« Föreg. Nästa »

School´s out avslutade skolåret


Sök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Mest lästa

School´s out avslutade skolåret


Christer Falk 2015-06-12

Thomas Stenström, han med låten \
Thomas Stenström, han med låten "Slå mig hårt i ansiktet så jag känner att jag lever..." var kvällens stora artist på school´s out i Bollebygd.

I vanlig ordning arrangerades school´s out för eleverna från årskurs 7 och uppåt i Bollebygd. Krafthuset förvandlades till festplats för kommunens unga där till och med några färgade glödlampor satte färg på tillställningen. Men allra mest färg på tillställningen satte nog artisterna Björn Rosenström och Thomas Stenström för.


– En riktig kanonkväll. Trevliga ungdomar, fint väder och bra artister. Kan vi önska nåt mer, säger Katharina Hernström, en av arrangörerna.
För den som inte redan känner till det så är trubaduren Björn Rosenström Bollebygdsbo och välkänd bland ortens unga. De allra flesta kunde hans texter och körade när Rosenström framförde sin musik och sina texter.

 

Drygt 300
Till Krafthuset denna kväll kom drygt 300 av kommunens unga.
– Det är sjätte året vi arrangerar den här drogfria och fina tillställningen, säger Patrik Gimfalk, fritids- och kulturchef i kommunen.

 
Blåsa
För att komma in på school´s out måste alla besökare blåsa i alkoholmätaren i entrén.
– Vi håller stenhårt på att det här ska vara en drogfri skolavslutning och det är något som ungdomarna anammar, fortsätter Patrik.

 


Bollebygdsbon Björn Rosenström uppträdde för hemmapubliken som visade uppskattning genom att sjunga med i de allra flesta texterna. Texter som de kunde till sista punkt.
Bollebygdsbon Björn Rosenström uppträdde för hemmapubliken som visade uppskattning genom att sjunga med i de allra flesta texterna. Texter som de kunde till sista punkt.


Fullt framför scenen på Krafthusgården.
Fullt framför scenen på Krafthusgården.


Färgglada lampor satte färg på scool´s out...
Färgglada lampor satte färg på scool´s out...


Tipsa en vän     Skriv ut
Annons 1

Nytt år igen
– vi lägger 2017 bakom oss och ser fram emot ett spännande 2018.
Välkommen

Under 2017 publicerades 252 inslag här på bollebygdsnyheter.se. 252 nedslag i Bollebygds nutidshistoria. Året som gått har varit turbulent i världen men även här i Bollebygd har vi upplevt stänk av turbulens. Vi har fått veta att den tänkta snabbjärnvägen mellan Göteborg och Stockholm är längre bort än vad våra styrande hoppats på. Än lär det inte vara avgjort – men nu verkar det mer handla om regiontrafik än en höghastighetsbana mot huvudstaden. Vi får se.

Här på bollebygdsnyheter.se har besöken ökat med hela 16 656 stycken under 2017. Vilket innebär att vi nu passerat 85.000 besök. De enskilda sidorna har kollats upp 308 338 gånger.
Fantastiska siffror och därtill utan någon egentlig reklam.

Nu rullar vi på i samma anda, försöker bevaka så mycket vi hinner och orkar med. Och du läsare – hör gärna av dig med tips. Är du föreningsengagerad så skicka in era arrangemang så lägger vi ut dem i god tid innan datumet för ditt arrangemang.

Nyheter från näringslivet tar vi mer än gärna in här på bollebygdsnyheter.se. Det kan vara både viktigt och roligt att visa upp för omgivningen vad som händer ute i de många företagen i kommunen. Idag finns drygt 1000 företag registrerade i Bollebygd. Från ett 90-tal av dem finns korta videoklipp som visas upp på Swedbank, Handelsbanken, i Mäklarhusets skyltfönster och i entrén på Hulta Golfklubb. Givetvis finns även videoslingan här på bollebygdsnyheter.se. Inom kort kommer vi även att lägga ut en slinga med videoklipp från föreningslivet.

Vill du också att ditt företag eller din förening ska synas – kontakta cfpro.se så bestämmer vi tid för inspelning. Inspelning och visning är gratis.

Liksom tidigare år kommer vi att presentera våra reportage via text/foto eller videoinslag.

Välkommen till ett nytt år med
bollebygdsnyheter.se

Över 1000 företag i Bollebygds kommunbollebygdsnyheter.se ett nyhetskomplement i Bollebygds kommun.
Bollebygds kommun samarbetar med bollebygdsnyheter.se

”För mig är bollebygdsnyheter.se ingen nyhet.
Som Bollebygdsbo och politiker har jag följt den här sidan sedan starten för tio år sedan.

Jag ser bollebygdsnyheter.se som ett komplement till den mer traditionella
pressen, som AnnonsMarknan,
Borås Tidning, P4 och SVT Väst. Och ibland även ett komplement till Bollebygds kommuns egen hemsida.

Att bollebygdsnyheter.se är en lokal nyhetsförmedlare är bra. Jag tror att fler och fler upptäcker den här möjligheten till information om både stort och smått
i kommunen. Fler och fler videoinslag publiceras och därmed har vi faktiskt ett
stänk av en lokal TV-kanal i kommunen.

En annan fördel med bollebygdsnyheter.se
är att det är lätt att gå tillbaka och se vad
som hänt i kommunen under de senaste tio åren.
En lättillgänglig nutidshistoria.

Under senare tid har bollebygdsnyheter.se visat videoklipp från det breda företagande som finns inom Bollebygds kommun. En information som bland annat kan ge invånarna en bild av en potentiell arbetsmarknad på hemmaplan. Självklart bra.

Likt min företrädare, Christer Johansson som ordförande i kommunstyrelsen, hoppas jag att både föreningslivet och näringslivet i kommunen ser möjligheten att få ut information om sina verksamheter här i bollebygdsnyheter.se”

Peter Rosholm (S)
Kommunstyrelsens
ordförande i Bollebygds kommun.


Kicka här för att ta dig direkt över till
Bollebygds kommuns hemsida.
www.bollebygd.se

Tusentals bilder
testar

Här kan du beställa bilder från Bollebygd med omnejd. Bilder som exempelvis varit publicerade i tidningen AnnonsMarknan.
Vi förfogar över tusentals bilder från perioden 1969 fram tills idag.

Filmbeställning
videofilm

"När Bollebygd blev egen kommun"
Vill du köpa filmen, ring:
Christer Falk
070-312 97 00 eller e-posta till
cfproduktion@telia.com