De Geergymnasiets tidning på webben
Förstasidan

« Föreg. Nästa »


Artiklar

“Jag har själv erfarenhet av att vara lite deppig"

 


Albin Willner 2017-02-08


Elias Krol är 16 år gammal och bor i Norrköping. Han lämnade ektorpsskolan för att börja på De Geer gymnasiet där han pluggar samhäll med inriktning media. Hans dröm när han var liten var att jobba som fotbollsproffs men det ändrades drastiskt då han nu vill bli youtube-stjärna.

 

Jockiboi och Jonna är Elias stora inspirationskällor. Han vet inte riktigt varför men han har följt dom i många år nu och det känns som han har skapat något slags band med dem.

-Jag har sett Jocke gå från botten till toppen vilket är väldigt inspirerande. Jag tycker även att dem är väldigt underhållande och roliga på Youtube.


Elias tyckte Jockibois och Jonnas pranks förr var väldigt underhållande och roliga att titta på, nu för tiden gör dom mer dagliga vloggar och liknande men det tycker han också är kul att kolla på. Ett speciellt prank han minns var när Jonna sköt Jocke i pungen med ett paintball gevär.

-Det var så hemskt att kolla på så jag själv fick ont där nere.


Krols familj består utav pappa, syster, bror, mamma och en låtsaspappa. Han bor på heltid hos hans pappa Mattis vid Såpkullen. Hans syster Martina bor och jobbar i stockholm och hans bror Robin bor och pluggar i Örebro. Hans mamma som heter Maria bor i Vilbergen med hans låtsaspappa Mats.

Hur ser din relation ut med dina familjemedlemmar? -Den är väldigt upp och ner. Föräldrarna bråkar mycket och delar sällan eller aldrig samma åsikt, detta leder ju såklart till konflikter. Jag har en väldigt stark relation med mina syskon, faktiskt starkare än med mina föräldrar. Vi har alltid umgåtts väldigt mycket i min barndom och är alltid öppna och ärliga mot varandra vilket leder till starkare relationer.


Hur det kommer sig att Elias vill bli  youtube-stjärna beror mestadels på att Jockiboi har blivit så stor men även för att han vill underhålla och ge folk ett gott skratt.

-Jag har själv erfarenhet av att vara deppig så därför vill jag hjälpa dom människorna på traven lite.

Men Elias har inte bara Jockiboi och Jonna som idoler, han tycker även om Therese Lindgren. Therese Lindgren gör inga så kallade “pranks”. Hon lägger ner sin tid på att göra videos där hon sminkar sig eller bara filmar sig själv och vad man gör under en dag, det kallas för en “vlogg”.

- Jag är inte så mycket för Thereses smink och kläd videos men jag älskar hennes vloggar för man märker verkligen hur mycket hon tänker igenom vinklar och ljus.

Elias verkar vara allmänt förväntansfull av vad framtiden har att erbjuda, man märker att det verkligen är en youtube-stjärna han vill bli.


Tipsa en vn Skriv ut



Sök Sökhjälp

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

De Geers hemsida
Lärkan
Ansvarig utgivare:   Niclas Unosson
Webmaster:   Niclas Unosson
Redaktion:   Rikard, Karin