« Föreg. Nästa »

Nu blir det åka av– humorföreställning tar form i Bollebygd


Sök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Mest lästa

Nu blir det åka av
– humorföreställning tar form i BollebygdChrister Falk 2017-03-21

Kvintetten bakom &Aring;rets Show i Bollebygd:<br />Andreas Zetterberg, Monica Z &Ouml;sterlund, Erik Persson, Jakob Byskén och Martin Hallberg Jarfold repeterar just nu föreställningen &Aring;rets Show. 

Kvintetten bakom Årets Show i Bollebygd:
Andreas Zetterberg, Monica Z Österlund, Erik Persson, Jakob Byskén och Martin Hallberg Jarfold repeterar just nu föreställningen Årets Show. Manuset är klart och repetitionerna är redan igång. Den 20 maj ska allt vara på plats för då går ridån upp för en timmes underhållning som vänder sig till alla. 


– Det är vår ambition och efter många års arbete med underhållning så vågar vi påstå det, säger Andreas Zetterberg som är initiativtagare till den nya showgruppen och föreställningen i Bollebygd.

Andreas har bott i Bollebygd i fem år men kommer från Eskilstuna där han varit inblandad i Eskilstunarevyn i hela 28 år.
– Det är där jag skaffat mig mina erfarenheter av underhållning, både vad gäller att agera, vara musiker och även som ägare och den som sett till att det spelats revy varje år i Eskilstuna.

 

Dags för Bollebygd
Sedan en tid tillbaka har tanken, idén om att göra något roligt för Bollebygdsborna värkt fram. Därför har Andreas sett till att förse sig med två riktigt rutinerade entertainers, en  som skaffat sig TV-vana genom Idol och så sin egen fru som nu ska göra debut som underhållare.
– Det kommer att bli riktigt bra. Var och en av oss har sina kvaliteter att fylla föreställningen med. Det blir en lagom blandning av komik, sketcher och musik. Som sagt, det kommer att passa alla, poängterar Andreas.

 

Kvintetten
Med i humorföreställningen är Erik Persson, känd i hela landet, och självklart här i Bollebygd, för sin fina medverkan i Idol. Monica Österlund gör scendebut och sägs sitta inne med många olika talanger. Från Vetlanda kommer duon Martin Hallberg Jarflod och Jakob Byskén. Två rutinerade underhållare. Martin har vunnit SM i grenen bästa monolog flera gånger och Martin vet hur man skämtar om sig själv på Sveriges stand up-scener Martin och Jakob driver Moj ENtertain tillsammans.

 

Inte bara underhållning
För att sätta lite extra guldkant på lördagen den 20 maj har kvintetten gjort en överenskommelse med La Familia.
Där kan kvällen börja med en god bit mat innan du tar dig till skolans matsal och Årets Show, hälsar Andreas Zetterberg och tillägger.
– Boka in den 20 maj redan nu.

Artikeln är även publicerad i AnnonsMarknan den 22 mars 2017


Tipsa en vän     Skriv ut
Annons 1

Nytt år igen
– vi lägger 2017 bakom oss och ser fram emot ett spännande 2018.
Välkommen

Under 2017 publicerades 252 inslag här på bollebygdsnyheter.se. 252 nedslag i Bollebygds nutidshistoria. Året som gått har varit turbulent i världen men även här i Bollebygd har vi upplevt stänk av turbulens. Vi har fått veta att den tänkta snabbjärnvägen mellan Göteborg och Stockholm är längre bort än vad våra styrande hoppats på. Än lär det inte vara avgjort – men nu verkar det mer handla om regiontrafik än en höghastighetsbana mot huvudstaden. Vi får se.

Här på bollebygdsnyheter.se har besöken ökat med hela 16 656 stycken under 2017. Vilket innebär att vi nu passerat 85.000 besök. De enskilda sidorna har kollats upp 308 338 gånger.
Fantastiska siffror och därtill utan någon egentlig reklam.

Nu rullar vi på i samma anda, försöker bevaka så mycket vi hinner och orkar med. Och du läsare – hör gärna av dig med tips. Är du föreningsengagerad så skicka in era arrangemang så lägger vi ut dem i god tid innan datumet för ditt arrangemang.

Nyheter från näringslivet tar vi mer än gärna in här på bollebygdsnyheter.se. Det kan vara både viktigt och roligt att visa upp för omgivningen vad som händer ute i de många företagen i kommunen. Idag finns drygt 1000 företag registrerade i Bollebygd. Från ett 90-tal av dem finns korta videoklipp som visas upp på Swedbank, Handelsbanken, i Mäklarhusets skyltfönster och i entrén på Hulta Golfklubb. Givetvis finns även videoslingan här på bollebygdsnyheter.se. Inom kort kommer vi även att lägga ut en slinga med videoklipp från föreningslivet.

Vill du också att ditt företag eller din förening ska synas – kontakta cfpro.se så bestämmer vi tid för inspelning. Inspelning och visning är gratis.

Liksom tidigare år kommer vi att presentera våra reportage via text/foto eller videoinslag.

Välkommen till ett nytt år med
bollebygdsnyheter.se

Över 1000 företag i Bollebygds kommunbollebygdsnyheter.se ett nyhetskomplement i Bollebygds kommun.
Bollebygds kommun samarbetar med bollebygdsnyheter.se

”För mig är bollebygdsnyheter.se ingen nyhet.
Som Bollebygdsbo och politiker har jag följt den här sidan sedan starten för tio år sedan.

Jag ser bollebygdsnyheter.se som ett komplement till den mer traditionella
pressen, som AnnonsMarknan,
Borås Tidning, P4 och SVT Väst. Och ibland även ett komplement till Bollebygds kommuns egen hemsida.

Att bollebygdsnyheter.se är en lokal nyhetsförmedlare är bra. Jag tror att fler och fler upptäcker den här möjligheten till information om både stort och smått
i kommunen. Fler och fler videoinslag publiceras och därmed har vi faktiskt ett
stänk av en lokal TV-kanal i kommunen.

En annan fördel med bollebygdsnyheter.se
är att det är lätt att gå tillbaka och se vad
som hänt i kommunen under de senaste tio åren.
En lättillgänglig nutidshistoria.

Under senare tid har bollebygdsnyheter.se visat videoklipp från det breda företagande som finns inom Bollebygds kommun. En information som bland annat kan ge invånarna en bild av en potentiell arbetsmarknad på hemmaplan. Självklart bra.

Likt min företrädare, Christer Johansson som ordförande i kommunstyrelsen, hoppas jag att både föreningslivet och näringslivet i kommunen ser möjligheten att få ut information om sina verksamheter här i bollebygdsnyheter.se”

Peter Rosholm (S)
Kommunstyrelsens
ordförande i Bollebygds kommun.


Kicka här för att ta dig direkt över till
Bollebygds kommuns hemsida.
www.bollebygd.se

Tusentals bilder
testar

Här kan du beställa bilder från Bollebygd med omnejd. Bilder som exempelvis varit publicerade i tidningen AnnonsMarknan.
Vi förfogar över tusentals bilder från perioden 1969 fram tills idag.

Filmbeställning
videofilm

"När Bollebygd blev egen kommun"
Vill du köpa filmen, ring:
Christer Falk
070-312 97 00 eller e-posta till
cfproduktion@telia.com