« Föreg. Nästa »

Hestrafors IF – första nyförvärv 2019


Sök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Mest lästa

Hestrafors IF
– första nyförvärv 2019


Christer Falk 2019-01-20


Hestrafors IF har varit igång med träningar sedan i tisdags och har idag nöjet att presentera årets första nyförvärv - Oskar Örth.

Oskar Örth, född 1995 är både lång och vänsterfotad, vilket är en ovanlig kombination i Hestrafors IF. Favoritpositionen är offensiv innermittfältare, men han har tidigare spelat såväl yttermittfältare som ytterback. Enligt säkra källor ska han också ha gjort minst en match som målvakt. En ödmjuk Oskar beskriver sina styrkor:
”Jag är en passningssäker spelare med lagom mycket spelförståelse. Jag skulle väl också säga att jag har ett hyfsat skott”. 

Från Näsets SK
Oskar kommer närmast från Näsets SK i Göteborg där han stod för en stark säsong med mängder av målgivande passningar. I och med en flytt till Borås började han att leta efter klubbar i omgivningen och valet föll till slut på den grönvita klubben från Brandsheds djupaste skogar. Oskars moderklubb är seriekonkurrenten och det förväntade topplaget Västra Frölunda IF. Trots spel i flertalet klubbar så har han tidigare enbart varit i göteborgsklubbar. Även fast Hestrafors IF inte räknas som en göteborgsklubb så får väl ändå samtliga seriekonkurrenter göra det. 

Välkommen
Vi hälsar årets första nyförvärv Oskar Örth (fler kommer presenteras under nästa vecka) hjärtligt välkommen till herrlaget och Hestrafors IF. Vi vill även passa på att skicka en hälsning till alla seriekonkurrenter i nordvästra trean. Ni underskattade oss förra året – gör inte samma misstag igen för då kommer vi inte nöja oss med en tredjeplats!

Anders Simonsson


Tipsa en vän     Skriv ut
Välkomna till det nya året 2019
– med bollebygdsnyheter.se.
Välkommen

Så var det nytt år igen. I tretton hela år har bollebygdsnyheter.se publicerat nyheter. Visserligen smygstartade vi redan 2005 men sent på året och bara 428 personer tittade in på bollebygdsnyheter.se. Under de här åren har vi försökt vara med och spegla vad som händer inom kommunens gränser. Den allra första artikeln vi publicerade handlade om att Bollebygdshus investerade 22 miljoner i en ny fabrik intill motorvägen. Sedan dess har det blivit 1758 inslag här på bollebygdsnyheter.se. Antalet artiklar har ökat för varje år och under 2018 publicerade vi 316 artiklar/inslag.

Exakt 84 200 besök kan vi räkna in för 2018, och det är exakt 2078 färre än 2017. Samtidigt som dessa 84 200 har tittat in på första sidan har man dykt djupare bland artiklarna och gjort 365 729 nedslag bland de nästa 1800 artiklarna som finns på ”lagret”.

En av fördelarna med bollebygdsnyheter.se är just detta att det är lätt att gå tillbaka och läsa om en del om vår ”nutidshistoria”. Vi gör naturligtvis inte anspråk på att vara heltäckande men vi gör så gott vi kan och hinner med.

Forskningsprojekt
I två år har bollebygdsnyheter.se varit med i ett forskningsprojekt som gått och går under namnet ”Hyperlokala medier”. Det är Lunds universitet och Mittuniversitetet som står bakom forskningen. Nu finns bollebygdsnyheter.se med under ett tredje år och då tillsammans med en kollega i Älvsbyn och en på Gotland. Så aningen stolta är vi.
Forskaren har träffat två fokusgrupper i slutet av 2018 och kommer att träffa samma fokusgrupper nu i januari.

Mer och mer video.
Som du säkert märkt gör vi fler och fler videoinslag. Och det är något som fokusgrupperna önskat sig. Från fokusgrupperna har vi också fått önskningar om personporträtt och det jobbar vi nu på att ta fram. Har du förslag på personer som du tycker skulle passa för ett porträtt – hör av dig.

Välkomna
Vi tar tacksamt emot tips från allmänheten, från näringslivet och föreningarna i kommunen. Vi har under våra 13 år haft bra samarbete med Bollebygds kommun och därför kunnat vara med och förmedla kommunala nyheter. Det tänker vi naturligtvis fortsätta med.

Vi hoppas naturligtvis på fortsatt intresse för bollebygdsnyheter.se och, som sagt, tipsa oss gärna om smått och stort.

/Christer Falk

Över 1000 företag i Bollebygds kommunTusentals bilder
testar

Här kan du beställa bilder från Bollebygd med omnejd. Bilder som exempelvis varit publicerade i tidningen AnnonsMarknan.
Vi förfogar över tusentals bilder från perioden 1969 fram tills idag.

Filmbeställning
videofilm

"När Bollebygd blev egen kommun"
Vill du köpa filmen, ring:
Christer Falk
070-312 97 00 eller e-posta till
cfproduktion@telia.com