De Geergymnasiets tidning på webben
Förstasidan

« Föreg. Nästa »

Spel o Serie Älskaren

Artiklar

Spel o Serie Älskaren


André Hägerström 2014-02-12


Jag har intervjuat Lucas Ahlström, han är född 15 oktober 1997. Lucas gillar att kolla på serier och spela data spel, han tittar gärna på animerade serier och ända sedan Lucas var liten har han varit intresserad av film och spel.


Vad är det som inspirerar dig i film o spel?  (Jag)
-Jag tycker det är kul och man lever sig in i det på ett annat sätt än att bara höra om det, jag tittar mycket på animerade serier och där är det enklare att leva sig in i det och tänka att det är JAG som gör allt. Det är samma sak i spel, jag lever mig in  spelet så att jag är fullt fokuserad hela tiden så jag inte gör några misstag.
Varför blev du så insatt från början?
-Jag började kolla film när jag var väldigt liten, när man hade allt på VHS och alla filmer var dåligt animerade. Min första film måste ha varit Bamse och vi har kvar den filmen fortfarande.
Om du skulle nämna några favoriter i serier och spel. 
-Doctor who, Sherlock, Attack on titan och Arrow. Spelen jag gillar är GTA, Assistans creed och Batman, visserligen är det bara mina favoriter men det finns många andra spel som jag gillar.

Livsstil
Lucas håller inte på med någon sport för tillfället men han har gjort det, han spelade fotboll i Simonstorp IF, där var han mittback eller forward på grund av hans snabbhet. Han har även spelat innebandy i Åby Oilers. Lucas håller inte på med något särskilt i sitt liv säger han. Jag går i skolan, träffar kompisar ibland och annars pluggar jag eller spelar.

-Mina matvanor är väl inte dem bästa, blir mycket snabbmat hemma och jag äter mycket godis och jag dricker mycket läsk. Säger han.

Han har även ett citat.

-Om det finns saker som du vill göra men du stöter på problem, jobba dig runt dem problemen och gör det du vill göra, för om du väl har bestämt dig. Ge aldrig upp!


Tipsa en vn Skriv ut



Sök Sökhjälp

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

De Geers hemsida
Lärkan
Ansvarig utgivare:   Niclas Unosson
Webmaster:   Niclas Unosson
Redaktion:   Rikard, Karin