« Föreg. Nästa »

Vårstädning på golfbanan


Sök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Mest lästa

Vårstädning på golfbanan


Christer Falk 2016-04-02

Margareta Nyström och Åke Andersson såg till att tusentals småsten lämnade gräsmattan framför klubbhuset.
Margareta Nyström och Åke Andersson såg till att tusentals småsten lämnade gräsmattan framför klubbhuset.

Idag kom 92 medlemmar till Hulta Golf för att vårstäda hela anläggningen.
– Bra uppslutning så nu är vår golfbana redo för 2016-års säsong, säger en nöjd Robert Andersson, banchef på Hulta Golf i Bollebygd.

 


Vid 09.00 gick vårstädningen igång och fram till 13.00 jobbades det runt om på hela anläggningen. Det krattades och plockades grenar på och runt hela banan. Claes Emilson (hcp 19,2) och Sven Andersson (hcp 16,3) höll till intill Töllsjövägen där de fått ihop en rejäl rishög. Vid entrén till klubbhuset såg Margareta Nyström (hcp 22,6) och Åke Andersson (hcp 23) till att tusentals småsten lämnade gräsmattan.
– Vi avslutade klockan 13.00 och under förmiddagen hade Fastighetsbyrån här i Bollebygd åkt runt anläggningen och bjudit på fika. Efter 13.00 serverade La Familia lunch, berättar Robert Andersson vidare.

 

Årets första tävling
Mätta och förmodligen aningen trötta efter förmiddagens städning passade ett 50-tal medlemmar på att spela årets första tävling.
– Det blev en 9-hålstävling som fick inleda säsongen på sommargreenerna, säger banchefen som i och med dagens städning och första tävling nu öppnat årets säsong för Hulta Golf i Bollebygd.

 

 


Claes Emilson och Sven Andersson hade krattat ihop en rejäl rishög på banan intill Töllsjövägen.
Claes Emilson och Sven Andersson hade krattat ihop en rejäl rishög på banan intill Töllsjövägen.


Tipsa en vän     Skriv ut
Annons 1

Nytt år igen
– vi lägger 2017 bakom oss och ser fram emot ett spännande 2018.
Välkommen

Under 2017 publicerades 252 inslag här på bollebygdsnyheter.se. 252 nedslag i Bollebygds nutidshistoria. Året som gått har varit turbulent i världen men även här i Bollebygd har vi upplevt stänk av turbulens. Vi har fått veta att den tänkta snabbjärnvägen mellan Göteborg och Stockholm är längre bort än vad våra styrande hoppats på. Än lär det inte vara avgjort – men nu verkar det mer handla om regiontrafik än en höghastighetsbana mot huvudstaden. Vi får se.

Här på bollebygdsnyheter.se har besöken ökat med hela 16 656 stycken under 2017. Vilket innebär att vi nu passerat 85.000 besök. De enskilda sidorna har kollats upp 308 338 gånger.
Fantastiska siffror och därtill utan någon egentlig reklam.

Nu rullar vi på i samma anda, försöker bevaka så mycket vi hinner och orkar med. Och du läsare – hör gärna av dig med tips. Är du föreningsengagerad så skicka in era arrangemang så lägger vi ut dem i god tid innan datumet för ditt arrangemang.

Nyheter från näringslivet tar vi mer än gärna in här på bollebygdsnyheter.se. Det kan vara både viktigt och roligt att visa upp för omgivningen vad som händer ute i de många företagen i kommunen. Idag finns drygt 1000 företag registrerade i Bollebygd. Från ett 90-tal av dem finns korta videoklipp som visas upp på Swedbank, Handelsbanken, i Mäklarhusets skyltfönster och i entrén på Hulta Golfklubb. Givetvis finns även videoslingan här på bollebygdsnyheter.se. Inom kort kommer vi även att lägga ut en slinga med videoklipp från föreningslivet.

Vill du också att ditt företag eller din förening ska synas – kontakta cfpro.se så bestämmer vi tid för inspelning. Inspelning och visning är gratis.

Liksom tidigare år kommer vi att presentera våra reportage via text/foto eller videoinslag.

Välkommen till ett nytt år med
bollebygdsnyheter.se

Över 1000 företag i Bollebygds kommunbollebygdsnyheter.se ett nyhetskomplement i Bollebygds kommun.
Bollebygds kommun samarbetar med bollebygdsnyheter.se

”För mig är bollebygdsnyheter.se ingen nyhet.
Som Bollebygdsbo och politiker har jag följt den här sidan sedan starten för tio år sedan.

Jag ser bollebygdsnyheter.se som ett komplement till den mer traditionella
pressen, som AnnonsMarknan,
Borås Tidning, P4 och SVT Väst. Och ibland även ett komplement till Bollebygds kommuns egen hemsida.

Att bollebygdsnyheter.se är en lokal nyhetsförmedlare är bra. Jag tror att fler och fler upptäcker den här möjligheten till information om både stort och smått
i kommunen. Fler och fler videoinslag publiceras och därmed har vi faktiskt ett
stänk av en lokal TV-kanal i kommunen.

En annan fördel med bollebygdsnyheter.se
är att det är lätt att gå tillbaka och se vad
som hänt i kommunen under de senaste tio åren.
En lättillgänglig nutidshistoria.

Under senare tid har bollebygdsnyheter.se visat videoklipp från det breda företagande som finns inom Bollebygds kommun. En information som bland annat kan ge invånarna en bild av en potentiell arbetsmarknad på hemmaplan. Självklart bra.

Likt min företrädare, Christer Johansson som ordförande i kommunstyrelsen, hoppas jag att både föreningslivet och näringslivet i kommunen ser möjligheten att få ut information om sina verksamheter här i bollebygdsnyheter.se”

Peter Rosholm (S)
Kommunstyrelsens
ordförande i Bollebygds kommun.


Kicka här för att ta dig direkt över till
Bollebygds kommuns hemsida.
www.bollebygd.se

Tusentals bilder
testar

Här kan du beställa bilder från Bollebygd med omnejd. Bilder som exempelvis varit publicerade i tidningen AnnonsMarknan.
Vi förfogar över tusentals bilder från perioden 1969 fram tills idag.

Filmbeställning
videofilm

"När Bollebygd blev egen kommun"
Vill du köpa filmen, ring:
Christer Falk
070-312 97 00 eller e-posta till
cfproduktion@telia.com