« Föreg. Nästa »

Norlie & KKV på årets School’s out i Bollebygd


Sök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Mest lästa
Från Bollebygds kommuns hemsida:

Norlie & KKV på årets
School’s out i Bollebygd


Christer Falk 2017-05-04


Årets huvudartist på School’s out 2017 är Norlie & KKV. Med hitlåtar som “Ingen annan rör mig som du” och “tröjan du hatar” mfl kommer i år bandet till Bollebygd på skolavslutningsfestivalen Schools out. Precis som förra året kommer, utöver huvudbandet, satsningen att ligga på lokala förmågor. Så elever från Bollebygdsskolan kommer stå för övrig underhållning och konfrenciersskapet 

– Vi är jätteglada över att lyckats boka Norlie & KKV till årets schools out, vi gick ut och frågade i klasserna vilket band man ville ha och sedan tog vi kontakt med bandet som flest önskat tillsammans med ungdomsutvecklarna som har hjälpt oss med kontraktskrivning mm – säger Nora Bengtsson från elevarbetsgruppen på Bollebygdsskolan 

  

Härlig skolavslutning
Syftet med School’s out är att ge ungdomarna en härlig skolavslutning och skapa nya traditioner med nyktra vanor. School’s out Bollebygd arrangeras för åttonde året och det började som ett initiativ från en förälder. Efter första årets succé beslutade kommunfullmäktige i Bollebygd att School´s out ska vara den självklara mötesplatsen på skolavslutningen. Under åren har artister som Petter, Kapten Röd, Lillasyster, Ulrik Munther, DoggeDoggelito, Sibelle och Syster sol, Thomas Stenström och Björn Rosenström spelat på festivalen. Arrangamanget School’s out fick förra året utmärkelsen IQ certifierat av stiftelsen, för sin insats för sundare alkoholvanor bland unga. 

  

Festivalområde
På Krafthusområdet kommer det byggas upp ett festivalområde med möjlighet att prova olika aktiviteter, aktiviteterna kommer i år att utformas som en femkamp då så många som möjligt ska ges möjlighet att prova på. Dartklubben, Baff Handboll och flera inhyrda aktiviteter såsom segway och höghöjdstrampolin kommer finnas på området. Det finns även grill och café. Europadirekt Sjuhärad, som är med och arrangerar, kommer på samma sätt som förra året vara på plats med sitt EU-tält laddat med happenings kopplat till ungdomar och EU. 

  

School’s out Bollebygd 2017 äger rum på Krafthusområdet den 16 juni för ungdomar i årskurs 7 och uppåt. Det är fri entré till arrangemanget. 

 


Tipsa en vän     Skriv ut
Välkommen till bollebygdsnyheter.se
Välkommen

Bollebygdsnyheter.se har nu fyllt tonåring. Vad det kan innebära återstå att se.

Till dags dato har vi publicerat 1214 inslag. Räknar vi bort de första tre månaderna av 2005 och årets inslag så ligger snittet på knappa 120 artiklar per år.

Artiklar som handlar om stort och smått i Bollebygd. Funderar du över något – använd sökfunktionen – kanske du hittar vad du söker.

Vi försöker naturligtvis få med så mycket som möjligt – men ännu mer kan vi få med om ni som följer bollebygdsnyheter.se hör av er när ni tycker att något borde uppmärksammas. Det kan handla om i stort sett vad som helst – bara det har anknytning till Bollebygd.

Videoinslagen har blivit betydligt fler. Och kommer att bli ännu fler. Det är ett relativt bekvämt sätt att arbeta. Snabbt och sällan klipper vi i de intervjuades uttalanden.

Våra nyheter kan du även läsa på Bolles – i de två monitorerna som sitter ovanför kassorna. Där rullar våra nyheter i en textrad under reklamen.

Väl mött ännu ett år!

Tipsa oss på
cfproduktion@telia.com
eller ring 070-312 97 00

Välkommen!

Över 1000 företag i Bollebygds kommunBollebygds kommun samarbetar med bollebygdsnyheter.se
Bollebygds kommun samarbetar med bollebygdsnyheter.se

”För mig är bollebygdsnyheter.se ingen nyhet.
Som Bollebygdsbo och politiker har jag följt den här sidan sedan starten för tio år sedan.

Jag ser bollebygdsnyheter.se som ett komplement till den mer traditionella
pressen, som AnnonsMarknan,
Borås Tidning, P4 och SVT Väst. Och ibland även ett komplement till Bollebygds kommuns egen hemsida.

Att bollebygdsnyheter.se är en lokal nyhetsförmedlare är bra. Jag tror att fler och fler upptäcker den här möjligheten till information om både stort och smått
i kommunen. Fler och fler videoinslag publiceras och därmed har vi faktiskt ett
stänk av en lokal TV-kanal i kommunen.

En annan fördel med bollebygdsnyheter.se
är att det är lätt att gå tillbaka och se vad
som hänt i kommunen under de senaste tio åren.
En lättillgänglig nutidshistoria.

Under senare tid har bollebygdsnyheter.se visat videoklipp från det breda företagande som finns inom Bollebygds kommun. En information som bland annat kan ge invånarna en bild av en potentiell arbetsmarknad på hemmaplan. Självklart bra.

Likt min företrädare, Christer Johansson som ordförande i kommunstyrelsen, hoppas jag att både föreningslivet och näringslivet i kommunen ser möjligheten att få ut information om sina verksamheter här i bollebygdsnyheter.se”

Peter Rosholm (S)
Kommunstyrelsens
ordförande i Bollebygds kommun.


Kicka här för att ta dig direkt över till
Bollebygds kommuns hemsida.
www.bollebygd.se

Tusentals bilder
testar

Här kan du beställa bilder från Bollebygd med omnejd. Bilder som exempelvis varit publicerade i tidningen AnnonsMarknan.
Vi förfogar över tusentals bilder från perioden 1969 fram tills idag.

Filmbeställning
videofilm

"När Bollebygd blev egen kommun"
Vill du köpa filmen, ring:
Christer Falk
070-312 97 00 eller e-posta till
cfproduktion@telia.com