« Föreg. Nästa »

1,5 år som varumärke – nu topp 10 mest rekommenderade i Sverige 


Sök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Mest lästa
Flygbolaget BRA:

1,5 år som varumärke
– nu topp 10 mest rekommenderade i Sverige 


Christer Falk 2017-11-22


Flygbolaget BRA ligger på tionde plats över Sveriges mest rekommenderade varumärken 2017 i en rykande färsk varumärkesundersökning från YouGov Brand Index Sverige.
Inga andra flyg- eller resebolag finns med på tio-i-topp-listan. 


”Det är fantastiska nyheter som helt och hållet beror på alla duktiga medarbetare och kollegor runt om i landet som varje dag gör sitt yttersta för att tillmötesgå våra kunder och resenärer” utbrister flygbolagets VD Christian Clemens. 

Flygbolaget och varumärket BRA bildades i februari 2016, efter sammanslagning av fler olika, regionala flygbolag. BRA listas nu tillsammans med etablerade och sedan gammalt starka varumärken som Volvo, Västerbottenost och BOSE. 

”Att både hålla kundnöjdhet i topp och nu rankas som ett av Sveriges mest rekommenderade varumärken efter den utvecklingsresa som gjorts i bolaget, med sammanslagningar av verksamheter och kulturer, systembyten, nya flygplan och ett helt nytt varumärke är en oerhörd prestation, som jag är mycket stolt och glad över” fortsätter Christian. 

Under 2017 har BRA även rankats av Svenskt Kvalitetsindex (SKI) som det flygbolag i Sverige som har allra nöjdast kunder. Mer: http://bit.ly/2zYyRFe

  
Mer om YouGovs undersökning 
Cirka 300 svenska varumärken har inkluderats i YouGov Sveriges dagliga mätning 1 november 2016 till 31 oktober 2017. 160 intervjuer har även gjorts med kunder till respektive varumärke. Yougov har inkluderat varumärken som baseras på minst 500 intervjuer. 

Resultatet har räknats ut genom att beräkna andelen som skulle rekommendera varumärket minus andelen som skulle undvika att göra det. Mer om YouGov Brand Index: http://bit.ly/2zW2wBi

1.      Swish 

2.      Nokian 

3.      Michelin 

4.      Avanza 

5.      BOSE 

6.      Västerbottenost 

7.      Volvo 

8.      Continental 

9.      Goodyear 

10.  Flygbolaget BRA 

En nyhet som kanske inte hör hemma inom Bollebgds kommuns gränser. Men flygplatsen Landvetter är vår granne. Därmed finns det säkert personal hos flygbolaget BRA som bor inom Bollebygds kommun. Därför den här publiceringen.


Tipsa en vän     Skriv ut




Nytt år igen
– vi lägger 2017 bakom oss och ser fram emot ett spännande 2018.
Välkommen

Under 2017 publicerades 252 inslag här på bollebygdsnyheter.se. 252 nedslag i Bollebygds nutidshistoria. Året som gått har varit turbulent i världen men även här i Bollebygd har vi upplevt stänk av turbulens. Vi har fått veta att den tänkta snabbjärnvägen mellan Göteborg och Stockholm är längre bort än vad våra styrande hoppats på. Än lär det inte vara avgjort – men nu verkar det mer handla om regiontrafik än en höghastighetsbana mot huvudstaden. Vi får se.

Här på bollebygdsnyheter.se har besöken ökat med hela 16 656 stycken under 2017. Vilket innebär att vi nu passerat 85.000 besök. De enskilda sidorna har kollats upp 308 338 gånger.
Fantastiska siffror och därtill utan någon egentlig reklam.

Nu rullar vi på i samma anda, försöker bevaka så mycket vi hinner och orkar med. Och du läsare – hör gärna av dig med tips. Är du föreningsengagerad så skicka in era arrangemang så lägger vi ut dem i god tid innan datumet för ditt arrangemang.

Nyheter från näringslivet tar vi mer än gärna in här på bollebygdsnyheter.se. Det kan vara både viktigt och roligt att visa upp för omgivningen vad som händer ute i de många företagen i kommunen. Idag finns drygt 1000 företag registrerade i Bollebygd. Från ett 90-tal av dem finns korta videoklipp som visas upp på Swedbank, Handelsbanken, i Mäklarhusets skyltfönster och i entrén på Hulta Golfklubb. Givetvis finns även videoslingan här på bollebygdsnyheter.se. Inom kort kommer vi även att lägga ut en slinga med videoklipp från föreningslivet.

Vill du också att ditt företag eller din förening ska synas – kontakta cfpro.se så bestämmer vi tid för inspelning. Inspelning och visning är gratis.

Liksom tidigare år kommer vi att presentera våra reportage via text/foto eller videoinslag.

Välkommen till ett nytt år med
bollebygdsnyheter.se

Över 1000 företag i Bollebygds kommun



Bollebygds kommun samarbetar med bollebygdsnyheter.se
Bollebygds kommun samarbetar med bollebygdsnyheter.se

”För mig är bollebygdsnyheter.se ingen nyhet.
Som Bollebygdsbo och politiker har jag följt den här sidan sedan starten för tio år sedan.

Jag ser bollebygdsnyheter.se som ett komplement till den mer traditionella
pressen, som AnnonsMarknan,
Borås Tidning, P4 och SVT Väst. Och ibland även ett komplement till Bollebygds kommuns egen hemsida.

Att bollebygdsnyheter.se är en lokal nyhetsförmedlare är bra. Jag tror att fler och fler upptäcker den här möjligheten till information om både stort och smått
i kommunen. Fler och fler videoinslag publiceras och därmed har vi faktiskt ett
stänk av en lokal TV-kanal i kommunen.

En annan fördel med bollebygdsnyheter.se
är att det är lätt att gå tillbaka och se vad
som hänt i kommunen under de senaste tio åren.
En lättillgänglig nutidshistoria.

Under senare tid har bollebygdsnyheter.se visat videoklipp från det breda företagande som finns inom Bollebygds kommun. En information som bland annat kan ge invånarna en bild av en potentiell arbetsmarknad på hemmaplan. Självklart bra.

Likt min företrädare, Christer Johansson som ordförande i kommunstyrelsen, hoppas jag att både föreningslivet och näringslivet i kommunen ser möjligheten att få ut information om sina verksamheter här i bollebygdsnyheter.se”

Peter Rosholm (S)
Kommunstyrelsens
ordförande i Bollebygds kommun.


Kicka här för att ta dig direkt över till
Bollebygds kommuns hemsida.
www.bollebygd.se

Tusentals bilder
testar

Här kan du beställa bilder från Bollebygd med omnejd. Bilder som exempelvis varit publicerade i tidningen AnnonsMarknan.
Vi förfogar över tusentals bilder från perioden 1969 fram tills idag.

Filmbeställning
videofilm

"När Bollebygd blev egen kommun"
Vill du köpa filmen, ring:
Christer Falk
070-312 97 00 eller e-posta till
cfproduktion@telia.com