De Geergymnasiets tidning på webben
Förstasidan

« Föreg. Nästa »


Artiklar

Personporträtt om Albin willner 


Elias Krol 2017-02-08


Albin Willner är 16 år gammal, och studerar på De geer gymnasiet där han läser samhällsprogrammet med inriktning media och bor i Norrköping. 


Hans dröm när han var liten var att bli en fotbollsspelare, men drömmarna har ändrats för Albin han vet i nuläget inte vad han vill arbeta med i framtiden.Han säger att IFK Göteborg är hans favoritlag han har även ett favoritlag i hockey Leksands IF. Han tycker att det är extra intressant att kolla på sport när det är hans favoritlag som är med o tävlar. 

- Jag har spelar båda sporterna en större del av min barndom. Jag tyckte att det var väldigt kul, men slutade på grund av att jag tappade intresset då jag inte hann. Jag ville hellre vara hemma och kunna umgås med min familj och vänner men Jag kände att jag tappade kontakten med familjen och vännerna för fotbollen tog för mycket plats. Jag tycker om att umgås med kompisar och familjen på fritiden istället för att satsa på fotboll. 

Hans moderklubb inom fotbollen var Västra Husby IF men jag bytte sedan till IFK Norrköping då jag ville satsa på fotbollen. Jag spelade även hockey i Skärblacka IF.Jag har en favoritspelare, han heter Johan Olofson.Ja min pappa är intresserade av hockey så vi brukar gå och titta på matcher tillsammans ibland. 

- Jag tycker om att hålla på med sport på fritiden, jag gillar att hålla min kropp i form. Jag var mest ytterfält och assisterade forwards, för jag kände att jag inte var den som skulle göra mål. Jag kände mig mer säker på att vara på sidan och hjälpa till att få in bollen i mål läge.

Han bor halva tiden hos båda föräldrar. Han trivs hos båda, och tror att det kommer bli så tills han flyttar ut. Han har en storasyster som heter Linnea.Han tycker mest om att lyssna på musik.Hans favoritband heter thin lizzy som leds av sångaren Phil Lynott.Jag tycker om deras speciella musik, det är inte som all musik idag.Hans favorit lektioner är engelska. För att jag tycker att det är kul och så tycker jag vi har en bra lärare som lyssnar på vad vi behöver hjälp med.Min favorit lärare heter Tina och det är hon som är lärare i Engelska lektionerna. Jag tycker om henne för att hon ser över alla elever och hjälper dom för hur exakt den eleven behöver hjälp och inte bara utifrån vad hon ska göra som lärare. 


När jag sökte till gymnasiet visste jag reda att dee geer var den bästa skolan för de var min favorit skola.  


Tipsa en vn Skriv ut



Sök Sökhjälp

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

De Geers hemsida
Lärkan
Ansvarig utgivare:   Niclas Unosson
Webmaster:   Niclas Unosson
Redaktion:   Rikard, Karin