De Geergymnasiets tidning på webben
Förstasidan

« Föreg. Nästa »


Artiklar

Modemaffian diggar NKPG Style


Kerstin Hampusson 2012-04-04


På lördagsförmiddagen samlas Norrköpings secondhandsugna modeoffer i Värmekyrkan för att shoppa loss på NKPG Style. Kläder så långt ögat kan nå? CHECK! Modevisning? CHECK! Fet musik i högtalarna? CHECK! Lokalen har förvandlats till en modedjungel och bland alla stånd och billiga prislappar snappar Lärkan upp några fashionkids för att kolla läget. 
Vad tycker de om eventet?


Agnes Persson <br /><br /><div>- Det är så kul att de har tagit initiativet och ordnar sådant här. Det är jättehärlig stämning, man kan snacka kläder och vintage med människor som har samma intressen. Jag har hittat en jättefin röd väska och en jättesnygg vintage 50-tals klänning. Jag är jättenöjd.<div><br /></div></div>
Agnes Persson

- Det är så kul att de har tagit initiativet och ordnar sådant här. Det är jättehärlig stämning, man kan snacka kläder och vintage med människor som har samma intressen. Jag har hittat en jättefin röd väska och en jättesnygg vintage 50-tals klänning. Jag är jättenöjd.




Rasmus Klingvall <br /><br /><div>- Det är väl bra, jag vet inte så mycket om det, jag är bara här med min flickvän. Det är ganska intressant men det är inte direkt min stil. Jag har inte hittat något och jag tror inte jag kommer göra det heller. <br /></div>
Rasmus Klingvall

- Det är väl bra, jag vet inte så mycket om det, jag är bara här med min flickvän. Det är ganska intressant men det är inte direkt min stil. Jag har inte hittat något och jag tror inte jag kommer göra det heller.



Nina Johansson <br /><br />- Det finns bara fina kläder här, och billiga. Det är också fint att de håller det i den här gamla byggnaden. Jag har hittat kläder från bland annat ACNE och Whyred.
Nina Johansson

- Det finns bara fina kläder här, och billiga. Det är också fint att de håller det i den här gamla byggnaden. Jag har hittat kläder från bland annat ACNE och Whyred.



Josefine Bohman <br /><br /><div>- Det finns många bra saker, jag handlar oftast second hand. Jag har hittat en par jeans och en stickad tröja. <br /></div>
Josefine Bohman

- Det finns många bra saker, jag handlar oftast second hand. Jag har hittat en par jeans och en stickad tröja.



Majken Nilsen <br /><br /><div>- Det är jättekul, man känner glädje. Att alla som gillar kläder är på ett och samma ställe och att det händer här i stan. Jag har hittat en ryggsäck och ett linne och har bara betalat 40 kr! <br /></div>
Majken Nilsen

- Det är jättekul, man känner glädje. Att alla som gillar kläder är på ett och samma ställe och att det händer här i stan. Jag har hittat en ryggsäck och ett linne och har bara betalat 40 kr!



Vilhelmina Björling <br /><br />- Jag tycker det är jättehärligt! Jag gillar second hand jättemycket och man ser många nya stilar. Jag har fyndat en jacka och en klänning.
Vilhelmina Björling

- Jag tycker det är jättehärligt! Jag gillar second hand jättemycket och man ser många nya stilar. Jag har fyndat en jacka och en klänning.



Bakom de klädprydda borden sitter det fashionistor och designers som beslutat sig för att rensa sina garderober och dela med sig av sina små guldkorn och egengjorda kreationer.

Varför säljer du alla dina snygga kläder?

Rebecka Norman & Calle &Aring;ström Johansson- Jag har blivit längre så det är mycket jag inte kan ha och det är mycket jag inte använder, fast jag ändå tycker det är fint. Det bara blev så.

Rebecka Norman & Calle Åström Johansson

- Jag har blivit längre så det är mycket jag inte kan ha och det är mycket jag inte använder, fast jag ändå tycker det är fint. Det bara blev så.



<div><br /></div>Jag tyckte det var ett tillfälle att komma ut och jag tycker om att sy, så jag tänkte att det kunde vara kul. <br />Jag har sytt egna tygpåsar och glasögonfodral.<div><br /></div>

Jag tyckte det var ett tillfälle att komma ut och jag tycker om att sy, så jag tänkte att det kunde vara kul.
Jag har sytt egna tygpåsar och glasögonfodral.






Modevisning
Modevisning


En DJ skötte den sköna musiken.
En DJ skötte den sköna musiken.


Tipsa en vn Skriv ut



Sök Sökhjälp

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

De Geers hemsida
Lärkan
Ansvarig utgivare:   Niclas Unosson
Webmaster:   Niclas Unosson
Redaktion:   Rikard, Karin