De Geergymnasiets tidning på webben
Förstasidan

« Föreg. Nästa »

Lärkans nya banner

Artiklar

Lärkans nya banner


Hanna Leinonen, Johanna Sühl 2014-03-05


Lärkan har fått sin nya banner för året och för första gången är vi så många personer i redaktionen att vi inte får plats på en rad, men det är inte det enda som är annorlunda i år. Vad gör tillexempel Yohio på bilden?


Dennis Karlsson i redaktionen fick i uppdrag att göra bilden och tog hjälp av Evelina Bravo för att fixa detaljerna. 

Vi tänkte inte så mycket när vi gjorde bilden. Vi gjorde mest som tidningens ansvariga utgivare Niclas sa att han ville ha det fast vi la till lite extra typ Yohio och kungaparet, säger Dennis.

Yohio är med för att Dennis tyckte att klassen såg grå och dyster ut så vi behövde lite mer  färg. Dennis gillar även att Yohio är normbytande men han gillar inte hans musik. Ni kan läsa mer om detta i artikeln ”Kändis bland kändisarna”.

 

Jessika som är redaktionens gladaste tjej är den enda som valde att göra en grimasch på sin bild. Hon säger att hon gör det för att smälta in mer i vår klass som hon påstår är konstig.

Dessutom tycker jag att jag för den mesta tiden ser ut sådär och tänkte att det skulle vara lättare att känna igen mig om jag såg lite mer realistisk ut. Jag ser även ut så på min profilbild på facebook, säger Jessika och skrattar. 

Jessika tycker att bildens helhet är fin men gillar inte den röda texten, hon skulle hellre vilja ha orange. 

 

Två av killarna har samma tröja på bilden, det är Jesper och Jesper. De tyckte att det vore kul om någon märkte det eftersom de heter samma sak. De tycker också att bilden är komisk i övrigt. 

 

André står och håller i en orkidé, vi undrar självklart varför. Han säger att blommar har hjälpt honom i livet och ville därför ha med den på bilden.

-  
Jag och blomman bor i naturen och vi har växt upp tillsammans, vi började som små men har växt upp till något underbart, säger André. 

Vi håller helt med om det.  

 

En av personerna står bak och fram, det är Hanna. Hon kände att det redan var så många ansikten på bilden och att vi behövde få med kungen och drottningen på ett bra sätt. 

- Annars tycker jag att bilden är otroligt fin, speciellt eftersom vi ser så olika ut i klassen. Den får extra fart av att Linneas halsband är snett, säger Hanna. 

Hon säger också att baksidan är hennes bästa sida.

 

Vi i nya redaktionen är väldigt nöjda med våran bild, den är lika oseriös som vår klass vilket gör den extra bra. Vi hoppas att ni tycker den är lika bra som vi tycker att den är.


Tipsa en vn Skriv ut



Sök Sökhjälp

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

De Geers hemsida
Lärkan
Ansvarig utgivare:   Niclas Unosson
Webmaster:   Niclas Unosson
Redaktion:   Rikard, Karin