De Geergymnasiets tidning på webben
Förstasidan

« Föreg. Nästa »


Artiklar

Norrköpings guldkorn i sommar


Bianca Aneskör 2023-06-09


Har du några planer för sommaren? Om inte, så tipsar Lärkan tillsammans med Cecilia på Norrköpings kommun om riktiga guldkorn i vår fina stad. 

En rekordvarm sommar väntar och att svalka sig kommer att vara ett måste. Men det kan vara svårt att hitta rätt och veta hur man ska ta sig till olika badplatser. Det finns gott om badplatser runt om i Norrköping bland annat: Lindö Strand (Bråviken), där man kan ta buss 11, gå av vid Däckmansgatan och en 5 minuters promenad väntar. Om man hellre känner för att komma längre bort från stan så finns Badholmarna i Arkösund, en lite längre bussresa med buss 440, där man går av vid hållplatsen Arkösund 3. 


Om man hellre känner för en lite äventyrligare sommar, så finns en hinderbana i Vrinneviskogen. Den är tillgänglig för alla året om och är gratis att använda. Hinderbanan hittar du bredvid utegymmet utmed elljusspåret, cirka 300 meter från parkeringen i Vrinneviskogen. 


Föredrar du hellre lugnet framför äventyr så finns det massviss med parker. Där man kan ordna picknick tillsammans med vänner, eller i eget sällskap tillsammans med en bra bok eller en trevlig podd. 


För dig som föredrar kultur och nöje eller om dessa alternativ inte passade dig i smaken. Så finns även Norrköpings kommuns evenemagnskalander med massviss roliga aktvititeter, med allt från teater till konserter. 
https://visit.norrkoping.se/se-och-gora/evenemangskalender

 

Tipsa en vn Skriv ut



Sök Sökhjälp

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

De Geers hemsida
Lärkan
Ansvarig utgivare:   Niclas Unosson
Webmaster:   Niclas Unosson
Redaktion:   Rikard, Karin