De Geergymnasiets tidning på webben
Förstasidan

« Föreg. Nästa »


Artiklar

Sam har stora mål inför framtiden


Adrian Libenhed 2012-01-26

Sam Yazdanpanah, en framtida generalsekreterare?
Bild:Markus Nörager
Sam Yazdanpanah, en framtida generalsekreterare?

Sam Yazdanpanah från Kunskapsskolan är och provar på den samhällsvetenskapliga linjen. När vi träffar honom provar han på en geografilektion. I framtiden vill han bli generalsekreterare för FN.

Vi har passerat halva tiden av Prova-på-dagen. Den samhällsvetenskapliga linjen är minst sagt populär, och Sam Yazdanpanah är en av många elever som har valt att prova på just denna linje. Eleverna får bland annat prova på en geografisk uppgift, och det är denna uppgift Sam är sysselsatt med när vi möter honom. 

För tillfället går Sam på Kunskapsskolan, men i gymnasiet vill han antingen gå på De Geergymnasiet eller Kunskapsgymnasiet. I dag är han på De Geer för att få en bild av skolans arbetssätt och att få kunskap om hur skolan fungerar generellt. Sam tycker att det är en mysig och trevlig skola. Hittills har dagen fungerat bra, och än så länge är det geografilektionen som tar priset som det roligaste i dag.

Sam har stora planer för framtiden. Han vill skapa världsfred, och för att uppnå detta planerar han att ta jobb som generalsekreterare för FN. Vi önskar Sam all lycka och är säkra på att han kommer att göra ett bra jobb!



Tipsa en vn Skriv ut



Sök Sökhjälp

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

De Geers hemsida
Lärkan
Ansvarig utgivare:   Niclas Unosson
Webmaster:   Niclas Unosson
Redaktion:   Rikard, Karin