« Föreg. Nästa »

Midsummer Roll In 2017 


Sök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Mest lästa

Midsummer Roll In 2017

 


Christer Falk 2017-06-20


För andra året i rad arrangeras Midsummer Roll In i Bollebygd och platsen blir i år liksom förra året Bollekollen. Midsommardagen mellan 10.00-15.00
– Vid vårt första Midsummer Roll In kom 185 bilar. I år räknar vi därför med minst 150, men mycket har att göra med vilket väder årets midsommar kommer att bjuda, säger Thord Pettersson, Bollekollen.


Idén till Midsummer Roll In kommer från Linda Persson, en bollebygdstjej med stort intresse för bilar.
– När Linda kom till oss och tyckte att Bollekollen skulle vara perfekt för att arrangera en träff för bilar, motorcyklar och mopeder var det inte så myckt annat än att ge henne rätt. Och förra årets arrangemang visade att hon hade rätt, fortsätter Thord Pettersson.

 

Start klockan 10.00
Hur dagen kommer att gestalta sig när det gäller närvaron av fordon vet inte arrangörerna.
– Vi har valt att inte ha någon förbokning - med fjolårets succé i ryggsäcken tror och hoppas vi på ett liknande intresse för arrangemanget i år, menar Thord som tillsammans med arrangörsgruppen spikat ett digert program för dagen.
Idol-Erik kommer och det gör även bandet Jumpin Tom & The Amplifiers från Göteborg.
– Musiken varvar vi bland annat med en Hill Climb Contest för veteranmopeder. En tävling som innebär att man utan att sätta ned fötterna eller ramla ska köra så långt upp i den branta skidbacken som möjligt. Den förare som kommer längts upp vinner såklart, småskrattar Thord och det syns på honom att han ser fram emot den tävlingen. Tävlingen avgörs vid cirka 12.15.

 

Så mycket mer
Midsummer Roll In 2017 i Bollekollen är ett arrangmang som vänder sig till alla åldrar. Hoppborg, hinderbanor för de unga och är man lite äldre kommer det att finnas möjlighet att provköra fyrhjulingar. Det kommer att finnas mat och då gäller det att inte missa att smaka på kolbullarna. Goda kan jag lova. Som grädde på moset kan du vara med och rösta fram ditt favoritforden för dagen.

– Välkomna hälsar Thord och hans arrangörsgäng.

 

 

 


Thord Pettersson, Linda Persson, Robert Björkebro, Niclas Lang och Rickard Svensson.
Bild:Bosse Persson
Thord Pettersson, Linda Persson, Robert Björkebro, Niclas Lang och Rickard Svensson.


Tipsa en vän     Skriv ut
Annons 1

Nytt år igen
– vi lägger 2017 bakom oss och ser fram emot ett spännande 2018.
Välkommen

Under 2017 publicerades 252 inslag här på bollebygdsnyheter.se. 252 nedslag i Bollebygds nutidshistoria. Året som gått har varit turbulent i världen men även här i Bollebygd har vi upplevt stänk av turbulens. Vi har fått veta att den tänkta snabbjärnvägen mellan Göteborg och Stockholm är längre bort än vad våra styrande hoppats på. Än lär det inte vara avgjort – men nu verkar det mer handla om regiontrafik än en höghastighetsbana mot huvudstaden. Vi får se.

Här på bollebygdsnyheter.se har besöken ökat med hela 16 656 stycken under 2017. Vilket innebär att vi nu passerat 85.000 besök. De enskilda sidorna har kollats upp 308 338 gånger.
Fantastiska siffror och därtill utan någon egentlig reklam.

Nu rullar vi på i samma anda, försöker bevaka så mycket vi hinner och orkar med. Och du läsare – hör gärna av dig med tips. Är du föreningsengagerad så skicka in era arrangemang så lägger vi ut dem i god tid innan datumet för ditt arrangemang.

Nyheter från näringslivet tar vi mer än gärna in här på bollebygdsnyheter.se. Det kan vara både viktigt och roligt att visa upp för omgivningen vad som händer ute i de många företagen i kommunen. Idag finns drygt 1000 företag registrerade i Bollebygd. Från ett 90-tal av dem finns korta videoklipp som visas upp på Swedbank, Handelsbanken, i Mäklarhusets skyltfönster och i entrén på Hulta Golfklubb. Givetvis finns även videoslingan här på bollebygdsnyheter.se. Inom kort kommer vi även att lägga ut en slinga med videoklipp från föreningslivet.

Vill du också att ditt företag eller din förening ska synas – kontakta cfpro.se så bestämmer vi tid för inspelning. Inspelning och visning är gratis.

Liksom tidigare år kommer vi att presentera våra reportage via text/foto eller videoinslag.

Välkommen till ett nytt år med
bollebygdsnyheter.se

Över 1000 företag i Bollebygds kommunbollebygdsnyheter.se ett nyhetskomplement i Bollebygds kommun.
Bollebygds kommun samarbetar med bollebygdsnyheter.se

”För mig är bollebygdsnyheter.se ingen nyhet.
Som Bollebygdsbo och politiker har jag följt den här sidan sedan starten för tio år sedan.

Jag ser bollebygdsnyheter.se som ett komplement till den mer traditionella
pressen, som AnnonsMarknan,
Borås Tidning, P4 och SVT Väst. Och ibland även ett komplement till Bollebygds kommuns egen hemsida.

Att bollebygdsnyheter.se är en lokal nyhetsförmedlare är bra. Jag tror att fler och fler upptäcker den här möjligheten till information om både stort och smått
i kommunen. Fler och fler videoinslag publiceras och därmed har vi faktiskt ett
stänk av en lokal TV-kanal i kommunen.

En annan fördel med bollebygdsnyheter.se
är att det är lätt att gå tillbaka och se vad
som hänt i kommunen under de senaste tio åren.
En lättillgänglig nutidshistoria.

Under senare tid har bollebygdsnyheter.se visat videoklipp från det breda företagande som finns inom Bollebygds kommun. En information som bland annat kan ge invånarna en bild av en potentiell arbetsmarknad på hemmaplan. Självklart bra.

Likt min företrädare, Christer Johansson som ordförande i kommunstyrelsen, hoppas jag att både föreningslivet och näringslivet i kommunen ser möjligheten att få ut information om sina verksamheter här i bollebygdsnyheter.se”

Peter Rosholm (S)
Kommunstyrelsens
ordförande i Bollebygds kommun.


Kicka här för att ta dig direkt över till
Bollebygds kommuns hemsida.
www.bollebygd.se

Tusentals bilder
testar

Här kan du beställa bilder från Bollebygd med omnejd. Bilder som exempelvis varit publicerade i tidningen AnnonsMarknan.
Vi förfogar över tusentals bilder från perioden 1969 fram tills idag.

Filmbeställning
videofilm

"När Bollebygd blev egen kommun"
Vill du köpa filmen, ring:
Christer Falk
070-312 97 00 eller e-posta till
cfproduktion@telia.com