« Föreg. Nästa »

Christer Falk – har än en gång grävt i sina arkiv


Sök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Mest lästa
Så reklam om mig själv…vilket inte är så lätt

Christer Falk
– har än en gång grävt i sina arkiv


Christer Falk 2017-10-19


Så annonserar Bollebygds Hembygdsförening min berättar och bildvisning som kommer att genomföras i Hembygdsföreningens Nya museum på söndag den 22 oktober klockan 17.00. 100 kronor kostar inträdet och då ingår fika i Åsenstugan efter ”föreställningen”.


Det jag kommer att visa hos Hembygdsföreningen är en helt ny kavalkad av bilder och berättelser. Hembygdsföreningen har fyllt 90 år och det kommer att märkas i programmet.

 
Premiär hos SPF
Premiär hade jag för mina bildvisningar i januari 2016 hos SPF i Bollebygd. Det var Leif Karlsson som redan under våren 2015 bad mig komma till ett av SPF:s månadsmöten. Det nappade jag på och första visningen genomfördes. Och vad jag förstår uppskattades.

Flera visningar under 2016
Detta innebar att jag fick visa mitt ”premiärprogram” hos Hembygdsföreningen – två gånger. Hos PRO och hos Socialdemokraterna i Bollebygd. 2017 började som första året. Premiärvisning av ett nytt program hos SPF och därefter följde Hembygdsföreningen och PRO.

Nu har Anita Andersson, hembygdsföreningens ordförande, bett mig om ett nytt ”program” och det kommer jag som sagt att visa nu på söndag.

SPF i januari - för tredje gången
Men redan nu kan jag berätta att SPF har bokat mig för en ny visning vid deras första månadsmöte i januari 2018. Då blir det premiär på ett nytt 2018-program. Eftersom SPF var de som gav mig tillfälle att en första gång få visa upp mina bilder så har de förtur på ett premiärprogram.

Så missa inte söndagens ”Christer Falk har än en gång grävt i sina arkiv”
Vill du föranmäla dig så gör det telefon  0702-58 84 45


Tipsa en vän     Skriv ut
Välkommen till bollebygdsnyheter.se
Välkommen

Bollebygdsnyheter.se har nu fyllt tonåring. Vad det kan innebära återstå att se.

Till dags dato har vi publicerat 1214 inslag. Räknar vi bort de första tre månaderna av 2005 och årets inslag så ligger snittet på knappa 120 artiklar per år.

Artiklar som handlar om stort och smått i Bollebygd. Funderar du över något – använd sökfunktionen – kanske du hittar vad du söker.

Vi försöker naturligtvis få med så mycket som möjligt – men ännu mer kan vi få med om ni som följer bollebygdsnyheter.se hör av er när ni tycker att något borde uppmärksammas. Det kan handla om i stort sett vad som helst – bara det har anknytning till Bollebygd.

Videoinslagen har blivit betydligt fler. Och kommer att bli ännu fler. Det är ett relativt bekvämt sätt att arbeta. Snabbt och sällan klipper vi i de intervjuades uttalanden.

Våra nyheter kan du även läsa på Bolles – i de två monitorerna som sitter ovanför kassorna. Där rullar våra nyheter i en textrad under reklamen.

Väl mött ännu ett år!

Tipsa oss på
cfproduktion@telia.com
eller ring 070-312 97 00

Välkommen!

Över 1000 företag i Bollebygds kommunBollebygds kommun samarbetar med bollebygdsnyheter.se
Bollebygds kommun samarbetar med bollebygdsnyheter.se

”För mig är bollebygdsnyheter.se ingen nyhet.
Som Bollebygdsbo och politiker har jag följt den här sidan sedan starten för tio år sedan.

Jag ser bollebygdsnyheter.se som ett komplement till den mer traditionella
pressen, som AnnonsMarknan,
Borås Tidning, P4 och SVT Väst. Och ibland även ett komplement till Bollebygds kommuns egen hemsida.

Att bollebygdsnyheter.se är en lokal nyhetsförmedlare är bra. Jag tror att fler och fler upptäcker den här möjligheten till information om både stort och smått
i kommunen. Fler och fler videoinslag publiceras och därmed har vi faktiskt ett
stänk av en lokal TV-kanal i kommunen.

En annan fördel med bollebygdsnyheter.se
är att det är lätt att gå tillbaka och se vad
som hänt i kommunen under de senaste tio åren.
En lättillgänglig nutidshistoria.

Under senare tid har bollebygdsnyheter.se visat videoklipp från det breda företagande som finns inom Bollebygds kommun. En information som bland annat kan ge invånarna en bild av en potentiell arbetsmarknad på hemmaplan. Självklart bra.

Likt min företrädare, Christer Johansson som ordförande i kommunstyrelsen, hoppas jag att både föreningslivet och näringslivet i kommunen ser möjligheten att få ut information om sina verksamheter här i bollebygdsnyheter.se”

Peter Rosholm (S)
Kommunstyrelsens
ordförande i Bollebygds kommun.


Kicka här för att ta dig direkt över till
Bollebygds kommuns hemsida.
www.bollebygd.se

Tusentals bilder
testar

Här kan du beställa bilder från Bollebygd med omnejd. Bilder som exempelvis varit publicerade i tidningen AnnonsMarknan.
Vi förfogar över tusentals bilder från perioden 1969 fram tills idag.

Filmbeställning
videofilm

"När Bollebygd blev egen kommun"
Vill du köpa filmen, ring:
Christer Falk
070-312 97 00 eller e-posta till
cfproduktion@telia.com