« Föreg. Nästa »

Nu blir det åka av– humorföreställning tar form i Bollebygd


Sök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Mest lästa

Nu blir det åka av
– humorföreställning tar form i BollebygdChrister Falk 2017-03-21

Kvintetten bakom &Aring;rets Show i Bollebygd:<br />Andreas Zetterberg, Monica Z &Ouml;sterlund, Erik Persson, Jakob Byskén och Martin Hallberg Jarfold repeterar just nu föreställningen &Aring;rets Show. 

Kvintetten bakom Årets Show i Bollebygd:
Andreas Zetterberg, Monica Z Österlund, Erik Persson, Jakob Byskén och Martin Hallberg Jarfold repeterar just nu föreställningen Årets Show. Manuset är klart och repetitionerna är redan igång. Den 20 maj ska allt vara på plats för då går ridån upp för en timmes underhållning som vänder sig till alla. 


– Det är vår ambition och efter många års arbete med underhållning så vågar vi påstå det, säger Andreas Zetterberg som är initiativtagare till den nya showgruppen och föreställningen i Bollebygd.

Andreas har bott i Bollebygd i fem år men kommer från Eskilstuna där han varit inblandad i Eskilstunarevyn i hela 28 år.
– Det är där jag skaffat mig mina erfarenheter av underhållning, både vad gäller att agera, vara musiker och även som ägare och den som sett till att det spelats revy varje år i Eskilstuna.

 

Dags för Bollebygd
Sedan en tid tillbaka har tanken, idén om att göra något roligt för Bollebygdsborna värkt fram. Därför har Andreas sett till att förse sig med två riktigt rutinerade entertainers, en  som skaffat sig TV-vana genom Idol och så sin egen fru som nu ska göra debut som underhållare.
– Det kommer att bli riktigt bra. Var och en av oss har sina kvaliteter att fylla föreställningen med. Det blir en lagom blandning av komik, sketcher och musik. Som sagt, det kommer att passa alla, poängterar Andreas.

 

Kvintetten
Med i humorföreställningen är Erik Persson, känd i hela landet, och självklart här i Bollebygd, för sin fina medverkan i Idol. Monica Österlund gör scendebut och sägs sitta inne med många olika talanger. Från Vetlanda kommer duon Martin Hallberg Jarflod och Jakob Byskén. Två rutinerade underhållare. Martin har vunnit SM i grenen bästa monolog flera gånger och Martin vet hur man skämtar om sig själv på Sveriges stand up-scener Martin och Jakob driver Moj ENtertain tillsammans.

 

Inte bara underhållning
För att sätta lite extra guldkant på lördagen den 20 maj har kvintetten gjort en överenskommelse med La Familia.
Där kan kvällen börja med en god bit mat innan du tar dig till skolans matsal och Årets Show, hälsar Andreas Zetterberg och tillägger.
– Boka in den 20 maj redan nu.

Artikeln är även publicerad i AnnonsMarknan den 22 mars 2017


Tipsa en vän     Skriv ut
Välkommen till bollebygdsnyheter.se
Välkommen

Bollebygdsnyheter.se har nu fyllt tonåring. Vad det kan innebära återstå att se.

Till dags dato har vi publicerat 1214 inslag. Räknar vi bort de första tre månaderna av 2005 och årets inslag så ligger snittet på knappa 120 artiklar per år.

Artiklar som handlar om stort och smått i Bollebygd. Funderar du över något – använd sökfunktionen – kanske du hittar vad du söker.

Vi försöker naturligtvis få med så mycket som möjligt – men ännu mer kan vi få med om ni som följer bollebygdsnyheter.se hör av er när ni tycker att något borde uppmärksammas. Det kan handla om i stort sett vad som helst – bara det har anknytning till Bollebygd.

Videoinslagen har blivit betydligt fler. Och kommer att bli ännu fler. Det är ett relativt bekvämt sätt att arbeta. Snabbt och sällan klipper vi i de intervjuades uttalanden.

Våra nyheter kan du även läsa på Bolles – i de två monitorerna som sitter ovanför kassorna. Där rullar våra nyheter i en textrad under reklamen.

Väl mött ännu ett år!

Tipsa oss på
cfproduktion@telia.com
eller ring 070-312 97 00

Välkommen!

Över 1000 företag i Bollebygds kommunBollebygds kommun samarbetar med bollebygdsnyheter.se
Bollebygds kommun samarbetar med bollebygdsnyheter.se

”För mig är bollebygdsnyheter.se ingen nyhet.
Som Bollebygdsbo och politiker har jag följt den här sidan sedan starten för tio år sedan.

Jag ser bollebygdsnyheter.se som ett komplement till den mer traditionella
pressen, som AnnonsMarknan,
Borås Tidning, P4 och SVT Väst. Och ibland även ett komplement till Bollebygds kommuns egen hemsida.

Att bollebygdsnyheter.se är en lokal nyhetsförmedlare är bra. Jag tror att fler och fler upptäcker den här möjligheten till information om både stort och smått
i kommunen. Fler och fler videoinslag publiceras och därmed har vi faktiskt ett
stänk av en lokal TV-kanal i kommunen.

En annan fördel med bollebygdsnyheter.se
är att det är lätt att gå tillbaka och se vad
som hänt i kommunen under de senaste tio åren.
En lättillgänglig nutidshistoria.

Under senare tid har bollebygdsnyheter.se visat videoklipp från det breda företagande som finns inom Bollebygds kommun. En information som bland annat kan ge invånarna en bild av en potentiell arbetsmarknad på hemmaplan. Självklart bra.

Likt min företrädare, Christer Johansson som ordförande i kommunstyrelsen, hoppas jag att både föreningslivet och näringslivet i kommunen ser möjligheten att få ut information om sina verksamheter här i bollebygdsnyheter.se”

Peter Rosholm (S)
Kommunstyrelsens
ordförande i Bollebygds kommun.


Kicka här för att ta dig direkt över till
Bollebygds kommuns hemsida.
www.bollebygd.se

Tusentals bilder
testar

Här kan du beställa bilder från Bollebygd med omnejd. Bilder som exempelvis varit publicerade i tidningen AnnonsMarknan.
Vi förfogar över tusentals bilder från perioden 1969 fram tills idag.

Filmbeställning
videofilm

"När Bollebygd blev egen kommun"
Vill du köpa filmen, ring:
Christer Falk
070-312 97 00 eller e-posta till
cfproduktion@telia.com