De Geergymnasiets tidning på webben
Förstasidan

  Nästa »

“Studenternas nya sommarhäng?”

Artiklar

“Studenternas nya sommarhäng?”


Tindra Krantz 2023-06-09


I år är det nya gymnasieelever som tar studenten i år, men vad blir deras nya sommarhäng? Under de senaste åren har trädgård, nya deli och puls varit deras favoritplats men blir det någon ny plats i år?

Trädgård, nya deli och puls är de ställen studenterna drar sig till för att unna sig innan studenten. Krogar och restauranger som serverar både mat och dryck för att studenterna ska kunna få den perfekta upplevelsen innan deras stora dag kommer.
- Studenternas nya sommarhäng kommer att vara på både badplatser som till exempel lillsjön och andra sjöar runt om i östergötland me n också trädgår’n, nya deli och puls säger Nichole Dahlström elev från sa20a 


-Puls kommer vara studenternas sommarhäng eftersom det är där studentfesterna kommer att äga rum och det är ju Norrköpings populäraste ställe när det kommer till studenter och ungdomar. Dom har specialdagar när det är 100 dagar kvar till studenten och 50 dagar kvar säger Emil Jakobsson elev från sa21b 


Trädgår’n är både en krog och restaurang där människor drar sig till för att både äta och unna sig med sina vänner, familj eller kanske jobbkollegor. Men hos ungdomar så är det ett ställe där man kan hänga och dricka och umgås med andra människor bland andra ställen. Om man vill unna sig med kulinariska och goda maträtter med härliga kalla drycker med alkohol eller icke så är det här den perfekta platsen för dig under en härligt varm sommardag.


Tipsa en vn Skriv ut



Sök Sökhjälp

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

De Geers hemsida
Lärkan
Ansvarig utgivare:   Niclas Unosson
Webmaster:   Niclas Unosson
Redaktion:   Rikard, Karin