« Föreg. Nästa »

Hoppas på minst 300


Sök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Mest lästa
Cykelracet 2013

Hoppas på minst 300


Christer Falk 2013-04-14

Nästa hela arrangörsgänget samlat. Frv.v: Rikard Karlsson, Robin Tjärnlund, Emil Ryrberg, Emil Thiel, Anna Edin, Emil Davidsson, Emma Törnäng. Och längst fram till vänster Felix Pedersén.Fattas på bilden gör Manfred Nilsson, Emma Lundin och Caroline Gustavsson.

Nästa hela arrangörsgänget samlat. Frv.v: Rikard Karlsson, Robin Tjärnlund, Emil Ryrberg, Emil Thiel, Anna Edin, Emil Davidsson, Emma Törnäng. Och längst fram till vänster Felix Pedersén.Fattas på bilden gör Manfred Nilsson, Emma Lundin och Caroline Gustavsson.



Nu är planeringen klar för årets upplaga av det traditionella Cykelracet i Bollebygd.

– När planeringen nu är klar så är det också klart att vi satsar på ett traditionellt cykelrace, säger Rikard Karlsson, som är årets cykelracegeneral.


Under hösten har arrangörsgruppen jobbat hårt med årets arrangemang.

– Vi är ju medvetna om att deltagarantalet har sjunkit under senare år och lägger därför inte ribban högre än att vi hoppas på minst 300 deltagare, fortsätter Rickard.

 

15 juni

Den 15 juni vid klockan 16.00 går starten på Idrottsplatsområdet i centrala Bollebygd.

– Vi kommer att märka ut var i samhället cykelracet drar fram. Det gör vi för att vi vill ha så stor publik som möjligt, berättar Anna Edin.

Loppet kommer att sträcka sig över 7-8 kilometer och målet är som vanligt hemligt.

 

Underhållning

Under resan kommer det att vara två stopp vid vätske- och matkontroller. Och vid stoppen kommer två trubadurer att underhålla.

– Men vi kommer också att ha tre ”vänta in” stopp, berättar Rikard vidare.

 

Party Start

Vid åttatiden ska förhoppningsvis de allra flesta vara i mål och ett par timmar senare kommer bandet Party Start att gå igång på scenen.

– Det blir premiär för Party Start på cykelracet och vi ser verkligen fram emot att få dansa och lyssna till dem, säger Rikard som också kan berätta att efter midnatt tar en DJ över underhållningen och dansmusiken.

 

Släpper biljetterna

Nu i början av april har biljetterna till årets Cykelrace släppts.

– Biljetterna finns att köpa hos La Familia och på Shell. Dessutom kommer vi att sälja biljetter på Fäst i Bollebygd, berättar arrangörsgänget.

 

Reklam

Mer om Cykelracet finns att läsa på facebook och cykelracet.se.

– Och så skickar vi gärna med ett tips till alla er som fyllt 30. Ni kan köpa biljetter med 50 kronors rabatt, hälsar Emil Thiel och tillägger.

– Vi vill helt enkelt ha bättre spridning på deltagarnas ålder. Gärna fler som passerat 30.

 

 

 


Tipsa en vn Skriv ut




cfproduktion

2023
– nytt år igen...
Välkomna!
Välkommen

Välkomna till ännu ett år med www.bollebygdsnyheter.se.
Vi går nu in på vårt nittonde år här på webben. Under 2022 gjordes 246 036 besök på vår sida. Under samma år har 937 661 enskilda sidor haft besök. Fantastiska siffror.

Samtidigt måste vi konstatera att vi tappat 39 769 besök jämfört med 2021. Vad kan det bero på? Svaret är ganska enkelt. Vi har inte varit lika aktiva i år som under 2021. Men vi lovar bättra oss.

Nytt år, ny mandatperiod och ny majoritet i vår kommun. Vi hoppas att det innebär att politiken öppnar upp sig på ett helt annat sätt och att vi återigen kommer att bli inbjudna till pressträffar, presskonferenser och därmed kommer att kunna förmedla nyheter inom det politiska området på ett helt annat sätt än under den mandatperiod vi nu lägger bakom oss.

En viktig del här hos oss på www.bollebygdsnyheter.se är det historiearbete som jag, Christer Falk, och Christer Johansson driver. Programserien Varför heter vägarna så här? är och har varit ett väldigt uppskattat inslag här på sidan. Den programserien fortsätter naturligtvis. Vi är i stort sett färdiga med adresser, vägar som har begynnelsebokstaven K. Det återstår alltså ett antal program innan vi är framme på begynnelsebokstaven Ö…

Föreningslivet är en viktig dela av en väl fungerande kommun. Hör av er till oss när ni vill förmedla något från era verksamheter.

Nu lovar politiken att man ska satsa på en bättre relation med näringslivet, företagandet i kommunen. Man vill klättra på de rankinglistor som finns. Vi tar gärna del av företagsnyheter, etableringar, utbyggnader med mera. Vi tror att det är viktigt för invånarna i kommunen att känna till vad som är på gång hos näringslivet. En del kanske vill söka nytt jobb…nytt jobb på hemmaplan.

Därmed har vi öppnat upp 2023 års arbete här på www.bollebygdsnyheter.se och hoppas på tips och idéer från våra besökare. Som vanligt kommer vi att ”puffa” för våra inslag på Bollebygd Forum – så att du vet när något nytt är på gång.

Välkommen

Christer Falk




Tusentals bilder
testar

Här kan du beställa bilder från Bollebygd med omnejd. Bilder som exempelvis varit publicerade i tidningen AnnonsMarknan.
Vi förfogar över tusentals bilder från perioden 1969 fram tills idag.

Filmbeställning
videofilm

"När Bollebygd blev egen kommun"
Vill du köpa filmen, ring:
Christer Falk
070-312 97 00 eller e-posta till
cfproduktion@telia.com