« Föreg. Nästa »

Tack för förtroendet


Sök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Mest lästa

Tack för förtroendet


Christer Falk 2017-01-01


Vid tolvslaget på nyårsnatten lämnade jag över uppdraget att vara Bollebygdsambassadör till Olle Örngård. Det känns naturligtvis väldigt bra. Både Olle och jag är uppväxta i södra Dalarna, han i Smedjebacken, jag själv i Grängesberg. Cirka 4 mil är avståndet mellan våra bruksorter. 


Året som Bollebygdsambassadör har varit spännande. Jag fick äran att hälsa våren välkommen till Bollebygd i vår fina hembygdspark. På självaste nationaldagen var jag inbjuden till Töllsjö för att hålla nationaldagstalet. Aldrig tidigare har jag fått tillfälle att i den här formen av arrangemang själv bestämma vad jag ville säga – nu fick jag det - kändes riktigt bra. Jag valde i båda mina små tal att uppmana Bollebygds- och Töllsjöborna att möta de flyktingar som kommer hit till kommunen på ett positivt sätt. Jag hoppas att de flesta höll med mig.

 

Under året har jag också fått tillfälle att vid sex olika tillfällen visa upp en del av alla de bilder och filmklipp som jag samlat på mig under mina år som ”lokalreporter” här i Bollebygd.  Klipp från reportage jag gjort för Västgöta-Demokraten, Sjuhäradsbygdens Tidning och inte minst AnnonsMarknan. Jag har fått uppskattning för mina visningar och efter nyår är det dags för ännu en runda. Börjar redan den 9 januari hos SPF här i Bollebygd.

 

Att få vara Bollebygdsambassadör under ett år har på många sätt varit hedrande. Jag blev den 14:e Bollebygdsambassadören. Ett uppdrag, ett förtroende som jag har satt stort värde på. Nu är mitt år som Bollebygdsambassadör över men jag säger som en del av mina företrädare. Ambassadörskapet är ett livslångt uppdrag. Jag håller med och hoppas kunna bidra med att sprida positiva signaler om kommunen både inom och utom Bollebygds kommuns gränser.

 

Än en gång - tack för förtroendet.

/Christer Falk


Tipsa en vän     Skriv ut
Välkommen till bollebygdsnyheter.se
Välkommen

Bollebygdsnyheter.se har nu fyllt tonåring. Vad det kan innebära återstå att se.

Till dags dato har vi publicerat 1214 inslag. Räknar vi bort de första tre månaderna av 2005 och årets inslag så ligger snittet på knappa 120 artiklar per år.

Artiklar som handlar om stort och smått i Bollebygd. Funderar du över något – använd sökfunktionen – kanske du hittar vad du söker.

Vi försöker naturligtvis få med så mycket som möjligt – men ännu mer kan vi få med om ni som följer bollebygdsnyheter.se hör av er när ni tycker att något borde uppmärksammas. Det kan handla om i stort sett vad som helst – bara det har anknytning till Bollebygd.

Videoinslagen har blivit betydligt fler. Och kommer att bli ännu fler. Det är ett relativt bekvämt sätt att arbeta. Snabbt och sällan klipper vi i de intervjuades uttalanden.

Våra nyheter kan du även läsa på Bolles – i de två monitorerna som sitter ovanför kassorna. Där rullar våra nyheter i en textrad under reklamen.

Väl mött ännu ett år!

Tipsa oss på
cfproduktion@telia.com
eller ring 070-312 97 00

Välkommen!

Över 1000 företag i Bollebygds kommunBollebygds kommun samarbetar med bollebygdsnyheter.se
Bollebygds kommun samarbetar med bollebygdsnyheter.se

”För mig är bollebygdsnyheter.se ingen nyhet.
Som Bollebygdsbo och politiker har jag följt den här sidan sedan starten för tio år sedan.

Jag ser bollebygdsnyheter.se som ett komplement till den mer traditionella
pressen, som AnnonsMarknan,
Borås Tidning, P4 och SVT Väst. Och ibland även ett komplement till Bollebygds kommuns egen hemsida.

Att bollebygdsnyheter.se är en lokal nyhetsförmedlare är bra. Jag tror att fler och fler upptäcker den här möjligheten till information om både stort och smått
i kommunen. Fler och fler videoinslag publiceras och därmed har vi faktiskt ett
stänk av en lokal TV-kanal i kommunen.

En annan fördel med bollebygdsnyheter.se
är att det är lätt att gå tillbaka och se vad
som hänt i kommunen under de senaste tio åren.
En lättillgänglig nutidshistoria.

Under senare tid har bollebygdsnyheter.se visat videoklipp från det breda företagande som finns inom Bollebygds kommun. En information som bland annat kan ge invånarna en bild av en potentiell arbetsmarknad på hemmaplan. Självklart bra.

Likt min företrädare, Christer Johansson som ordförande i kommunstyrelsen, hoppas jag att både föreningslivet och näringslivet i kommunen ser möjligheten att få ut information om sina verksamheter här i bollebygdsnyheter.se”

Peter Rosholm (S)
Kommunstyrelsens
ordförande i Bollebygds kommun.


Kicka här för att ta dig direkt över till
Bollebygds kommuns hemsida.
www.bollebygd.se

Tusentals bilder
testar

Här kan du beställa bilder från Bollebygd med omnejd. Bilder som exempelvis varit publicerade i tidningen AnnonsMarknan.
Vi förfogar över tusentals bilder från perioden 1969 fram tills idag.

Filmbeställning
videofilm

"När Bollebygd blev egen kommun"
Vill du köpa filmen, ring:
Christer Falk
070-312 97 00 eller e-posta till
cfproduktion@telia.com