

« Föreg. Nästa »


Artiklar

En järnfemma till De geer


Jesper Arosin 2014-05-09


För att verkligen förstå vad som sker på De Geer måste man vara en del av det. Nu tar Johan Norman upp järnfemman ur baggen och slår in det nya programmet på skolan. Efter nuvarande media, teater och mycket mer påbörjar nu De Geer ett samarbete med golfakademin. Kul för alla golfspelare så klart, men kanske inte lika kul för dem som inte håller samma klass.

 

 

En av de invalda är den välmeriterade golfspelaren Max Zetterman.  
-Målet är helt klart att bli världsetta och att en dag putta i birdie-putten för segern på  US Masters eller varför inte vinna på hemmaplan.  

Han tror och är ganska säker på att golfakademin kommer ge honom den utbildning som krävs för uppnå de mål som han så gärna alltid kommer kämpa för. Max spelar än så länge på Norrköpings Golfklubb vid Klinga och är en av klubbens absolut största talanger. Hans magiska spel med järnklubban gör spelet mycket enklare för honom än för andra. Jag har själv fått nöjet att spela med honom och det har också sina fördelar om man vill lära sig mer om spelet och på nära håll få se bra spelad golf. 

 Det hela började med att golfakademin tog kontakt med De Geer och undrade om skolan kunde ha golfakademins elever för skolarbetet.

-Ett solklart ja svarar Johan eftersom han ser kombinationen idrottsskola som en bra bredd för skolan. Det blir också en intressantare skola om det finns mycket olika aktiviteter. Att det just är golfen som kommer in är inget utvalt alternativ. Johan säger att det hade kunnat varit vilken sport eller aktivitet som helst.

Max själv har för tillfället funderingar på att gå samhäll-media  eller samhäll-beteende. Han tror och vet att hans tid på gymnasiet kommer ge honom allt som krävs för att bli en spelare i värdsklass och det är bara en tidsfråga innan han en dag peggar upp på ettans hål under US Masters och får applåderna som alla golfspelare drömmer om.


Tipsa en vn Skriv ut



Sök Sökhjälp

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

De Geers hemsida
Lärkan
Ansvarig utgivare:   Niclas Unosson
Webmaster:   Niclas Unosson
Redaktion:   Rikard, Karin