« Föreg. Nästa »

Vilken väg går moderaterna i Bollebygd?


Sök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Mest lästa

Vilken väg
går moderaterna i Bollebygd?


Christer Falk 2017-02-22


Vi är nu inne i årsmötestider och det årsmöte som drar till sig den mesta nyfikenheten är moderaternas årsmöte den 23 februari. Vi har läst och hört att dagens ordförande Patrik Karlsson hos den moderata partiföreningen i Bollebygds kommun avsagt sig uppdraget. Att partiet är delat i minst två falanger är känt. Vad som också är känt är att oppositionsrådet i Bollebygds kommun, Christer Johansson (M) klart och tydligt tar avstånd från den moderata partiledningens samarbetsplaner med SD.


Vi har här på bollebygdsnyheter.se låtit företrädare för, ska vi kalla dem för Christerfalangen, komma till tals. De förde då fram Hanna Malmsjö som kandidat till ordförandeposten för moderaterna i Bollebygd. De kritiserade också den nuvarande ledningen i partiföreningen för att inte fullfölja sina åtaganden vad gäller medlemsmöten, gruppmöten innan kommunstyrelsemöten mm. Självklart har även nuvarande ordförande Patrik Karlsson erbjudits genmäle – men han har avstått.

 

Vilken väg?
Nu är frågan vilken väg väljer moderaterna. Den väg som nuvarande oppositionsrådet Christer Johansson valt – att ta avstånd från SD eller går man på partiledningens förslag att stäcka ut handen till SD. Det är en mycket viktig fråga för framtidens politiska liv i Bollebygds kommun.

 

Många årsmöten
Centerpartiet har årsmöte idag den 22 februari, Socialdemokraterna den 8 mars, Föreningsarkivet den 11 mars och Folkets Röst den 12 mars.

 

Hör av er.
Har din förening haft årsmöte och vill visa vilka som valdes i era respektive styrelser. Skicka gärna in några rader så publicerar vi här på bollebygdsnyheter.se. E-posta till cfproduktion@telia.com

 


Tipsa en vän     Skriv ut
Välkommen till bollebygdsnyheter.se
Välkommen

Bollebygdsnyheter.se har nu fyllt tonåring. Vad det kan innebära återstå att se.

Till dags dato har vi publicerat 1214 inslag. Räknar vi bort de första tre månaderna av 2005 och årets inslag så ligger snittet på knappa 120 artiklar per år.

Artiklar som handlar om stort och smått i Bollebygd. Funderar du över något – använd sökfunktionen – kanske du hittar vad du söker.

Vi försöker naturligtvis få med så mycket som möjligt – men ännu mer kan vi få med om ni som följer bollebygdsnyheter.se hör av er när ni tycker att något borde uppmärksammas. Det kan handla om i stort sett vad som helst – bara det har anknytning till Bollebygd.

Videoinslagen har blivit betydligt fler. Och kommer att bli ännu fler. Det är ett relativt bekvämt sätt att arbeta. Snabbt och sällan klipper vi i de intervjuades uttalanden.

Våra nyheter kan du även läsa på Bolles – i de två monitorerna som sitter ovanför kassorna. Där rullar våra nyheter i en textrad under reklamen.

Väl mött ännu ett år!

Tipsa oss på
cfproduktion@telia.com
eller ring 070-312 97 00

Välkommen!

Över 1000 företag i Bollebygds kommunBollebygds kommun samarbetar med bollebygdsnyheter.se
Bollebygds kommun samarbetar med bollebygdsnyheter.se

”För mig är bollebygdsnyheter.se ingen nyhet.
Som Bollebygdsbo och politiker har jag följt den här sidan sedan starten för tio år sedan.

Jag ser bollebygdsnyheter.se som ett komplement till den mer traditionella
pressen, som AnnonsMarknan,
Borås Tidning, P4 och SVT Väst. Och ibland även ett komplement till Bollebygds kommuns egen hemsida.

Att bollebygdsnyheter.se är en lokal nyhetsförmedlare är bra. Jag tror att fler och fler upptäcker den här möjligheten till information om både stort och smått
i kommunen. Fler och fler videoinslag publiceras och därmed har vi faktiskt ett
stänk av en lokal TV-kanal i kommunen.

En annan fördel med bollebygdsnyheter.se
är att det är lätt att gå tillbaka och se vad
som hänt i kommunen under de senaste tio åren.
En lättillgänglig nutidshistoria.

Under senare tid har bollebygdsnyheter.se visat videoklipp från det breda företagande som finns inom Bollebygds kommun. En information som bland annat kan ge invånarna en bild av en potentiell arbetsmarknad på hemmaplan. Självklart bra.

Likt min företrädare, Christer Johansson som ordförande i kommunstyrelsen, hoppas jag att både föreningslivet och näringslivet i kommunen ser möjligheten att få ut information om sina verksamheter här i bollebygdsnyheter.se”

Peter Rosholm (S)
Kommunstyrelsens
ordförande i Bollebygds kommun.


Kicka här för att ta dig direkt över till
Bollebygds kommuns hemsida.
www.bollebygd.se

Tusentals bilder
testar

Här kan du beställa bilder från Bollebygd med omnejd. Bilder som exempelvis varit publicerade i tidningen AnnonsMarknan.
Vi förfogar över tusentals bilder från perioden 1969 fram tills idag.

Filmbeställning
videofilm

"När Bollebygd blev egen kommun"
Vill du köpa filmen, ring:
Christer Falk
070-312 97 00 eller e-posta till
cfproduktion@telia.com