« Föreg. Nästa »

1,5 år som varumärke – nu topp 10 mest rekommenderade i Sverige 


Sök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Mest lästa
Flygbolaget BRA:

1,5 år som varumärke
– nu topp 10 mest rekommenderade i Sverige 


Christer Falk 2017-11-22


Flygbolaget BRA ligger på tionde plats över Sveriges mest rekommenderade varumärken 2017 i en rykande färsk varumärkesundersökning från YouGov Brand Index Sverige.
Inga andra flyg- eller resebolag finns med på tio-i-topp-listan. 


”Det är fantastiska nyheter som helt och hållet beror på alla duktiga medarbetare och kollegor runt om i landet som varje dag gör sitt yttersta för att tillmötesgå våra kunder och resenärer” utbrister flygbolagets VD Christian Clemens. 

Flygbolaget och varumärket BRA bildades i februari 2016, efter sammanslagning av fler olika, regionala flygbolag. BRA listas nu tillsammans med etablerade och sedan gammalt starka varumärken som Volvo, Västerbottenost och BOSE. 

”Att både hålla kundnöjdhet i topp och nu rankas som ett av Sveriges mest rekommenderade varumärken efter den utvecklingsresa som gjorts i bolaget, med sammanslagningar av verksamheter och kulturer, systembyten, nya flygplan och ett helt nytt varumärke är en oerhörd prestation, som jag är mycket stolt och glad över” fortsätter Christian. 

Under 2017 har BRA även rankats av Svenskt Kvalitetsindex (SKI) som det flygbolag i Sverige som har allra nöjdast kunder. Mer: http://bit.ly/2zYyRFe

  
Mer om YouGovs undersökning 
Cirka 300 svenska varumärken har inkluderats i YouGov Sveriges dagliga mätning 1 november 2016 till 31 oktober 2017. 160 intervjuer har även gjorts med kunder till respektive varumärke. Yougov har inkluderat varumärken som baseras på minst 500 intervjuer. 

Resultatet har räknats ut genom att beräkna andelen som skulle rekommendera varumärket minus andelen som skulle undvika att göra det. Mer om YouGov Brand Index: http://bit.ly/2zW2wBi

1.      Swish 

2.      Nokian 

3.      Michelin 

4.      Avanza 

5.      BOSE 

6.      Västerbottenost 

7.      Volvo 

8.      Continental 

9.      Goodyear 

10.  Flygbolaget BRA 

En nyhet som kanske inte hör hemma inom Bollebgds kommuns gränser. Men flygplatsen Landvetter är vår granne. Därmed finns det säkert personal hos flygbolaget BRA som bor inom Bollebygds kommun. Därför den här publiceringen.


Tipsa en vän     Skriv ut
Välkomna till det nya året 2019
– med bollebygdsnyheter.se.
Välkommen

Så var det nytt år igen. I tretton hela år har bollebygdsnyheter.se publicerat nyheter. Visserligen smygstartade vi redan 2005 men sent på året och bara 428 personer tittade in på bollebygdsnyheter.se. Under de här åren har vi försökt vara med och spegla vad som händer inom kommunens gränser. Den allra första artikeln vi publicerade handlade om att Bollebygdshus investerade 22 miljoner i en ny fabrik intill motorvägen. Sedan dess har det blivit 1758 inslag här på bollebygdsnyheter.se. Antalet artiklar har ökat för varje år och under 2018 publicerade vi 316 artiklar/inslag.

Exakt 84 200 besök kan vi räkna in för 2018, och det är exakt 2078 färre än 2017. Samtidigt som dessa 84 200 har tittat in på första sidan har man dykt djupare bland artiklarna och gjort 365 729 nedslag bland de nästa 1800 artiklarna som finns på ”lagret”.

En av fördelarna med bollebygdsnyheter.se är just detta att det är lätt att gå tillbaka och läsa om en del om vår ”nutidshistoria”. Vi gör naturligtvis inte anspråk på att vara heltäckande men vi gör så gott vi kan och hinner med.

Forskningsprojekt
I två år har bollebygdsnyheter.se varit med i ett forskningsprojekt som gått och går under namnet ”Hyperlokala medier”. Det är Lunds universitet och Mittuniversitetet som står bakom forskningen. Nu finns bollebygdsnyheter.se med under ett tredje år och då tillsammans med en kollega i Älvsbyn och en på Gotland. Så aningen stolta är vi.
Forskaren har träffat två fokusgrupper i slutet av 2018 och kommer att träffa samma fokusgrupper nu i januari.

Mer och mer video.
Som du säkert märkt gör vi fler och fler videoinslag. Och det är något som fokusgrupperna önskat sig. Från fokusgrupperna har vi också fått önskningar om personporträtt och det jobbar vi nu på att ta fram. Har du förslag på personer som du tycker skulle passa för ett porträtt – hör av dig.

Välkomna
Vi tar tacksamt emot tips från allmänheten, från näringslivet och föreningarna i kommunen. Vi har under våra 13 år haft bra samarbete med Bollebygds kommun och därför kunnat vara med och förmedla kommunala nyheter. Det tänker vi naturligtvis fortsätta med.

Vi hoppas naturligtvis på fortsatt intresse för bollebygdsnyheter.se och, som sagt, tipsa oss gärna om smått och stort.

/Christer Falk

Över 1000 företag i Bollebygds kommunTusentals bilder
testar

Här kan du beställa bilder från Bollebygd med omnejd. Bilder som exempelvis varit publicerade i tidningen AnnonsMarknan.
Vi förfogar över tusentals bilder från perioden 1969 fram tills idag.

Filmbeställning
videofilm

"När Bollebygd blev egen kommun"
Vill du köpa filmen, ring:
Christer Falk
070-312 97 00 eller e-posta till
cfproduktion@telia.com