De Geergymnasiets tidning på webben
Förstasidan

« Föreg. Nästa »


Artiklar

Ida Stenqvist den omtänksamma tjejen


Maja Rydholm 2017-02-10


Ida Stenqvist går första året på De Geergymnaiset med inriktningen samhäll media kommunikation, men vem är Ida Stenqvist?

Ida Stenqvist är en väldigt glad person som  har väldigt rolig humor. Hon tycker om kläder, shopping, hon tycker att det är skönt att vara hemma men samtidigt kul att vara ute med sina vänner och pojkvän. Hon tycker om att ta bussen på morgonen beroende på humör, är det lite folk tycker hon om det, hon har inte dåligt humör på morgonen om hon inte är hungrig eller trött då hon är en kvällsperson och brukar vara uppe sent då hon kollar film. Jag gav frågan till Ida och frågade vem Ida egentligen var, fick svaret:

- Oj den frågan var svår, jag vet inte, hur jag är som person? Jag är oftast positiv, är typ deprimerad men inte negativ när det gäller saker. Är typ alltid öppen för förslag och dömmer ingen person efter rykten oså. Står min familj nära, men gillar inte att gå till dem först om de hänt något eller om det något jag är bekymrad över.


Ida som person är omtänksam och tycker om att umgås med människor, hon bryr sig väldigt mycket om sin familj och står sin lillebror närmst. Hon tycker om att åka runt med sin pojkvän och vänner till olika caféer, det tycker hon är mysigt.  

- Det är skönt att slappna av och prata om allt, få tid tillsammans och hinna med saker.-

Ida började nyligen träna på Nordic Club. Och ställde frågan varför tränar du till Ida?
-Jag tycker de kul, man har något o göra då och man får energi och blir glad, ta ut all energi och göra något vettigt typ.

Ida bor i en villa i Smedby med sin familj, frågade henne hur hon kände angående det och om den platsen fungerar när det gäller hennes intressen och liv. 

- Det är skönt (ibland), stort men en säkerhet då jag vet att min familj är hemma, och att kunna ha sin egna tomt, men skulle helst vilja bo i stan och ha nära till skolan osv.


Framtidsplaner för Ida

Efter gymansiet så är inte Ida jätte säker på vad hon vill, hon vill bo kvar i Sverige och tror hon stannar i Norrköping och jobbar, det är som en trygghet för henne, familj och vänner bor i Norrköping, och hon tycker inte om förändringar.

- Jag vill resa mycket, plugga vidare är inget alternativ efter skolan, utan åka utomlands och upptäcka världen. Pengarna är då ett problem men tänkte jobba lite innan jag åker och jobba utomlands.


Tipsa en vn Skriv ut



Sök Sökhjälp

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

De Geers hemsida
Lärkan
Ansvarig utgivare:   Niclas Unosson
Webmaster:   Niclas Unosson
Redaktion:   Rikard, Karin