« Föreg. Nästa »

Dags att söka till kulturskolan


Sök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Mest lästa
Från Bollebygds kommuns hemsida:

Dags att söka till kulturskolan


Christer Falk 2017-05-03


Nu är det dags att söka till Kulturskolan inför höstterminen 2017! Här kan du läsa om alla olika kurser som finns på Kulturskolan i Bollebygds kommun och hur du gör för att ansöka om plats. 


Verksamheten på Kulturskolan sker i samarbete med Härryda kommun. Det innebär bland annat att du som bor i Bollebygds kommun även kan söka till övriga kurser på Härryda kulturskola.


Instrumentalspel från årskurs 3 och uppåt
Vi erbjuder undervisning på gitarr, elbas, piano och trummor. Spelar du hos oss hjälper vi dig att utvecklas inom musiken och du får också tillfälle att spela tillsammans med andra. Du som ska börja i årskurs 3 eller uppåt till hösten är välkommen att söka. Undervisningen sker främst på Bollebygdsskolan på eftermiddagstid. Piano- och gitarrundervisning kan också erbjudas på övriga skolor i anslutning till skoldagen.


Teater årskurs 2-6
Tycker du att det är roligt med teater? Då är Kulturskolans teatergrupper något för dig!
Vi gör teaterövningar, improvisationer och föreställningar. På vägen utvecklar du din fantasi, din spontanitet och ditt mod att stå inför publik. Du som ska börja i årskurs 2 eller uppåt till hösten är välkommen att söka. Teaterundervisningen sker på Bollebygdsskolan på eftermiddagstid.


Dans årskurs 2-6
Att dansa ger energi, glädje och gemenskap! I Kulturskolans dansgrupper arbetar vi med teknik och komposition som leder fram till uppvisningar och föreställningar. Du som ska börja i årskurs 2 eller uppåt till hösten är välkommen att söka. Dansundervisningen sker på Bollebygdsskolan på eftermiddagstid.


Kulturskolan i Härryda
I mån av plats kan du som vill spela ett blås-eller stråkinstrument, sjunga eller gå en bildkurs delta i någon av alla de kurser som finns på Kulturskolan i Härryda.  Undervisningen sker främst i Mölnlycke men vissa kurser finns också i kommunens övriga orter på eftermiddags- och kvällstid.


Gå in på hemsidan, www.harryda.se/kulturskolan för mer information!


Tipsa en vän     Skriv ut
Välkommen till bollebygdsnyheter.se
Välkommen

Bollebygdsnyheter.se har nu fyllt tonåring. Vad det kan innebära återstå att se.

Till dags dato har vi publicerat 1214 inslag. Räknar vi bort de första tre månaderna av 2005 och årets inslag så ligger snittet på knappa 120 artiklar per år.

Artiklar som handlar om stort och smått i Bollebygd. Funderar du över något – använd sökfunktionen – kanske du hittar vad du söker.

Vi försöker naturligtvis få med så mycket som möjligt – men ännu mer kan vi få med om ni som följer bollebygdsnyheter.se hör av er när ni tycker att något borde uppmärksammas. Det kan handla om i stort sett vad som helst – bara det har anknytning till Bollebygd.

Videoinslagen har blivit betydligt fler. Och kommer att bli ännu fler. Det är ett relativt bekvämt sätt att arbeta. Snabbt och sällan klipper vi i de intervjuades uttalanden.

Våra nyheter kan du även läsa på Bolles – i de två monitorerna som sitter ovanför kassorna. Där rullar våra nyheter i en textrad under reklamen.

Väl mött ännu ett år!

Tipsa oss på
cfproduktion@telia.com
eller ring 070-312 97 00

Välkommen!

Över 1000 företag i Bollebygds kommunBollebygds kommun samarbetar med bollebygdsnyheter.se
Bollebygds kommun samarbetar med bollebygdsnyheter.se

”För mig är bollebygdsnyheter.se ingen nyhet.
Som Bollebygdsbo och politiker har jag följt den här sidan sedan starten för tio år sedan.

Jag ser bollebygdsnyheter.se som ett komplement till den mer traditionella
pressen, som AnnonsMarknan,
Borås Tidning, P4 och SVT Väst. Och ibland även ett komplement till Bollebygds kommuns egen hemsida.

Att bollebygdsnyheter.se är en lokal nyhetsförmedlare är bra. Jag tror att fler och fler upptäcker den här möjligheten till information om både stort och smått
i kommunen. Fler och fler videoinslag publiceras och därmed har vi faktiskt ett
stänk av en lokal TV-kanal i kommunen.

En annan fördel med bollebygdsnyheter.se
är att det är lätt att gå tillbaka och se vad
som hänt i kommunen under de senaste tio åren.
En lättillgänglig nutidshistoria.

Under senare tid har bollebygdsnyheter.se visat videoklipp från det breda företagande som finns inom Bollebygds kommun. En information som bland annat kan ge invånarna en bild av en potentiell arbetsmarknad på hemmaplan. Självklart bra.

Likt min företrädare, Christer Johansson som ordförande i kommunstyrelsen, hoppas jag att både föreningslivet och näringslivet i kommunen ser möjligheten att få ut information om sina verksamheter här i bollebygdsnyheter.se”

Peter Rosholm (S)
Kommunstyrelsens
ordförande i Bollebygds kommun.


Kicka här för att ta dig direkt över till
Bollebygds kommuns hemsida.
www.bollebygd.se

Tusentals bilder
testar

Här kan du beställa bilder från Bollebygd med omnejd. Bilder som exempelvis varit publicerade i tidningen AnnonsMarknan.
Vi förfogar över tusentals bilder från perioden 1969 fram tills idag.

Filmbeställning
videofilm

"När Bollebygd blev egen kommun"
Vill du köpa filmen, ring:
Christer Falk
070-312 97 00 eller e-posta till
cfproduktion@telia.com