« Föreg. Nästa »

Fotbollsgala hos Hestrafors IF


Sök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Mest lästa

Fotbollsgala hos Hestrafors IF


Christer Falk 2018-11-17

Niklas Bryngelsson och Fanny Kargede.
Niklas Bryngelsson och Fanny Kargede.

Ikväll var det dags för Hestrafors IF:s fotbollsgala. För andra året i rad fick Niklas Bryngelsson ta emot Guldbollen och Diamantbollen gick till Fanny Kargede. Två Hestraforsare som fick ta emot galapublikens jubel.

 


Den här kvällen får väl ses som en avslutning på fotbollsåret 2018 som innebar att seniorlaget spelade sig fint kvar i division tre. Bra naturligtvis och därmed så kan Hestrafors IF kalla sig för Bollebygds kommun representationslag.

Många utmärkelser
Under kvällen var det många som fick ta emot utmärkelser och därmed uppmuntra för utförda idrottsprestationer. Årets prestation gick till Elin Ganning och Joakim Buijs
– För oss är det inte minst lika viktigt att uppmärksamma alla de som på helt ideell basis ser till att en förening som vår fungerar. Därför är det med tacksamhet som vi kunde uppvakta Thomas Källström för allt det arbete han lägger ner i föreningen och inte minst jobbet med seniorlaget, menade ordförande i föreningen, Conny Carlsson och fortsatte.

Årets Hestraforsare
– Paret Maria Johansson och Patrick Nordin gör tillsammans med sina barn Kim och Oskar Nordin ett ovärderligt arbete i föreningen. Därför enades vi om att utse familjen till årets Hestraforsare.


Paret Maria Johansson och Patrick Nordin blev tillsammans med <br />sina barn Kim och Oskar utsedda till &Aring;rets Hestraforsare.
Paret Maria Johansson och Patrick Nordin blev tillsammans med 
sina barn Kim och Oskar utsedda till Årets Hestraforsare.Elin Ganning uppmärksammades för årets prestation.
Elin Ganning uppmärksammades för årets prestation.


Joakim Buijs uppmärksammades för årets prestation.
Joakim Buijs uppmärksammades för årets prestation.


Sanna Norlindh och Conny Carlsson uppvaktar Thomas Källström.
Sanna Norlindh och Conny Carlsson uppvaktar Thomas Källström.


Tipsa en vän     Skriv ut
Välkomna till det nya året 2019
– med bollebygdsnyheter.se.
Välkommen

Så var det nytt år igen. I tretton hela år har bollebygdsnyheter.se publicerat nyheter. Visserligen smygstartade vi redan 2005 men sent på året och bara 428 personer tittade in på bollebygdsnyheter.se. Under de här åren har vi försökt vara med och spegla vad som händer inom kommunens gränser. Den allra första artikeln vi publicerade handlade om att Bollebygdshus investerade 22 miljoner i en ny fabrik intill motorvägen. Sedan dess har det blivit 1758 inslag här på bollebygdsnyheter.se. Antalet artiklar har ökat för varje år och under 2018 publicerade vi 316 artiklar/inslag.

Exakt 84 200 besök kan vi räkna in för 2018, och det är exakt 2078 färre än 2017. Samtidigt som dessa 84 200 har tittat in på första sidan har man dykt djupare bland artiklarna och gjort 365 729 nedslag bland de nästa 1800 artiklarna som finns på ”lagret”.

En av fördelarna med bollebygdsnyheter.se är just detta att det är lätt att gå tillbaka och läsa om en del om vår ”nutidshistoria”. Vi gör naturligtvis inte anspråk på att vara heltäckande men vi gör så gott vi kan och hinner med.

Forskningsprojekt
I två år har bollebygdsnyheter.se varit med i ett forskningsprojekt som gått och går under namnet ”Hyperlokala medier”. Det är Lunds universitet och Mittuniversitetet som står bakom forskningen. Nu finns bollebygdsnyheter.se med under ett tredje år och då tillsammans med en kollega i Älvsbyn och en på Gotland. Så aningen stolta är vi.
Forskaren har träffat två fokusgrupper i slutet av 2018 och kommer att träffa samma fokusgrupper nu i januari.

Mer och mer video.
Som du säkert märkt gör vi fler och fler videoinslag. Och det är något som fokusgrupperna önskat sig. Från fokusgrupperna har vi också fått önskningar om personporträtt och det jobbar vi nu på att ta fram. Har du förslag på personer som du tycker skulle passa för ett porträtt – hör av dig.

Välkomna
Vi tar tacksamt emot tips från allmänheten, från näringslivet och föreningarna i kommunen. Vi har under våra 13 år haft bra samarbete med Bollebygds kommun och därför kunnat vara med och förmedla kommunala nyheter. Det tänker vi naturligtvis fortsätta med.

Vi hoppas naturligtvis på fortsatt intresse för bollebygdsnyheter.se och, som sagt, tipsa oss gärna om smått och stort.

/Christer Falk

Över 1000 företag i Bollebygds kommunTusentals bilder
testar

Här kan du beställa bilder från Bollebygd med omnejd. Bilder som exempelvis varit publicerade i tidningen AnnonsMarknan.
Vi förfogar över tusentals bilder från perioden 1969 fram tills idag.

Filmbeställning
videofilm

"När Bollebygd blev egen kommun"
Vill du köpa filmen, ring:
Christer Falk
070-312 97 00 eller e-posta till
cfproduktion@telia.com