« Föreg. Nästa »

3 oktober - Öppet Hus med Bollebygd Tillsammans - i Gula Huset


Sök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Mest lästa
Gula Huset den 3 oktober

3 oktober - Öppet Hus med Bollebygd Tillsammans - i Gula Huset


Christer Falk 2015-09-30

Lisa Thudén, Lotta Andersson, Michelle Larsson, Sofia Johansson, Rose-Marie Grune och Johanna Johansson. Några av medlemmarna  hos Bollebygd tillsammans mot rasism som kommer att finnas på plats i Gula Huset på lördag den 3 oktober.
Lisa Thudén, Lotta Andersson, Michelle Larsson, Sofia Johansson, Rose-Marie Grune och Johanna Johansson. Några av medlemmarna  hos Bollebygd tillsammans mot rasism som kommer att finnas på plats i Gula Huset på lördag den 3 oktober.

Hur kan vi tillsammans möta, välkomna och hjälpa de flyktingar som kommer till Bollebygd? Den frågan vill Bollebygd Tillsammans lyfta vid sitt Öppna Hus i Gula Huset i centrala Bollebygd på lördag den 3 oktober. 


– Vi håller öppet mellan 10.00 - 15.00 och hoppas att så många som möjligt tittar in och delar med sig av sitt engagemang och sina idéer kring hur vi tillsammans kan hjälpa de som nu behöver vår hjälp, säger Sofia Johansson från Bollebygd Tillsammans.

Efter EU-valet
Bollebygd tillsammans mot rasism bildades efter EU-valet 2014. Aktiviteten hos föreningen har inte varit särskilt hög under sommaren - men nu tar man nya tag.
– Vi kommer som sagt att hålla till i Gula Huset på lördag. Där kommer även representanter från kommunen och studieförbunden att finnas med för att lyssna tilll hur de eventuellt kan ta tillvara på de tankar och idéer som Bollebygdsborna delar med sig av, berättar Sofia och fortsätter.
–Vi tror och tycker att det är viktigt att ta tillvara på det engagemang som nu finns. Det gäller ju att gå från idéer till handling och här kanske vi kan vara med och hjälpa till. Nu ser vi fram emot lördagen och hoppas att många hälsar på i Gula Huset, så välkomna.

Tipsa en vän     Skriv ut
Annons 1

Nytt år igen
– vi lägger 2017 bakom oss och ser fram emot ett spännande 2018.
Välkommen

Under 2017 publicerades 252 inslag här på bollebygdsnyheter.se. 252 nedslag i Bollebygds nutidshistoria. Året som gått har varit turbulent i världen men även här i Bollebygd har vi upplevt stänk av turbulens. Vi har fått veta att den tänkta snabbjärnvägen mellan Göteborg och Stockholm är längre bort än vad våra styrande hoppats på. Än lär det inte vara avgjort – men nu verkar det mer handla om regiontrafik än en höghastighetsbana mot huvudstaden. Vi får se.

Här på bollebygdsnyheter.se har besöken ökat med hela 16 656 stycken under 2017. Vilket innebär att vi nu passerat 85.000 besök. De enskilda sidorna har kollats upp 308 338 gånger.
Fantastiska siffror och därtill utan någon egentlig reklam.

Nu rullar vi på i samma anda, försöker bevaka så mycket vi hinner och orkar med. Och du läsare – hör gärna av dig med tips. Är du föreningsengagerad så skicka in era arrangemang så lägger vi ut dem i god tid innan datumet för ditt arrangemang.

Nyheter från näringslivet tar vi mer än gärna in här på bollebygdsnyheter.se. Det kan vara både viktigt och roligt att visa upp för omgivningen vad som händer ute i de många företagen i kommunen. Idag finns drygt 1000 företag registrerade i Bollebygd. Från ett 90-tal av dem finns korta videoklipp som visas upp på Swedbank, Handelsbanken, i Mäklarhusets skyltfönster och i entrén på Hulta Golfklubb. Givetvis finns även videoslingan här på bollebygdsnyheter.se. Inom kort kommer vi även att lägga ut en slinga med videoklipp från föreningslivet.

Vill du också att ditt företag eller din förening ska synas – kontakta cfpro.se så bestämmer vi tid för inspelning. Inspelning och visning är gratis.

Liksom tidigare år kommer vi att presentera våra reportage via text/foto eller videoinslag.

Välkommen till ett nytt år med
bollebygdsnyheter.se

Över 1000 företag i Bollebygds kommunbollebygdsnyheter.se ett nyhetskomplement i Bollebygds kommun.
Bollebygds kommun samarbetar med bollebygdsnyheter.se

”För mig är bollebygdsnyheter.se ingen nyhet.
Som Bollebygdsbo och politiker har jag följt den här sidan sedan starten för tio år sedan.

Jag ser bollebygdsnyheter.se som ett komplement till den mer traditionella
pressen, som AnnonsMarknan,
Borås Tidning, P4 och SVT Väst. Och ibland även ett komplement till Bollebygds kommuns egen hemsida.

Att bollebygdsnyheter.se är en lokal nyhetsförmedlare är bra. Jag tror att fler och fler upptäcker den här möjligheten till information om både stort och smått
i kommunen. Fler och fler videoinslag publiceras och därmed har vi faktiskt ett
stänk av en lokal TV-kanal i kommunen.

En annan fördel med bollebygdsnyheter.se
är att det är lätt att gå tillbaka och se vad
som hänt i kommunen under de senaste tio åren.
En lättillgänglig nutidshistoria.

Under senare tid har bollebygdsnyheter.se visat videoklipp från det breda företagande som finns inom Bollebygds kommun. En information som bland annat kan ge invånarna en bild av en potentiell arbetsmarknad på hemmaplan. Självklart bra.

Likt min företrädare, Christer Johansson som ordförande i kommunstyrelsen, hoppas jag att både föreningslivet och näringslivet i kommunen ser möjligheten att få ut information om sina verksamheter här i bollebygdsnyheter.se”

Peter Rosholm (S)
Kommunstyrelsens
ordförande i Bollebygds kommun.


Kicka här för att ta dig direkt över till
Bollebygds kommuns hemsida.
www.bollebygd.se

Tusentals bilder
testar

Här kan du beställa bilder från Bollebygd med omnejd. Bilder som exempelvis varit publicerade i tidningen AnnonsMarknan.
Vi förfogar över tusentals bilder från perioden 1969 fram tills idag.

Filmbeställning
videofilm

"När Bollebygd blev egen kommun"
Vill du köpa filmen, ring:
Christer Falk
070-312 97 00 eller e-posta till
cfproduktion@telia.com