« Föreg. Nästa »

Tre nya butiker i Bollebygd


Sök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Mest lästa

Tre nya butiker i Bollebygd


Christer Falk 2017-10-05

Ralf Wintsten ser till att din dator fungerar.
Ralf Wintsten ser till att din dator fungerar.

Juanita Larsson jobbar vidare med de varumärken som kunderna gillar.
Juanita Larsson jobbar vidare med de varumärken som kunderna gillar.

Ann Åström tycker om att ta till vara istället för att slänga. Nu har hon både varor och tips om hur man gör. Och mycket annat.
Ann Åström tycker om att ta till vara istället för att slänga. Nu har hon både varor och tips om hur man gör. Och mycket annat.

Sedan i somras har Ralf Wintsten varit igång med sitt företag IMW Kontorsmaskiner AB i före detta bokhandelns lokal intill Handelsbanken på Stationsvägen. För bara några veckor sedan slog Juanita Larsson och Ann Åström upp dörrarna för sina respektive företag. Bra Skor och Mormor Ruths Interiör & Skafferi.


Ralf Wintsten har som sagt varit igång ett par månader här i Bollebygd och Bollebygdsborna har upptäckt att hos IMW AB går det bra att få hjälp och ordning på sina datorer.
– Det är naturligtvis roligt att kunna hjälpa till, säger Ralf som arbetar brett med kontorsmaskiner.


En butik blev två
Bra Skor har tagit över efter Levins Skor men bara halva lokalen. I den andra halvan av före detta Levins skor har Ann Åström flyttat in med sitt företag Mormor Ruths Interiör & Skafferi.
– Ta tillvara istället för att slänga har alltid varit viktigt för mig. Mycket i min butik handlar om att kunna ta till vara, säger Ann och Juanita fyller på med.
– Jag fortsätter bland annat med ett av de varumärken som uppskattades av Levins kunder. Så jag hoppas naturligtvis på att kunderna fortsätter att köpa sina skor här även om vi bytt namn till Bra Skor. 


Tipsa en vän     Skriv ut
Information i Töllsjö
Annons Töllsjö

Annons 1

Nytt år igen
– vi lägger 2017 bakom oss och ser fram emot ett spännande 2018.
Välkommen

Under 2017 publicerades 252 inslag här på bollebygdsnyheter.se. 252 nedslag i Bollebygds nutidshistoria. Året som gått har varit turbulent i världen men även här i Bollebygd har vi upplevt stänk av turbulens. Vi har fått veta att den tänkta snabbjärnvägen mellan Göteborg och Stockholm är längre bort än vad våra styrande hoppats på. Än lär det inte vara avgjort – men nu verkar det mer handla om regiontrafik än en höghastighetsbana mot huvudstaden. Vi får se.

Här på bollebygdsnyheter.se har besöken ökat med hela 16 656 stycken under 2017. Vilket innebär att vi nu passerat 85.000 besök. De enskilda sidorna har kollats upp 308 338 gånger.
Fantastiska siffror och därtill utan någon egentlig reklam.

Nu rullar vi på i samma anda, försöker bevaka så mycket vi hinner och orkar med. Och du läsare – hör gärna av dig med tips. Är du föreningsengagerad så skicka in era arrangemang så lägger vi ut dem i god tid innan datumet för ditt arrangemang.

Nyheter från näringslivet tar vi mer än gärna in här på bollebygdsnyheter.se. Det kan vara både viktigt och roligt att visa upp för omgivningen vad som händer ute i de många företagen i kommunen. Idag finns drygt 1000 företag registrerade i Bollebygd. Från ett 90-tal av dem finns korta videoklipp som visas upp på Swedbank, Handelsbanken, i Mäklarhusets skyltfönster och i entrén på Hulta Golfklubb. Givetvis finns även videoslingan här på bollebygdsnyheter.se. Inom kort kommer vi även att lägga ut en slinga med videoklipp från föreningslivet.

Vill du också att ditt företag eller din förening ska synas – kontakta cfpro.se så bestämmer vi tid för inspelning. Inspelning och visning är gratis.

Liksom tidigare år kommer vi att presentera våra reportage via text/foto eller videoinslag.

Välkommen till ett nytt år med
bollebygdsnyheter.se

Över 1000 företag i Bollebygds kommunbollebygdsnyheter.se ett nyhetskomplement i Bollebygds kommun.
Bollebygds kommun samarbetar med bollebygdsnyheter.se

”För mig är bollebygdsnyheter.se ingen nyhet.
Som Bollebygdsbo och politiker har jag följt den här sidan sedan starten för tio år sedan.

Jag ser bollebygdsnyheter.se som ett komplement till den mer traditionella
pressen, som AnnonsMarknan,
Borås Tidning, P4 och SVT Väst. Och ibland även ett komplement till Bollebygds kommuns egen hemsida.

Att bollebygdsnyheter.se är en lokal nyhetsförmedlare är bra. Jag tror att fler och fler upptäcker den här möjligheten till information om både stort och smått
i kommunen. Fler och fler videoinslag publiceras och därmed har vi faktiskt ett
stänk av en lokal TV-kanal i kommunen.

En annan fördel med bollebygdsnyheter.se
är att det är lätt att gå tillbaka och se vad
som hänt i kommunen under de senaste tio åren.
En lättillgänglig nutidshistoria.

Under senare tid har bollebygdsnyheter.se visat videoklipp från det breda företagande som finns inom Bollebygds kommun. En information som bland annat kan ge invånarna en bild av en potentiell arbetsmarknad på hemmaplan. Självklart bra.

Likt min företrädare, Christer Johansson som ordförande i kommunstyrelsen, hoppas jag att både föreningslivet och näringslivet i kommunen ser möjligheten att få ut information om sina verksamheter här i bollebygdsnyheter.se”

Peter Rosholm (S)
Kommunstyrelsens
ordförande i Bollebygds kommun.


Kicka här för att ta dig direkt över till
Bollebygds kommuns hemsida.
www.bollebygd.se

Tusentals bilder
testar

Här kan du beställa bilder från Bollebygd med omnejd. Bilder som exempelvis varit publicerade i tidningen AnnonsMarknan.
Vi förfogar över tusentals bilder från perioden 1969 fram tills idag.

Filmbeställning
videofilm

"När Bollebygd blev egen kommun"
Vill du köpa filmen, ring:
Christer Falk
070-312 97 00 eller e-posta till
cfproduktion@telia.com