De Geergymnasiets tidning på webben
Förstasidan

« Föreg. Nästa »

Elin Andersson Junestav

Artiklar

Elin Andersson Junestav


Elin Andersson Junestav 2015-01-23


 

Hejsan! Mitt namn är Elin och jag är en glad och lite halvgalen person som har för lätt till skratt.

 

Jag älskar känslan då man snörar på sig spikskorna för att sedan träffa plankan och landa i sandgropen eller känslan då man springer ut på fotbollsplanen. Som du kanske förstår så är jag träningsgalen och tränar många gånger i veckan då jag utövar både friidrott och fotboll på min fritid. Att en dag få springa runt en friidrottsbana med svenska flaggan och en medalj runt halsen är en dröm jag haft länge.

 

Mitt hjärta slår också lite extra för musik och det är någonting jag har sysselsatt mig med i nästintill hela mitt liv. Det senaste sex åren har jag gått i musikklass men nu sjunger jag mest framför spegeln eller i duschen. 

 

När jag själv inte tränar eller sitter och sjunger med gitarren i knät så står jag helst i Peking Fanz och stöttar mitt älskade lag IFK Norrköping. Jag är även en fangirl som många andra tonårstjejer. Eric Saade och Anton Ewald ligger mig närmast hjärtat och jag har köat i dygn för att se dom, det är lite halvgalet. 

 

Du har säkert redan listat vad du kan förvänta dig av mig här på lärkan: sport, musik men också samhällsfrågor som jag har ett stort intresse för. Under min tid här på redaktionen kommer det säkert tillkomma massvis med nya idéer och ämnen.


Tipsa en vn Skriv ut



Sök Sökhjälp

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

De Geers hemsida
Lärkan
Ansvarig utgivare:   Niclas Unosson
Webmaster:   Niclas Unosson
Redaktion:   Rikard, Karin