« Föreg. Nästa »

Nu blir det åka av– humorföreställning tar form i Bollebygd


Sök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Mest lästa

Nu blir det åka av
– humorföreställning tar form i BollebygdChrister Falk 2017-03-21

Kvintetten bakom &Aring;rets Show i Bollebygd:<br />Andreas Zetterberg, Monica Z &Ouml;sterlund, Erik Persson, Jakob Byskén och Martin Hallberg Jarfold repeterar just nu föreställningen &Aring;rets Show. 

Kvintetten bakom Årets Show i Bollebygd:
Andreas Zetterberg, Monica Z Österlund, Erik Persson, Jakob Byskén och Martin Hallberg Jarfold repeterar just nu föreställningen Årets Show. Manuset är klart och repetitionerna är redan igång. Den 20 maj ska allt vara på plats för då går ridån upp för en timmes underhållning som vänder sig till alla. 


– Det är vår ambition och efter många års arbete med underhållning så vågar vi påstå det, säger Andreas Zetterberg som är initiativtagare till den nya showgruppen och föreställningen i Bollebygd.

Andreas har bott i Bollebygd i fem år men kommer från Eskilstuna där han varit inblandad i Eskilstunarevyn i hela 28 år.
– Det är där jag skaffat mig mina erfarenheter av underhållning, både vad gäller att agera, vara musiker och även som ägare och den som sett till att det spelats revy varje år i Eskilstuna.

 

Dags för Bollebygd
Sedan en tid tillbaka har tanken, idén om att göra något roligt för Bollebygdsborna värkt fram. Därför har Andreas sett till att förse sig med två riktigt rutinerade entertainers, en  som skaffat sig TV-vana genom Idol och så sin egen fru som nu ska göra debut som underhållare.
– Det kommer att bli riktigt bra. Var och en av oss har sina kvaliteter att fylla föreställningen med. Det blir en lagom blandning av komik, sketcher och musik. Som sagt, det kommer att passa alla, poängterar Andreas.

 

Kvintetten
Med i humorföreställningen är Erik Persson, känd i hela landet, och självklart här i Bollebygd, för sin fina medverkan i Idol. Monica Österlund gör scendebut och sägs sitta inne med många olika talanger. Från Vetlanda kommer duon Martin Hallberg Jarflod och Jakob Byskén. Två rutinerade underhållare. Martin har vunnit SM i grenen bästa monolog flera gånger och Martin vet hur man skämtar om sig själv på Sveriges stand up-scener Martin och Jakob driver Moj ENtertain tillsammans.

 

Inte bara underhållning
För att sätta lite extra guldkant på lördagen den 20 maj har kvintetten gjort en överenskommelse med La Familia.
Där kan kvällen börja med en god bit mat innan du tar dig till skolans matsal och Årets Show, hälsar Andreas Zetterberg och tillägger.
– Boka in den 20 maj redan nu.

Artikeln är även publicerad i AnnonsMarknan den 22 mars 2017


Tipsa en vän     Skriv ut
Välkomna till det nya året 2019
– med bollebygdsnyheter.se.
Välkommen

Så var det nytt år igen. I tretton hela år har bollebygdsnyheter.se publicerat nyheter. Visserligen smygstartade vi redan 2005 men sent på året och bara 428 personer tittade in på bollebygdsnyheter.se. Under de här åren har vi försökt vara med och spegla vad som händer inom kommunens gränser. Den allra första artikeln vi publicerade handlade om att Bollebygdshus investerade 22 miljoner i en ny fabrik intill motorvägen. Sedan dess har det blivit 1758 inslag här på bollebygdsnyheter.se. Antalet artiklar har ökat för varje år och under 2018 publicerade vi 316 artiklar/inslag.

Exakt 84 200 besök kan vi räkna in för 2018, och det är exakt 2078 färre än 2017. Samtidigt som dessa 84 200 har tittat in på första sidan har man dykt djupare bland artiklarna och gjort 365 729 nedslag bland de nästa 1800 artiklarna som finns på ”lagret”.

En av fördelarna med bollebygdsnyheter.se är just detta att det är lätt att gå tillbaka och läsa om en del om vår ”nutidshistoria”. Vi gör naturligtvis inte anspråk på att vara heltäckande men vi gör så gott vi kan och hinner med.

Forskningsprojekt
I två år har bollebygdsnyheter.se varit med i ett forskningsprojekt som gått och går under namnet ”Hyperlokala medier”. Det är Lunds universitet och Mittuniversitetet som står bakom forskningen. Nu finns bollebygdsnyheter.se med under ett tredje år och då tillsammans med en kollega i Älvsbyn och en på Gotland. Så aningen stolta är vi.
Forskaren har träffat två fokusgrupper i slutet av 2018 och kommer att träffa samma fokusgrupper nu i januari.

Mer och mer video.
Som du säkert märkt gör vi fler och fler videoinslag. Och det är något som fokusgrupperna önskat sig. Från fokusgrupperna har vi också fått önskningar om personporträtt och det jobbar vi nu på att ta fram. Har du förslag på personer som du tycker skulle passa för ett porträtt – hör av dig.

Välkomna
Vi tar tacksamt emot tips från allmänheten, från näringslivet och föreningarna i kommunen. Vi har under våra 13 år haft bra samarbete med Bollebygds kommun och därför kunnat vara med och förmedla kommunala nyheter. Det tänker vi naturligtvis fortsätta med.

Vi hoppas naturligtvis på fortsatt intresse för bollebygdsnyheter.se och, som sagt, tipsa oss gärna om smått och stort.

/Christer Falk

Över 1000 företag i Bollebygds kommunTusentals bilder
testar

Här kan du beställa bilder från Bollebygd med omnejd. Bilder som exempelvis varit publicerade i tidningen AnnonsMarknan.
Vi förfogar över tusentals bilder från perioden 1969 fram tills idag.

Filmbeställning
videofilm

"När Bollebygd blev egen kommun"
Vill du köpa filmen, ring:
Christer Falk
070-312 97 00 eller e-posta till
cfproduktion@telia.com