« Föreg. Nästa »

Niklas Andersson– Alingsåsaren som är ny tränare i Hestrafors IF


Sök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Mest lästa

Niklas Andersson
– Alingsåsaren som är ny tränare i Hestrafors IF


Christer Falk 2016-11-28


För en veckan sedan fick spelarna i Hestrafors IF träffa sin nya tränare för första gången. Niklas Andersson dök upp efter ett träningspass på konstgräsplanen i Olsfors.


Niklas Andersson kommer närmast från Gerdsken där han verkat som tränare i cirka 6 år men har varit med i klubben i hela 27 år.
– Jag har växt upp med Gerdsken och var själv aktiv spelare i ett femtontal år. Sedan satte en skada stopp för mer spel för min del. Då började jag istället träna ungdomar.

 

6 år i bagaget
Med sex år som tränare för olika åldersgrupper är nu Niklas Andersson beredd att ta sig an ett division III lag för första gången.
– Det är riktigt spännande. Jag känner väl till Hestrafors IF eftersom Gerdsken mött dem ett antal gånger. Nu ska jag skaffa mig djupare kunskap om laget och inte minst spelarna i truppen. Vi har en tuff säsong framför oss och behöver förbereda oss väl, menar Niklas som till vardags arbetar som lärare vid en högstadieskola i Alingsås.
– Dessutom gör jag ett antal skift på ett avlastningshem, även det i Alingsås, berättar Niklas vidare.

 

Ser framåt…
Hemma i Alingsås har Niklas fru och två tjejer 8 och 10 år.
– En del undrar hur jag hinner med men det fungerar jättebra. Så med en trygg tillvaro i ryggen är Niklas Andersson beredd att ta sig an Hestrafors IF:s nya resa i division tre.

 

Återkomma
Vi har all anledning att återkomma fram på vårkanten när Hestrafors IF:s nya tränare lärt känna både klubben och spelarna.

 

 

 
Tipsa en vän     Skriv ut
Välkomna till det nya året 2019
– med bollebygdsnyheter.se.
Välkommen

Så var det nytt år igen. I tretton hela år har bollebygdsnyheter.se publicerat nyheter. Visserligen smygstartade vi redan 2005 men sent på året och bara 428 personer tittade in på bollebygdsnyheter.se. Under de här åren har vi försökt vara med och spegla vad som händer inom kommunens gränser. Den allra första artikeln vi publicerade handlade om att Bollebygdshus investerade 22 miljoner i en ny fabrik intill motorvägen. Sedan dess har det blivit 1758 inslag här på bollebygdsnyheter.se. Antalet artiklar har ökat för varje år och under 2018 publicerade vi 316 artiklar/inslag.

Exakt 84 200 besök kan vi räkna in för 2018, och det är exakt 2078 färre än 2017. Samtidigt som dessa 84 200 har tittat in på första sidan har man dykt djupare bland artiklarna och gjort 365 729 nedslag bland de nästa 1800 artiklarna som finns på ”lagret”.

En av fördelarna med bollebygdsnyheter.se är just detta att det är lätt att gå tillbaka och läsa om en del om vår ”nutidshistoria”. Vi gör naturligtvis inte anspråk på att vara heltäckande men vi gör så gott vi kan och hinner med.

Forskningsprojekt
I två år har bollebygdsnyheter.se varit med i ett forskningsprojekt som gått och går under namnet ”Hyperlokala medier”. Det är Lunds universitet och Mittuniversitetet som står bakom forskningen. Nu finns bollebygdsnyheter.se med under ett tredje år och då tillsammans med en kollega i Älvsbyn och en på Gotland. Så aningen stolta är vi.
Forskaren har träffat två fokusgrupper i slutet av 2018 och kommer att träffa samma fokusgrupper nu i januari.

Mer och mer video.
Som du säkert märkt gör vi fler och fler videoinslag. Och det är något som fokusgrupperna önskat sig. Från fokusgrupperna har vi också fått önskningar om personporträtt och det jobbar vi nu på att ta fram. Har du förslag på personer som du tycker skulle passa för ett porträtt – hör av dig.

Välkomna
Vi tar tacksamt emot tips från allmänheten, från näringslivet och föreningarna i kommunen. Vi har under våra 13 år haft bra samarbete med Bollebygds kommun och därför kunnat vara med och förmedla kommunala nyheter. Det tänker vi naturligtvis fortsätta med.

Vi hoppas naturligtvis på fortsatt intresse för bollebygdsnyheter.se och, som sagt, tipsa oss gärna om smått och stort.

/Christer Falk

Över 1000 företag i Bollebygds kommunTusentals bilder
testar

Här kan du beställa bilder från Bollebygd med omnejd. Bilder som exempelvis varit publicerade i tidningen AnnonsMarknan.
Vi förfogar över tusentals bilder från perioden 1969 fram tills idag.

Filmbeställning
videofilm

"När Bollebygd blev egen kommun"
Vill du köpa filmen, ring:
Christer Falk
070-312 97 00 eller e-posta till
cfproduktion@telia.com