« Föreg. Nästa »

Agneta Karlsson – 2005-års företagare i Bollebygd.


Sök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Mest lästa
Onsdag 8 mars

Agneta Karlsson – 2005-års företagare i Bollebygd.


Christer Falk 2006-03-08

Agneta Karlsson vid Alfredssons Offset AB blev 2005-års företagare i Bollebygds kommun. Här tillsammans med företagets grundare, föräldrarna Maj-Britt och Curt Alfredsson.
Agneta Karlsson vid Alfredssons Offset AB blev 2005-års företagare i Bollebygds kommun. Här tillsammans med företagets grundare, föräldrarna Maj-Britt och Curt Alfredsson.

Vid Företagarnas årsmöte på Bollebygds Krog utsågs Agneta Karlsson vid Alfredssons Offset till 2005-års företagare i Bollebygds kommun.

Martin Karlsson som varit Företagarnas ordförande i kommunen under de två senaste åren delade ut priset och motivationen till att just Agneta Karlsson fick utmärkelsen löd så här:

’’Tryckeribranschen är under ständig utveckling.
Gamla tryckeritraditioner fasas mer ut till
specialiseringar, där man bygger upp relationer
med samarbetspartners, och därmed kan erbjuda
en kund större utbud utöver tryckerikonsten
än vad man tidigare har kunnat.

Här har Agneta Karlsson med medarbetare legat
i framkant i kombination med stark framtidstro
och strategitänkande. Detta har vägt tungt för
utnämningen av årets företagare 2005’’

Jubilerar
2005-års företagare i Bollebygd berättar att Alfredssons Offset i år firar 40-årsjubileum.
-Mina föräldrar startade företaget 1966 och det är naturligtvis extra roligt att få den här utmärkelsen samtidigt som vi fyller 40 år, säger Agneta och poserar för fotografering tillsammans med föräldrarna Maj-Britt och Curt Alfredsson.

Alfredssons Offset AB sysselsätter idag 23 personer och omsätter cirka 32 miljoner.

Mer om årets företagare kan du läsa i nästa nummer av AnnosMarknan.

Glada miner var det när Agneta Karlsson fick mottaga utmärkelsen, 2005-års företagare i Bollebygd. Martin Karlsson, avgående ordförande hos Företagarna och Jan-Åke Andersson, avgående oppositionsråd delade ut Björnpriset, inramad motivering och en check på 3.000 kronor.
Glada miner var det när Agneta Karlsson fick mottaga utmärkelsen, 2005-års företagare i Bollebygd. Martin Karlsson, avgående ordförande hos Företagarna och Jan-Åke Andersson, avgående oppositionsråd delade ut Björnpriset, inramad motivering och en check på 3.000 kronor.


Tipsa en vän     Skriv ut
Välkomna till det nya året 2019
– med bollebygdsnyheter.se.
Välkommen

Så var det nytt år igen. I tretton hela år har bollebygdsnyheter.se publicerat nyheter. Visserligen smygstartade vi redan 2005 men sent på året och bara 428 personer tittade in på bollebygdsnyheter.se. Under de här åren har vi försökt vara med och spegla vad som händer inom kommunens gränser. Den allra första artikeln vi publicerade handlade om att Bollebygdshus investerade 22 miljoner i en ny fabrik intill motorvägen. Sedan dess har det blivit 1758 inslag här på bollebygdsnyheter.se. Antalet artiklar har ökat för varje år och under 2018 publicerade vi 316 artiklar/inslag.

Exakt 84 200 besök kan vi räkna in för 2018, och det är exakt 2078 färre än 2017. Samtidigt som dessa 84 200 har tittat in på första sidan har man dykt djupare bland artiklarna och gjort 365 729 nedslag bland de nästa 1800 artiklarna som finns på ”lagret”.

En av fördelarna med bollebygdsnyheter.se är just detta att det är lätt att gå tillbaka och läsa om en del om vår ”nutidshistoria”. Vi gör naturligtvis inte anspråk på att vara heltäckande men vi gör så gott vi kan och hinner med.

Forskningsprojekt
I två år har bollebygdsnyheter.se varit med i ett forskningsprojekt som gått och går under namnet ”Hyperlokala medier”. Det är Lunds universitet och Mittuniversitetet som står bakom forskningen. Nu finns bollebygdsnyheter.se med under ett tredje år och då tillsammans med en kollega i Älvsbyn och en på Gotland. Så aningen stolta är vi.
Forskaren har träffat två fokusgrupper i slutet av 2018 och kommer att träffa samma fokusgrupper nu i januari.

Mer och mer video.
Som du säkert märkt gör vi fler och fler videoinslag. Och det är något som fokusgrupperna önskat sig. Från fokusgrupperna har vi också fått önskningar om personporträtt och det jobbar vi nu på att ta fram. Har du förslag på personer som du tycker skulle passa för ett porträtt – hör av dig.

Välkomna
Vi tar tacksamt emot tips från allmänheten, från näringslivet och föreningarna i kommunen. Vi har under våra 13 år haft bra samarbete med Bollebygds kommun och därför kunnat vara med och förmedla kommunala nyheter. Det tänker vi naturligtvis fortsätta med.

Vi hoppas naturligtvis på fortsatt intresse för bollebygdsnyheter.se och, som sagt, tipsa oss gärna om smått och stort.

/Christer Falk

Över 1000 företag i Bollebygds kommunTusentals bilder
testar

Här kan du beställa bilder från Bollebygd med omnejd. Bilder som exempelvis varit publicerade i tidningen AnnonsMarknan.
Vi förfogar över tusentals bilder från perioden 1969 fram tills idag.

Filmbeställning
videofilm

"När Bollebygd blev egen kommun"
Vill du köpa filmen, ring:
Christer Falk
070-312 97 00 eller e-posta till
cfproduktion@telia.com