De Geergymnasiets tidning på webben
Förstasidan

« Föreg. Nästa »


Artiklar

Kändis bland kändisarna

 


Linnea Landberg 2014-02-12


Dennis kan verka som vilken vanlig kille som helst, men hans Facebookbilder säger något annat. Den glada killen, som alltid ler, är en sann kändismagnet. Visste ni t.ex. att han har sett Eric Saade 10 gånger, fast han inte ens lyssnar på honom? Eller, visste ni att Yohio vid ett tillfälle spottade vatten på honom?


Dennis lista med kändisar som han har träffat är väldigt lång. Stora världskändisar som Madonna, P!NK och Alice Cooper är med på listan. 
- Jag har även träffat några tönt-kändisar, säger Dennis med ett skratt och räknar upp dessa ”tönt”-kändisar på fingrarna. 
    Paolo Roberto, Titti Schultz, Ulrik Munther, Oscar Zia, Anton Ewald, Charlotte Perrelli, Amy Diamond, Yohio, Carola, Alexander Bard, Kungen... Listan blir lång och det blir ganska svårt att hänga med. 
- Malin från Bolibompa också! Henne får vi inte glömma! lägger Dennis till. 
    Jag frågar Dennis vilka hans favoritkändisar är och svaret blir som väntat. Lady Gaga är en stor förebild för Dennis och under hennes konsert plockade han upp en ros som Lady Gaga hade slängt ut i publiken. Dennis visar stolt upp en bild av rosen. Även Veronica Maggio är en favorit. Av henne har han fått brev och signerade bilder. 

 
Visste ni att Dennis har efterfestat med Amanda Jensen? Efter att Dennis och en kompis såg stjärnan uppträda på Gröna Lund fick de följa med henne på fest. 
- Hon kom ut och var lite full, sen hade vi jättekul! berättar Dennis om händelsen. 


Kändismagnet med världens finaste leende
Hur lyckas man träffa så många kändisar då? Dennis svar är att gå på konserter. Stora konserter, som Madonna, Lady Gaga, Justin Bieber, P!NK och Rihanna har han varit på och stått långt fram eller allra längst fram, vid scenen.  

    Dennis träffar inte bara kändisar på konserter, han springer även på dem på gatan. En kändismagnet, är ett passande namn på Dennis. Häxan Surtant, Dregen, Markus Krunegård och Ola Salo är svenska kändisar som han sprungit på. 
- Jag har åkt karusell med Eric Hassle och träffat Jedward på Arlanda, lägger Dennis till. 


Dennis berättar stolt om ett tillfälle på P!NKs konsert i Sverige. P!NK kastade ostbågar till publiken, och Dennis lyckades få hennes uppmärksamhet. Han sträckte fram en skiva till stjärnan och hon tog emot den och signerade den innan hon gav tillbaka den till honom. P!NK ska också ha sagt att Dennis hade världens finaste leende. Det måste vara underbart att en så stor världsstjärna som P!NK vet vem man är. Händelsen fångades på bild och bilden använde Dennis för att vinna biljetter till Miley Cyrus konsert i Sverige under 2014. 


Populär på Twitter
Dennis har ett aktivt Twitterkonto som uppskattas av många. Även av kändisar. Miriam Bryant, en stor favorit hos Dennis, följer honom på Twitter och han säger att de pratar ibland. Hon har även Dennis adress och har skickat brev, planscher och liknande hem till honom. Det är inte illa! Thomas Di Leva är en känd svensk sångare som följer Dennis efter att Dennis favoritmarkerade ett av hans tweets. 

 
Kändisskapet är inget för Dennis
Dennis har många planer för i år. Han ska gå på Miley Cyrus konsert i Sverige i maj och Lady Gagas konsert i september. Dennis ska även vara med på Bråvallafestivalen som hålls i Norrköping varje sommar. Veronica Maggio ska bli roligast att se, tycker Dennis. 

    Hur ser framtiden ut för Dennis? Vill han bli lika känd som de människor han mött? Det skulle man ju kunna tro, men svaret är faktiskt nej. Dennis säger att det skulle vara kul att vara kändis för ett litet tag, och sedan bli bortglömd. Istället drömmer Dennis om en karriär inom journalistiken. Kanske får vi se Dennis skriva om nöjen i tidningarna i framtiden om några år?

 


Tipsa en vn Skriv ut



Sök Sökhjälp

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

De Geers hemsida
Lärkan
Ansvarig utgivare:   Niclas Unosson
Webmaster:   Niclas Unosson
Redaktion:   Rikard, Karin