« Föreg. Nästa »

Samarbete mellan Hestrafors IF och Bollebygds IF


Sök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Mest lästa
Från Hestrafors IF:s hemsida:

Samarbete mellan
Hestrafors IF och Bollebygds IF


Christer Falk 2018-01-26

Bilden från en match mellan Bollebygds IF och Hestrafors IF i maj 2008.
Bilden från en match mellan Bollebygds IF och Hestrafors IF i maj 2008.

Från och med 2018 så kommer Bollebygds IF och Hestrafors IF att samarbeta på hela ungdomssidan inom fotbollssektionen upp till juniorerna.

Syftet med samarbetet är att attrahera och skapa förutsättningar för traktens ungdomar till ett aktivt idrottande. Syftet är också att bibehålla och utveckla våra befintliga medlemmar och på så sätt få en större bredd som i förlängningen möjliggör starka representationslag inom dam och herr.

Första steget
Under ledarmötet den 18/1 togs första steget i denna nya konstellation. Lagledare från respektive klubb fick då chansen att tillsammans göra en inventering av spelarunderlaget för att se hur lagen skall se ut i respektive ålderskategori under 2018.

Nästa steg
Nästa steg är att vi har en gemensam ledarträff den 16/3 för att förbereda och planera säsongen tillsammans. Styrelserna i Bollebygds IF och Hestrafors IF, tillsammans med den arbetsgrupp som utsetts, kommer nogsamt att följa upp, informera och lösa de praktiska utmaningar som alltid uppstår i en uppstart.

Fånga upp tankar
För att fånga upp alla medlemmars tankar och funderingar i denna processen, så kommer arbetsgruppen att ha med en representant från ungdomssidan i respektive klubb. Vi kommer fortlöpande informera om vad som händer och hur samarbetet utvecklas på våra respektive föreningars hemsidor och andra ”sociala medier”.

Frågor/tankar
Har ni några frågor eller tankar och funderingar så är ni välkomna att maila in dem till oss - hestraforsif@telia.com eller bollebygds.idrottsforening@telia.com
Vi hoppas på ett framgångsrikt och utvecklande samarbete under 2018 för våra ungdomar!

Anders Simonssson


 


Tipsa en vän     Skriv ut
Annons 1

Nytt år igen
– vi lägger 2017 bakom oss och ser fram emot ett spännande 2018.
Välkommen

Under 2017 publicerades 252 inslag här på bollebygdsnyheter.se. 252 nedslag i Bollebygds nutidshistoria. Året som gått har varit turbulent i världen men även här i Bollebygd har vi upplevt stänk av turbulens. Vi har fått veta att den tänkta snabbjärnvägen mellan Göteborg och Stockholm är längre bort än vad våra styrande hoppats på. Än lär det inte vara avgjort – men nu verkar det mer handla om regiontrafik än en höghastighetsbana mot huvudstaden. Vi får se.

Här på bollebygdsnyheter.se har besöken ökat med hela 16 656 stycken under 2017. Vilket innebär att vi nu passerat 85.000 besök. De enskilda sidorna har kollats upp 308 338 gånger.
Fantastiska siffror och därtill utan någon egentlig reklam.

Nu rullar vi på i samma anda, försöker bevaka så mycket vi hinner och orkar med. Och du läsare – hör gärna av dig med tips. Är du föreningsengagerad så skicka in era arrangemang så lägger vi ut dem i god tid innan datumet för ditt arrangemang.

Nyheter från näringslivet tar vi mer än gärna in här på bollebygdsnyheter.se. Det kan vara både viktigt och roligt att visa upp för omgivningen vad som händer ute i de många företagen i kommunen. Idag finns drygt 1000 företag registrerade i Bollebygd. Från ett 90-tal av dem finns korta videoklipp som visas upp på Swedbank, Handelsbanken, i Mäklarhusets skyltfönster och i entrén på Hulta Golfklubb. Givetvis finns även videoslingan här på bollebygdsnyheter.se. Inom kort kommer vi även att lägga ut en slinga med videoklipp från föreningslivet.

Vill du också att ditt företag eller din förening ska synas – kontakta cfpro.se så bestämmer vi tid för inspelning. Inspelning och visning är gratis.

Liksom tidigare år kommer vi att presentera våra reportage via text/foto eller videoinslag.

Välkommen till ett nytt år med
bollebygdsnyheter.se

Över 1000 företag i Bollebygds kommunbollebygdsnyheter.se ett nyhetskomplement i Bollebygds kommun.
Bollebygds kommun samarbetar med bollebygdsnyheter.se

”För mig är bollebygdsnyheter.se ingen nyhet.
Som Bollebygdsbo och politiker har jag följt den här sidan sedan starten för tio år sedan.

Jag ser bollebygdsnyheter.se som ett komplement till den mer traditionella
pressen, som AnnonsMarknan,
Borås Tidning, P4 och SVT Väst. Och ibland även ett komplement till Bollebygds kommuns egen hemsida.

Att bollebygdsnyheter.se är en lokal nyhetsförmedlare är bra. Jag tror att fler och fler upptäcker den här möjligheten till information om både stort och smått
i kommunen. Fler och fler videoinslag publiceras och därmed har vi faktiskt ett
stänk av en lokal TV-kanal i kommunen.

En annan fördel med bollebygdsnyheter.se
är att det är lätt att gå tillbaka och se vad
som hänt i kommunen under de senaste tio åren.
En lättillgänglig nutidshistoria.

Under senare tid har bollebygdsnyheter.se visat videoklipp från det breda företagande som finns inom Bollebygds kommun. En information som bland annat kan ge invånarna en bild av en potentiell arbetsmarknad på hemmaplan. Självklart bra.

Likt min företrädare, Christer Johansson som ordförande i kommunstyrelsen, hoppas jag att både föreningslivet och näringslivet i kommunen ser möjligheten att få ut information om sina verksamheter här i bollebygdsnyheter.se”

Peter Rosholm (S)
Kommunstyrelsens
ordförande i Bollebygds kommun.


Kicka här för att ta dig direkt över till
Bollebygds kommuns hemsida.
www.bollebygd.se

Tusentals bilder
testar

Här kan du beställa bilder från Bollebygd med omnejd. Bilder som exempelvis varit publicerade i tidningen AnnonsMarknan.
Vi förfogar över tusentals bilder från perioden 1969 fram tills idag.

Filmbeställning
videofilm

"När Bollebygd blev egen kommun"
Vill du köpa filmen, ring:
Christer Falk
070-312 97 00 eller e-posta till
cfproduktion@telia.com