« Föreg. Nästa »

1,5 år som varumärke – nu topp 10 mest rekommenderade i Sverige 


Sök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Mest lästa
Flygbolaget BRA:

1,5 år som varumärke
– nu topp 10 mest rekommenderade i Sverige 


Christer Falk 2017-11-22


Flygbolaget BRA ligger på tionde plats över Sveriges mest rekommenderade varumärken 2017 i en rykande färsk varumärkesundersökning från YouGov Brand Index Sverige.
Inga andra flyg- eller resebolag finns med på tio-i-topp-listan. 


”Det är fantastiska nyheter som helt och hållet beror på alla duktiga medarbetare och kollegor runt om i landet som varje dag gör sitt yttersta för att tillmötesgå våra kunder och resenärer” utbrister flygbolagets VD Christian Clemens. 

Flygbolaget och varumärket BRA bildades i februari 2016, efter sammanslagning av fler olika, regionala flygbolag. BRA listas nu tillsammans med etablerade och sedan gammalt starka varumärken som Volvo, Västerbottenost och BOSE. 

”Att både hålla kundnöjdhet i topp och nu rankas som ett av Sveriges mest rekommenderade varumärken efter den utvecklingsresa som gjorts i bolaget, med sammanslagningar av verksamheter och kulturer, systembyten, nya flygplan och ett helt nytt varumärke är en oerhörd prestation, som jag är mycket stolt och glad över” fortsätter Christian. 

Under 2017 har BRA även rankats av Svenskt Kvalitetsindex (SKI) som det flygbolag i Sverige som har allra nöjdast kunder. Mer: http://bit.ly/2zYyRFe

  
Mer om YouGovs undersökning 
Cirka 300 svenska varumärken har inkluderats i YouGov Sveriges dagliga mätning 1 november 2016 till 31 oktober 2017. 160 intervjuer har även gjorts med kunder till respektive varumärke. Yougov har inkluderat varumärken som baseras på minst 500 intervjuer. 

Resultatet har räknats ut genom att beräkna andelen som skulle rekommendera varumärket minus andelen som skulle undvika att göra det. Mer om YouGov Brand Index: http://bit.ly/2zW2wBi

1.      Swish 

2.      Nokian 

3.      Michelin 

4.      Avanza 

5.      BOSE 

6.      Västerbottenost 

7.      Volvo 

8.      Continental 

9.      Goodyear 

10.  Flygbolaget BRA 

En nyhet som kanske inte hör hemma inom Bollebgds kommuns gränser. Men flygplatsen Landvetter är vår granne. Därmed finns det säkert personal hos flygbolaget BRA som bor inom Bollebygds kommun. Därför den här publiceringen.


Tipsa en vän     Skriv ut
Välkommen till bollebygdsnyheter.se
Välkommen

Bollebygdsnyheter.se har nu fyllt tonåring. Vad det kan innebära återstå att se.

Till dags dato har vi publicerat 1214 inslag. Räknar vi bort de första tre månaderna av 2005 och årets inslag så ligger snittet på knappa 120 artiklar per år.

Artiklar som handlar om stort och smått i Bollebygd. Funderar du över något – använd sökfunktionen – kanske du hittar vad du söker.

Vi försöker naturligtvis få med så mycket som möjligt – men ännu mer kan vi få med om ni som följer bollebygdsnyheter.se hör av er när ni tycker att något borde uppmärksammas. Det kan handla om i stort sett vad som helst – bara det har anknytning till Bollebygd.

Videoinslagen har blivit betydligt fler. Och kommer att bli ännu fler. Det är ett relativt bekvämt sätt att arbeta. Snabbt och sällan klipper vi i de intervjuades uttalanden.

Våra nyheter kan du även läsa på Bolles – i de två monitorerna som sitter ovanför kassorna. Där rullar våra nyheter i en textrad under reklamen.

Väl mött ännu ett år!

Tipsa oss på
cfproduktion@telia.com
eller ring 070-312 97 00

Välkommen!

Över 1000 företag i Bollebygds kommunBollebygds kommun samarbetar med bollebygdsnyheter.se
Bollebygds kommun samarbetar med bollebygdsnyheter.se

”För mig är bollebygdsnyheter.se ingen nyhet.
Som Bollebygdsbo och politiker har jag följt den här sidan sedan starten för tio år sedan.

Jag ser bollebygdsnyheter.se som ett komplement till den mer traditionella
pressen, som AnnonsMarknan,
Borås Tidning, P4 och SVT Väst. Och ibland även ett komplement till Bollebygds kommuns egen hemsida.

Att bollebygdsnyheter.se är en lokal nyhetsförmedlare är bra. Jag tror att fler och fler upptäcker den här möjligheten till information om både stort och smått
i kommunen. Fler och fler videoinslag publiceras och därmed har vi faktiskt ett
stänk av en lokal TV-kanal i kommunen.

En annan fördel med bollebygdsnyheter.se
är att det är lätt att gå tillbaka och se vad
som hänt i kommunen under de senaste tio åren.
En lättillgänglig nutidshistoria.

Under senare tid har bollebygdsnyheter.se visat videoklipp från det breda företagande som finns inom Bollebygds kommun. En information som bland annat kan ge invånarna en bild av en potentiell arbetsmarknad på hemmaplan. Självklart bra.

Likt min företrädare, Christer Johansson som ordförande i kommunstyrelsen, hoppas jag att både föreningslivet och näringslivet i kommunen ser möjligheten att få ut information om sina verksamheter här i bollebygdsnyheter.se”

Peter Rosholm (S)
Kommunstyrelsens
ordförande i Bollebygds kommun.


Kicka här för att ta dig direkt över till
Bollebygds kommuns hemsida.
www.bollebygd.se

Tusentals bilder
testar

Här kan du beställa bilder från Bollebygd med omnejd. Bilder som exempelvis varit publicerade i tidningen AnnonsMarknan.
Vi förfogar över tusentals bilder från perioden 1969 fram tills idag.

Filmbeställning
videofilm

"När Bollebygd blev egen kommun"
Vill du köpa filmen, ring:
Christer Falk
070-312 97 00 eller e-posta till
cfproduktion@telia.com