De Geergymnasiets tidning på webben
Förstasidan

« Föreg. Nästa »


Artiklar

Vad var det bästa på De Geerdagen?


Hanna Leinonen, Ebba Fälth 2015-10-12






I onsdags 7/10 var det De Geerdagen. En dag för att skapa sammanhållning, träffa nya kompisar och ha kul. Under dagen får man rova på aktiviteter från alla olika program och det avslutades med dans, bullar och varm choklad. Vi har frågat några elever vad de tyckte var det roligaste under De Geerdagen.


Oskar Johansson HU15
- Det var roligaste på teater när man fick säga stopp för att berättelsen ändrades så extremt när man själv fick välja hur det skulle va. 

 

Linn Tjäder ES14a
- Jag tyckte att det var roligast att översätta ”Eye of the tiger” och sjunga på olika dialekter för det är kul att höra hur hemskt det kommer låta. Vi fick finlandssvenska men det lät absolut inte som finlandssvenska. 

 

Adam Daagh ES14a
- Vi började med dans men då var jag inte med, jag satt på sidan och filmade min kompis, det var kul. Sen hade vi geografi och ett musikquiz med samhällsklassen. Vi fick sjunga på finlandssvenska också, men det var nog roligast med musikquizet. Det var roliga frågor, vi förlorade men det var ändå kul. 

 

Alexandra Small ES15a
- Dansen var roligast för jag går dans. 

 

Flora ”Blomstergudinnan” HU1799
- Det var kul när de tejpade fast målningarna i trappen så jag slapp känna mig så ensam. Det är också roligt att se alla lärkor ha en så bra dag tillsammans. 


Tipsa en vn Skriv ut



Sök Sökhjälp

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

De Geers hemsida
Lärkan
Ansvarig utgivare:   Niclas Unosson
Webmaster:   Niclas Unosson
Redaktion:   Rikard, Karin