De Geergymnasiets tidning på webben
Förstasidan

« Föreg. Nästa »


Artiklar

På lördag smäller det


Emma Ljungberg 2012-03-29

Ett av de plagg som du kan fynda på lördag.
Bild:Linn Koch-Emmery & Evelina Mühling
Ett av de plagg som du kan fynda på lördag.

Norrköpings hippaste, coolaste och stilsäkraste event är äntligen tillbaka. För tredje gången anordnar nu Karateklubben Event detta succéevenemang.

Sist det begav sig för NKPG Style var jag där. Jag visste inte riktigt vad jag kunde förvänta mig, men när jag klev innanför portarna på Cnema fick jag en trevlig överraskning. Jag möttes av mängder av bord och ställningar fyllda med unika plagg, och välkomnande leenden från tjejer och killar i inspirerande outfits. Det var en grym atmosfär och man kunde verkligen känna stilkänslan och modemedvetenheten som fanns i luften. En DJ stod och spelade den ena feta låten efter den andra vilket förgyllde hela upplevelsen. Att jag dessutom kom därifrån med flertalet påsar fyllda med häftiga jackor och balla tights, knappt tre hundra kronor fattigare var pricken över i. För ett modefreak som jag var detta som att dö och komma till modehimlen.

Nu är det alltså dags igen. Är du, precis som jag, sugen på att hänga med andra modeintresserade, inspirerande människor och fynda riktiga guldkorn? Ta dig då till Värmekyrkan nu på lördag den 31 mars, mellan klockan 11 och 16.



Bild:Linn Koch-Emmery & Evelina Mühling


Tipsa en v¯n Skriv ut



Sök Sökhjälp

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

De Geers hemsida
Lärkan
Ansvarig utgivare:   Niclas Unosson
Webmaster:   Niclas Unosson
Redaktion:   Rikard, Karin