De Geergymnasiets tidning på webben
Förstasidan

« Föreg. Nästa »


Artiklar

Augustifesten 2023


Woroud Hanna 2023-06-09

Nu är det dags för årets Augustifest! Augustifesten är ett gatufest i centrala Norrköping, varje år med marknad, musik och andra aktiviteter för alla åldrar. Men 2023 skiljer sig från alla år som har gått. Mycket nytt finns för alla besökare. 

Det kommer till exempel bli mycket kultur, framför allt film och musik. 17 aug är det Rix FM festival med välkända artister. Och det kommer att följas med många konserter med lokala band och artister, och ingen kan glömma det viktigaste: Norrköpings symfoniorkester. Och den 18 aug kommer det vara utomhus bio, och då visar man UFO SWEDEN, en av de bästa filmerna i 2022 och som dessutom är gjord i Norrköping. 


Efter alla konserter och film, man blir ju hungrig och då är det International Food Festivals tur, här finns det olika slags maträtter från olika länder och som presenterar många kulturer, samt man får chansen att prova nya saker. 


Augustifesten 2023 bjuder också på familjedag, där vuxna och barn kan ha kul och spendera tid med varandra. På familjedagen kan man prova alla häftiga karuseller som finns på tivolit, till exempel The King.

 

Tipsa en vn Skriv ut



Sök Sökhjälp

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

De Geers hemsida
Lärkan
Ansvarig utgivare:   Niclas Unosson
Webmaster:   Niclas Unosson
Redaktion:   Rikard, Karin