De Geergymnasiets tidning på webben
Förstasidan

« Föreg. Nästa »

Pontus Karlsson

Artiklar

Pontus Karlsson


Pontus Karlsson 2015-01-23


Tjenare! Vem är jag? Jo, mitt namn är Pontus Karlsson och jag är en kille på 16 år som är en snäll och omtänksam person (ja, eller jag vill i alla fall tro det). Jag bor i Kimstad, en liten by vars största sevärdheter är en kyrka och en pizzeria. Men om man inte är speciellt kyrklig av sig eller gillar kaloririka pizzor, vad gör man då? Ja det är en väldigt bra fråga, såvida du inte är helt tokig i tåg och blir road av att kolla på de som stannar vid Kimstads station, så är det nog tyvärr ganska kört.

 Nu upptäcker jag dock att mina senaste meningar kanske har varit lite väl pessimistiska och jag är ju egentligen en ganska glad person. Nu har jag nog babblat tillräckligt om Kimstad och tänker nu berätta lite mer om mig själv istället. Vart börjar man då? Ja, jag kan börja med att säga att jag älskar musik (men vilken tonåring gör inte det). Jag gillar det mesta i musikväg, allt ifrån Eminem till Imagine Dragons och Johnny Cash. Just den sistnämnda klappar mitt hjärta lite extra för, varför vet jag inte riktigt men det har bara blivit så. 

På min fritid gillar jag att klinka lite på gitarren, gymma, spela spel, umgås med min hund och gå långa månskenspromenader. Eller nej där ljög jag. Ifrån mig kan ni förvänta er en del texter som tar upp samhällsfrågor då jag är intresserad av politik och gillar att debattera. Kommer kanske även skriva lite om den underbara sporten hockey och Linköpings HC. Nämnas bör också att jag är en riktig tv-serie nörd så ett par rader om tv-serier kommer antagligen också dyka upp. 


Det var allt ifrån mig. 

 

Tipsa en vn Skriv ut



Sök Sökhjälp

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

De Geers hemsida
Lärkan
Ansvarig utgivare:   Niclas Unosson
Webmaster:   Niclas Unosson
Redaktion:   Rikard, Karin